Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj hodite s šotorom na morje, v kemp?

Zakaj hodite s šotorom na morje, v kemp?

Odgovor na objavo uporabnika
Zaplankarski blokarji, 06.07.2021 ob 10:53

hhm, 06.07.2021 ob 10:16

Zaplankarski blokarji, 06.07.2021 ob 09:55

Te kampe nabijajo blokarji, ki celo življenje preživijo za 4 -imi stenami, ker so se morali za vsako ceno preseliti na svoje. Ker oni se morajo pri 25 – setih osamosvojiti za vsako ceno. No, potem pa iščejo košček zemlje, kjer se lahko vsaj pod drevo uležejo za tistih 10 – 14 dni in hvalijo, kako je lepo ležati na kamenju med mišmi in ostalo nadlego. Da celodnevno nabijanje škržatov niti  ne omenjam.

živim v svoji hiši, pa vendar sem dolga leta kampiral s šotori in v njih preživel krasne dopuste. še na misel mi ne pride, da bi se valjal po tujih posteljah, v katerih so ležali sam Bog ve kakšni osebki. res je bilo včasih malo trdo, pa vendar raje poslušam škržate kot da bi moral ležat na postelji, kjer sta se valjala ti in tisto kar je bilo s tabo …

Sam neki vprašam. A ko greš v bolnišnico, Bog ne daj, pelješ tudi pojstlo s seboj?

seveda ne.

se pa v bolnici, kljub spoštovanja vrednem trudu medicinskega osebja, ne počutim kot na dopustu.

je pa res, da grem v bolnico iz čisto drugih razlogov kot sem pred davnimi leti hodil kampirat:-(

Ahahaaaa o tem postu sem se pa nasmejala, kot že dolgo ne. Ker je pri nas popolnoma isto! Samo da naslednji dan ne pridejo ob 7.53, ampak ob 8.15 🙂

kate ja na, 06.07.2021 ob 08:18

kokoši, 05.07.2021 ob 22:54

kate ja na, 05.07.2021 ob 22:51

kokoši, 05.07.2021 ob 22:16

Ali obstajajo cenejše možnosti?

Pa še kako … Se odpravljamo na dopust in gledamo možnosti kamp – apartma – dobimo t udi polovico cenejši apartma za 4 osebe.

Bi za eno osebo prišlo tudi ceneje kot kemp?

Tudi v sloveniji lahko najdeš cenejši apartma od kempa?

Kdo pa sam hodi na dopust?! In sam postavlja šotor?! So pa zelo redki Ti boš mene imenoval kokoš … raje se vprašaj, zakaj te realno mnenje tako zelo iritira – vse je v tebi, s svojim govorom pa sporočaš, kdo ti si.

“kate ja na”,

joj cmera, a že spet? Samo z eno sem imel prepir, ki se vleče in vleče na tem forumu in jo zmerjal z kokošjo, torej tebe. Zamisli se potem kaj je narobe stabo.

In lih enostavno si je najti partnerja, ki bo cele vroče poletne dneve stabo hodu, kolesaru, plavu ali si ogledaoval mesta, kraje. Ni enostavno. Niti tega nočem, če že rabim bližnje prenašati celo leto potem paše pobegniti in si odpočiti, ko si sam. NEKAJ NAJBOLJ NORMALNEGA NA TEMU SVETU. Samo čredne ovce tege ne štekate a ne? 24ur na dan rabite zraven svojo čredo, poslušat govorjenje itd. Veš nekaterim drugim kot sem jaz pa se lahko od tega zmeša. Zato pa sem zlo zgovoren in družaben takrat, ko se naužijem svojega miru. In pol si ludje si mislijo, ta pa ne zna bit sam, pa je ravno obratno, tak sem zato ker znam bit tudi daljša obdobja sam. Zato pa sem indvidualist in znam razmišljati sam z svojo glavo. Na vas ovce pa stalno vplivajo neumnosti od drugod. In niti glede na to da si stalno z družino, vsak dopust rabiš preživeti v družbi itd. in imaš ves ta šunder mi ne deluješ najbolj zadovolna.

In ne mi pisat, da dopuste sam preživljam ker je neki narobe z mano in me moti mnenje drugih ljudi. Ker noben normalen se v resnici ne strinja z tabo, vse to je samo v tvoji glavi. Poglej že spodaj ti je Rok-1 takoj se odzval, da mu včasih prija sam kampirati in da v temu ni on nobena redkost.

In že več ljudi ti je dalo vedeti, da utihni glede na to kakšne si pisala meni in tudi nekomu drugemu. Ker če butaš take, da sem nestrpen do žensk in da en ped.der pa že tebi ne bo govoril, zmerjaš z bu.zerantom in pišeš vulgarnosti. (pol pozneje pa poudariš da nisi homofobična) In gdo drug te bo potem tu na forumu podprl, kot največji debili, ki isto zmerjajo in pišejo, da je mel Hitler prav ko se je znebil pe.drov. Normalni ludje te ne bojo podprli.

Veliko od njih si sicer misli, da sem težek in da utrujam namesto, da bi ignoriral takšne in da jim stem dajem samo hrano, da potem še naprej pišejo nestrpnosti. Da sem provokator, kar je res ker včasih provociram. In to da imam probleme ker za vsako ceno dokazujem svoj prav. Ampak vseeno pa se večinoma ljudje strinjajo z mano in mi to tudi kdaj potrdijo. Stabo pač ne. Morda pa zato za vsako sporočilo uporabiš drug vzdevek. Jaz za svojimi besedami stojim.

kokoši, 06.07.2021 ob 14:26

“kate ja na”,

joj cmera, a že spet? Samo z eno sem imel prepir, ki se vleče in vleče na tem forumu in jo zmerjal z kokošjo, torej tebe. Zamisli se potem kaj je narobe stabo.

In lih enostavno si je najti partnerja, ki bo cele vroče poletne dneve stabo hodu, kolesaru, plavu ali si ogledaoval mesta, kraje. Ni enostavno. Niti tega nočem, če že rabim bližnje prenašati celo leto potem paše pobegniti in si odpočiti, ko si sam. NEKAJ NAJBOLJ NORMALNEGA NA TEMU SVETU. Samo čredne ovce tege ne štekate a ne? 24ur na dan rabite zraven svojo čredo, poslušat govorjenje itd. Veš nekaterim drugim kot sem jaz pa se lahko od tega zmeša. Zato pa sem zlo zgovoren in družaben takrat, ko se naužijem svojega miru. In pol si ludje si mislijo, ta pa ne zna bit sam, pa je ravno obratno, tak sem zato ker znam bit tudi daljša obdobja sam. Zato pa sem indvidualist in znam razmišljati sam z svojo glavo. Na vas ovce pa stalno vplivajo neumnosti od drugod. In niti glede na to da si stalno z družino, vsak dopust rabiš preživeti v družbi itd. in imaš ves ta šunder mi ne deluješ najbolj zadovolna.

In ne mi pisat, da dopuste sam preživljam ker je neki narobe z mano in me moti mnenje drugih ljudi. Ker noben normalen se v resnici ne strinja z tabo, vse to je samo v tvoji glavi. Poglej že spodaj ti je Rok-1 takoj se odzval, da mu včasih prija sam kampirati in da v temu ni on nobena redkost.

In že več ljudi ti je dalo vedeti, da utihni glede na to kakšne si pisala meni in tudi nekomu drugemu. Ker če butaš take, da sem nestrpen do žensk in da en ped.der pa že tebi ne bo govoril, zmerjaš z bu.zerantom in pišeš vulgarnosti. (pol pozneje pa poudariš da nisi homofobična) In gdo drug te bo potem tu na forumu podprl, kot največji debili, ki isto zmerjajo in pišejo, da je mel Hitler prav ko se je znebil pe.drov. Normalni ludje te ne bojo podprli.

Veliko od njih si sicer misli, da sem težek in da utrujam namesto, da bi ignoriral takšne in da jim stem dajem samo hrano, da potem še naprej pišejo nestrpnosti. Da sem provokator, kar je res ker včasih provociram. In to da imam probleme ker za vsako ceno dokazujem svoj prav. Ampak vseeno pa se večinoma ljudje strinjajo z mano in mi to tudi kdaj potrdijo. Stabo pač ne. Morda pa zato za vsako sporočilo uporabiš drug vzdevek. Jaz za svojimi besedami stojim.

Se oglasim – ja, težek si!

Pa kje si spet potgnil naprej homoseksualnce, če je govora o kampih in šotorih!

Kaj koga briga, kaj si ti! Pa preden kaj neumestnega sikneš, moj naj-frend je homoseksualec, je bil prej, ko tega še nisem vedela in je ostal.

ja pa so, 06.07.2021 ob 14:58

Kaj koga briga, kaj si ti! Pa preden kaj neumestnega sikneš, moj naj-frend je homoseksualec, je bil prej, ko tega še nisem vedela in je ostal.

Preden kaj neumestnega sikne? No, naj ti jaz prej razložim, da neumestne sikaš samo ti. Si dejansko prebrala njegovo sporočilo? Tisto se je nanašalo na njegovo zgodovino, ki jo ima s to monovko kateri odgovarja. Ni bilo namenjeno tebi in če ne veš kaj je med njima se ne vmešavaj. Tako da edina, ki je zdaj naprej potegnila homeseksualce si to ti. On ni ničesar neumestnega ven potegnil, le odzval se je na napad, do česar ima pravico. Če se ti tu pucaš na napadenega in ne na napadalca, je pa odgovor samo en. In to je, da te napadeni moti. Morda tudi homoseksualci, glede na to da si se tako osredotočila le na ta njegov stavek. Spisal pa ji je kar štiri odstavke.

Zamisli se malo.

Kampiranje je zakon, sploh po Evropi je to daleč najcenejši način prenočevanja, kjer ne rabiš rezervacij, greš, kamor ti srce poželi, če ti ni všeč, naslednji dan dvigneš sidro in greš drugam, večina kampov je lepo urejena (ponekod lahko najameš zasebno kopalnico, imaš pomivalne stroje, pralni stroj itak, likalno desko … ni da ni). Otroci so imeli več svobode in so se lahko cel dan podili naokrog, nismo komplikatorji glede hrane, prav paše stvari poenostavit na minimum in improvizirat. Govorim o šotoru, prikolica je itak skoraj na ravni garsonjere.

Zdaj imava s partnerjem avtodom, nič fensi, stare gare, s katerimi zbujava pozornost in radovednost, je super varianta, če greš na road trip in si vsak dan nekje drugje … marsikje lahko prespiš kje v naravi, na samem (je dovoljeno), ni ti treba imeti fiksnih ciljev, če en dan prevoziš samo 300 km, se ne sekiraš, prespiš lahko tudi na bencinskih servisih, če te ujame utrujenost.

Apartma, mobilna hiška, to zdržim 3 dni, pa še to mora biti možnost izletov, ogledov, ne samo voda.

Očitno me na trenutke mešaš z drugo žensko, me niti ne zanima – kre…..

Zakaj šotor? Ker je pač najceneje.

Sicer redko ob morju, ampak vseeno skoraj vsak dopust – šotor.

Če pa bi imela dosti denarja pa bi raje spala v hotelu :).

Apartmaji za eno osebo so hudo dragi.

Aja, v šotoru ni vroče. Seveda sem pa v šotoru samo ponoči. Podnevi logično, da nisem v šotoru.

Tako, da razlog je denar oz. to, da ga nimam kaj dosti :).

Midva kampirava že skoraj devet let. Zakaj? Ker je to najboljši možni način preživaljanja dopusta. Odklop od vsakdanjika. Za naju mora biti dopust drugačen od ostalih delovnih dni. Zato greva na dopust s kolesom, zraven voziva prtljago, spiva vsak dan v drugem kampu in neskončno uživava. In najbolje je, ko se zvečer uleževa pred šotor, dragi me objame, zraven srkava pivo, se pogovarjava o doživetem dnevu in gledava v nebo. Kaj hočeš lepšega?

firens, 05.07.2021 ob 22:13

Ne razumem. Naj me kdo razsvetli, prosim. Kupiš vso opremo, vse pripraviš, to vse pelješ na morje, parcela ni poceni, tam vse sestaviš, miru nobenega- male parcele, se kuhaš v vročem šotoru dan in noč na neudobnih blazinah, na wc in pranje posode vse v skupne prostore, tudi ponoči in še bi lahko našteval. Kaj je tisto, kar odtehta, da hodite tako na dopust?

Ti imaš omejen kemp v gnili socialkarski betici.

Js ti nimam nič za odgovoriti, ti je že komentatorka spodaj, ki je tebe označila za

“neumestnico” vse povedala.

Pa mimogrede tudo o šotorih ni tema, “šotor” je samo ena od umenjenih zadev, ker to pa kar zanima avtorja je zakaj si nekateri želijo takih razmer kot jih on vidi v kempih.

😉

“ja pa so”

———————————————————————————————————

Js ti nimam nič za odgovoriti, ti je že komentatorka spodaj, ki je tebe označila za

“neumestnico” vse povedala.

Pa mimogrede tudo o šotorih ni tema, “šotor” je samo ena od umenjenih zadev, ker to pa kar zanima avtorja je zakaj si nekateri želijo takih razmer kot jih on vidi v kempih.

😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close