Zakaj gredo dekleta po dve skupaj na WC?
da lahko pokomentirata kakšno zadevo, ki j en emoreta vpričo spremljevalcev,
da ena drugi držita torbico ali pa pazita na vrata, če se n eda zaklenit,
da si sposodita šminko,
da si še tista, ki ne gre lulat malo pretegne noge od sedenja v restavraciji,
da se skupaj prebijeta mimo butastih moških, ki dajejo pripombe in šlatajo, ko se rineš mimo v nabitem lokalu.
ma, saj je še razlogov…
To se je spraševal tudi moj fant, pa tudi moj brat, pa prijatelji….res dobro vprašanje…ko moram na minus, vedno zraven povabim kako kolegico-zgolj iz navade ali pa, da pač ne grem sama na wc, da še malo poklepetam, da še po poti pogledam kaj je novega na moški sceni in, da še kaj pokomentirava brez nekih zadržkov (saj veš-moj fant ne bi bil navdušen, če bi zraven njega kake take sekala:-)))
Velikokrat se greva mimogrede na kaki drink, pa na čik in sevedea čvek, smejanje in “just” ženske zadeve…..vsega pa ti ne smem povedati, ker potem več ne bo tistega “tapravega” čara….:-)))
lp
Jaz grem tudi rada sama in najbolj sovražim, če takrat kaka ženska iz družbe izjavi:”Joj, jaz grem tudi…”
Po možnostni je ta ženska drugič ali tretjič v naši družbi in me sprašuje vse možno o tipu (mojem prijatelju), s katerim je prišla – npr. a je ful zaljubljen vanjo, a je že dolgo kar ni imel beje…
Po tovrstnem “najinem” čveku, je ne mika več, da bi šla z mano na WC.
Če kaj sovražim, sovražim ženske, ki hočejo trapaste stvari “preveriti” pri “novi prijateljici” na WC-ju.
Drug poleg drugega?! Samo v najhujši stiski. Moški takoj ko vstopi v WC preskenira situacijo in v mislih izračuna najdaljše razdalje do drugih osebkov. Če je preveč pisoarjev že zasedenih, gre raje v kabino. Za večino predstavlja velik psihični pritisk lulanje v neposredni bližini in takrat za nameček zataji še kakšen ventil, tako da pride do mukotrpnega naprezanja, da bi vendarle spustil kaj iz sebe.
Forum je zaprt za komentiranje.