Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zakaj fejjsbuk zahteva osebni dokument????

zakaj fejjsbuk zahteva osebni dokument????

hočeš it gor in kar naenkrat napiše naloži svojo pravo fotografijo, sramota kaj smo ljudje dovolili, fb verjetno zlorablja podatke, ZAHTEVA TUDI TELEFONSKO ŠTEVILKO TOREJ VE TVOJ IP OD TELEFONA?!?!?!??!?!

kakšen osebni dokument je zahtevan ob prijavi?

napišejo da pokaži fotko ( ID ), id pomeni identity v angleščini, v glavnem nadzirajo ful ljudi in to je bedno, pa telefonsko hočejo

Kaj si imelo, eno fejk fotko? Ja, ni dovoljeno. Moras naloziti svojo. takle mamo.

Telefon potrebujejo pa zato, da imas nacin kako priti nazaj do svojega profila, ce ti ga kdo spizdi.

Ampak glej, tole ocitno ni zate. Predlagam, da zacnes lovit golobe za pismonose.

ne nakladaj, ve se po svetu, da fb zlorablja podatke!

Ko so meni to naredili , menim da po neki prijavi kot neprimerne vsebine, resno sem pokomentiral na profilu poslanca kordiša, ta me je najbrž prijavil, sem profil preprosto prvo počistil, potem pa trajno izbrisal, tam me ne vidijo več, raje vidim da za menoj šnufa Putin na svojem V KONTAKTE

KAj ni dovoljeno?

Stokrat smo že prebrali, da strokovnjaki za splet opozarjajo, da ljudej absolutno prelahko posredujemo podatke.

Zahteve FB-ja za PRAVIM IMENOM in PRIIMKOM, ter za realno fotografijo kršijo vse možne zakone, ki nam nekako zagotavljajo zasebnost!

Bedak, poščlji jim še fotografijo svojega tiča skupaj z obrazom.
Ter fotografijo fufle tvoje partnerke, seveda z vidnim obrazom.

BUDALA!!! Svetovna budala.

KAj ni dovoljeno?

Stokrat smo že prebrali, da strokovnjaki za splet opozarjajo, da ljudej absolutno prelahko posredujemo podatke.

Zahteve FB-ja za PRAVIM IMENOM in PRIIMKOM, ter za realno fotografijo kršijo vse možne zakone, ki nam nekako zagotavljajo zasebnost!

[/quote]

Glej, paranoicni norcek, takole je:
Oni postavijo pogoje, pod katerimi lahko uporabljas nihovo spletno stran.
Ti jih ali sprejmes in stran uporabljas v skladu z njimi, ali se pa z njimi ne strinjas, in strani pac ne uporabljas.

Nisem se slisal, da Zuck hodi okoli s AR-15, in sili ljudi Facebook uporabljat?

Bo slo? Ce ti ne pase pac ne nuci, ega, prow?

Glej, paranoicni norcek, takole je:
Oni postavijo pogoje, pod katerimi lahko uporabljas nihovo spletno stran.
Ti jih ali sprejmes in stran uporabljas v skladu z njimi, ali se pa z njimi ne strinjas, in strani pac ne uporabljas.

Nisem se slisal, da Zuck hodi okoli s AR-15, in sili ljudi Facebook uporabljat?

Bo slo? Ce ti ne pase pac ne nuci, ega, prow?
[/quote]

In ko ti bo Zuck postavil pogoj, da te včlani na Fb, če ti nategne hčerko, boš to sprejel?

Bedak. Slovenski. Brezhrbtenični. Brezjajčni.

In dober argument. Pač ne bomo hodili gor, pa naj si v dupe vtaknejo ID. A res mislite, da sem tako zabit, da bom življensko pomembne stike imel samo na FB? Itak, da imam od njih cifre in jih tudi osebno poznam in jih lahko kadarkoli srečam, če hočem, pizda vam materina monopolistična FB-jevska, pa kam mislite, da ste prišli? To je balkan. Tukaj se vsi med sabo poznamo, skoraj.

In ko ti bo Zuck postavil pogoj, da te včlani na Fb, če ti nategne hčerko, boš to sprejel?

[/quote]

Kaj imajo eni Jenkiji nam za komandirat, kako se bomo mi med sabo pogovarjali in kaj vse bomo morali objaviti, da se bomo lahko znotraj Slovenije ali držav bivše Juge kontaktirali?

Petek 13, jutri je polna luna…

Pa so vsi norcki prilezli na plano iz svojih kleti. Buc buc, saj bo kmalu bolje, pa pazite, da vam kdo ne ukrade dragocenih telesnih tekocin!

A je Publish wall crknil, ali kaj podobnega? Ker se taki ponavadi tam kongregirajo.

Polna luna je zelo svetla in zato tudi marsikaj razsvetli. A ne skrbi, palica ima dva konca. Tudi lovci bodo postali plen!

Samo se bedaki imajo fb,vse svoje podatke na celi sceni.

Ko sem si jaz kreiral profil pod fake imenom, še niso tečnarili za telefonsko in sliko. Ker jim je ne bi dal. Zdaj bi pa fb profil rad zbrisal, pa sem pozabil geslo. Po moje od pretirane uporabe, lol.
Kako zabit moraš biti, da daješ na net svoje zasebne podatke?

AMERIČANI BOMBARDIRALI SRBJANCE
SRBJANCI UPORABLJAJO FB
HAHAHHAHAHAHAH

res je

KAj ni dovoljeno?

[/quote]

bravo

[/quote]

Jaz imam fb profil, ki ga nisem uporabljal vsaj 3 leta. Gor ni nobenih podatkov ali slik. Samo zasebni klepet, nič posebnega. Če bi ga sedaj hotel izbrisati, bi verjetno zahtevali od mene vse sorte podatke. Sliko, telefon ….
Verjetno je bolje, da pustim tako kot je?
Kaj menite?

A lah sam vprasam kaj bojo s temi podatki
Kr itak folk ve kko ti je imee
Pa vidjo te tut lahk u faco
Tko da ce jim lih ne das emsota mi ni glih jasn kje je problem

tudi od mene je fb zahteval pravo ime in pravo fotografijo, sem jim napisala MARŠ adio!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close