Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem zakaj delajo avte, ki niso primerni za na ceste?

zakaj delajo avte, ki niso primerni za na ceste?

Dostavno vozilo, dnevna soba, kavč, postelja, fuk plac, diskoteka, TV, adrenalinski pripomoček,itd…[/quote]

ti malo preveč nakladaš. če ti avto pomeni to, potem v njem lahko živiš. tvoja stvar.
dirkat greš pa lahko na Grobnik, naprimer. tam te ljudje, ki se peljejo 100 km/h na AC ne bodo vznemirjali. itak pa imaš mašino, pa jih prehiti. meni tudi niso všeč, grem pač mimo njih.

omejitve so z namenom. in ne primerjat nemških cest z našimi. naše ceste niso ravno neki presežki. in na njih je en kup ljudi, ki na cesti nimajo kaj počet.
sem ženska, z močnim avtom, ogromno na cesti, rada imam hitro vožnjo. se pa zelo dobro zavedam, da nisem sama na cesti, da cesta ni dirkalna steza in da je na koncu avto res sredstvo, ki me pelje od točke A do točke B.

sucer pa MB že itak vgrajuje blokade hitrosti za avte, ki se prodajajo na njihovem trgu. tolk o neomejenih hitrostih v Nemčiji.[/quote]

Podpišem 🙂

Močnejši avti praviloma veljajo za bolj varne.

Močnejši avti praviloma veljajo za bolj varne.[/quote]

ja, se strinjam… vendar določeni po naših cestah ne vozijo, pač pa divjajo… to me moti… izsiljujejo, ne upoštevajo prometnih predpisov… kultura voznikov me moti… saj veš, da se zgodi ogromno nesreč zaradi neprilagojene hitrosti… ne vem, zakaj je potrebno skoz nekaj hiteti, a je res potrebno biti na cilju v čim krajšem času, tudi za ceno lastnega življenja??? spomnim se, da je bila nekoč objavljena ena fotografija, pod katero je bilo napisano, da se lahko tudi za hitrimi naredi kolona- slika je prikazovala pogreb… 🙁

Dostavno vozilo, dnevna soba, kavč, postelja, fuk plac, diskoteka, TV, adrenalinski pripomoček,itd…[/quote]

AVTO NI ADRENALINSKI PRIPOMOČEK!!!!!!!!!!!!!!! VBIJ SI TO V TINTARO!!!!![/quote]

5.000 kubikov in 500 KM, V8 mašina, 4×4 pogon, itd…so definitivno podatki za adrenalin…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

ja, se strinjam… vendar določeni po naših cestah ne vozijo, pač pa divjajo… to me moti… izsiljujejo, ne upoštevajo prometnih predpisov… kultura voznikov me moti… saj veš, da se zgodi ogromno nesreč zaradi neprilagojene hitrosti… ne vem, zakaj je potrebno skoz nekaj hiteti, a je res potrebno biti na cilju v čim krajšem času, tudi za ceno lastnega življenja??? spomnim se, da je bila nekoč objavljena ena fotografija, pod katero je bilo napisano, da se lahko tudi za hitrimi naredi kolona- slika je prikazovala pogreb… :([/quote]

Prvič: skoraj noben aberveznik, ki ne obvlada vožnje, si ne bo kupil M3 ali M5….tisti norci, ki jih srečujemo na cestah, se vozijo v gajbah( z majhnimi mašinami in konji), ki jih tiščijo do dile, ker nikamor ne grejo…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

varno ustavljanje pri tej hitrosti? ne vem, če se bi ti pri 130 s cliotom kaj bolj varno ustavila 🙂 in ja, tudi jaz se imam za zelo varno voznico, čeprav ne vozim po predpisih in v vožnji predvsem uživam…če bi želela samo varno in pravočasno prispet od A do B, potem bi šla na pot z vlakom.

ampak tega užitka vi, ki vozite clia, piccasoje ipd. prevozna sredstva, ki vas kao “varno” pripelje od točke A do B, seveda ne razumete…ampak še dobro, da vas je veliko takšnih, ki tako razmišljate, smo mi s svojimi konji varnejši 🙂

varno ustavljanje pri tej hitrosti? ne vem, če se bi ti pri 130 s cliotom kaj bolj varno ustavila 🙂 in ja, tudi jaz se imam za zelo varno voznico, čeprav ne vozim po predpisih in v vožnji predvsem uživam…če bi želela samo varno in pravočasno prispet od A do B, potem bi šla na pot z vlakom.

ampak tega užitka vi, ki vozite clia, piccasoje ipd. prevozna sredstva, ki vas kao “varno” pripelje od točke A do B, seveda ne razumete…ampak še dobro, da vas je veliko takšnih, ki tako razmišljate, smo mi s svojimi konji varnejši :)[/quote]

Itak da 95 % voznikov še nikol ni sedelo, niti vozilo zverino…pametni pa vsi…

ampak tega užitka vi, ki vozite clia, piccasoje ipd. prevozna sredstva, ki vas kao “varno” pripelje od točke A do B, seveda ne razumete…ampak še dobro, da vas je veliko takšnih, ki tako razmišljate, smo mi s svojimi konji varnejši :)[/quote]

Itak da 95 % voznikov še nikol ni sedelo, niti vozilo zverino…pametni pa vsi…[/quote]

glavno, da si ti pri vsaki temi daleč najbolj pameten, bučman en…

ja, se strinjam… vendar določeni po naših cestah ne vozijo, pač pa divjajo… to me moti… izsiljujejo, ne upoštevajo prometnih predpisov… kultura voznikov me moti… saj veš, da se zgodi ogromno nesreč zaradi neprilagojene hitrosti… ne vem, zakaj je potrebno skoz nekaj hiteti, a je res potrebno biti na cilju v čim krajšem času, tudi za ceno lastnega življenja??? spomnim se, da je bila nekoč objavljena ena fotografija, pod katero je bilo napisano, da se lahko tudi za hitrimi naredi kolona- slika je prikazovala pogreb… :([/quote]
To kar zdej pišeš nima prav nobene zveze z močjo avtomobila. Divjaš preko vseh omejitev lahko tudi z jugotom, zaradi neprilagojene hitrosti se lahko zaletiš tudi s petko, izsiliš lahko tudi s katro. Le da bodo posledice nesreče praviloma hujše če so udeleženi slabši avti. (z manj konji).

New Report

Close