Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj cepljene sprejemajo na intenzivne oddelke?

Zakaj cepljene sprejemajo na intenzivne oddelke?

Za Onko bolnik 

Odgovor na objavo uporabnika
Moje mnenje, 14.01.2022 ob 19:27

Kontrabas, 14.01.2022 ob 19:11

Onko bolnik, 14.01.2022 ob 19:05

bolna si pa še neumna, 14.01.2022 ob 18:27

Onko bolnik, 14.01.2022 ob 13:27

Jaz sem cepljena, tudi s poživitvenim odmerkom, a če se okužim bom zelo verjetno končala na intenzivi. Zaradi bolezni prejemam taka zdravila, da se mi po cepljenju (pa tudi ob okužbi) ne morejo tvoriti protitelesa.

Se pazim. Trenutno je edina možnost okužbe, ko grem na Onkološki inštitut (da dobim terapijo) in pa, da mi otroka prineseta okužbo iz šole.

bolna si pa še enumna. zakaj pa si se šla pol sploh cepit, če se zaradi tvoje osnovne bolezni v tebi ne morejo stvorit protitelesa. že vnaprej si vedela da iz te moke ne bo kruha pa si se šla vseeno cepit in to trikrat. a si do konca blesava al kaj ti je. zaradi takih norcev k si ti pol mi necepljeni zdravi najebemo, ker nas posiljujejo s cepivi.

Predvidevam, da se ta zapis nanaša name.

Cepila sem se po nasvetu onkologinje, ki me zdravi. V času mojega prvega in drugega cepljenja s svetovanim mRNA cepivom so na Onkološkem inštitutu delali raziskavo, kako se njihovi bolniki na različni terapiji odzovejo na cepljenje. Ob teapiji, ki jo prejemam, skoraj nihče ni razvil protiteles. So pa zabeležili aktivacijo T celic. Tako da nek učinek cepljenja je. Glede na mnenje, ki sem ga dobila, verjetno zadosten, da prepreči vsaj najhujši potek, torej smrt. In zato sem se tudi cepila tretjič. Da “osvežim” aktivacijo T celic.

Tebi ne bo pomagalo ne četrto ne peto itd. cepivo, ker imaš v glavi prepih.

S svojimi zapisi samo še bolj dokazujete, kak poden od ljudi ste anticepilci. Res ne razumem, zakaj hodite v bolnišnice, ko zbolite, če zdravnikom ne zaupate,  COVID pa za vas tako ne obstaja? Dajte, razložite mi to, ker me to najbolj zanima, pa mi do danes tega ni še nihče povedal. Zakaj, če je vse izmišljeno? Da vas čujem!

ne hodim “farmaceutom” oz lažnim zdravnikom… če bom šel tja, bom šel saom z enim namenom, a to ni zdravljenje.

Debilno resnično, 14.01.2022 ob 19:28

Onko bolnik, 14.01.2022 ob 19:11

Pa še to. Odgovorila sem le zato, ker se morda še kdo sprašuje, zakaj sem se cepila. Sicer se z ljudmi, ki so tako žaljivi v svojem izražanju ne pogovarjam.

Sem pa prepričana, da, če se ne bi cepila, bi iz istih ust slišala žaljivke, da boge zdrave ljudji silijo v cepljenje, ker se bolni ne cepimo.

Res ne vem kako so lahko zdravniki tako nestamni, da se igrajo z življenji bolnih ljudi. Kako sploh lahko trdijo, da cepivo pomaga, če ste vsi poskusni zajčki? Vi pa tudi ne vem kako ste tok zabiti v glavo, da si daste vbrizgat ta strup v telo, ko še niso znani vsi stranski učinki tega strupenega zvarka. Če boste dobili kovid ga boste zaradi teh cepiv.

Trenutno so v UKCju bolni tisti, ki so cepljeni. Preverjeno in ta info 100% drži.

To, da bi se v UKC Lj zaradi covida zdravili predvsem cepljeni ljudje, sigurno ne drži.

Sigurno je tudi to, da zaradi covida ne bom zbolela zaradi cepljenja, ampak zaradi okužbe s SARS-CoV-2.

In ne, moja zdravnica ni prav nič nesramna. Jasno mi je odgovorila na vsa moja vprašanja. Za cepljenje sem se nato odločila sama. Po vseh v tistem trenutku dostopnih podatkih in predvidevanjih sem izbrala precej manjše zlo.

Tako kot sem se jaz odločila zase glede na vse okoliščine, naj se vsak odloči zase.

Imate vso pravico, da si o tem mislite, kar si mislite. Jaz pa si tudi mislim svoje o vaših žaljivih komentarjih. Vedno pa sem pripravljena na odprt in argumentiran pogovor ter spoštljivo izmenjavo mnenj in izkušenj.

Ljubček, dokument je objavljen na spletni strani zdravstvenega doma

https://www.zd-lj.si/zdlj/images/OBR_572_-_Izjava_o_soglasju_za_prejem_tretjega_odmerka_cepiva_proti_COVID-19.pdf

Onko bolnik, vaša zdravnica je res nekaj posebnega. Ogromno ljudi bi ji lahko zastavilo razna vprašanja.

Onko bolnik, 14.01.2022 ob 20:03

To, da bi se v UKC Lj zaradi covida zdravili predvsem cepljeni ljudje, sigurno ne drži.

Sigurno je tudi to, da zaradi covida ne bom zbolela zaradi cepljenja, ampak zaradi okužbe s SARS-CoV-2.

In ne, moja zdravnica ni prav nič nesramna. Jasno mi je odgovorila na vsa moja vprašanja. Za cepljenje sem se nato odločila sama. Po vseh v tistem trenutku dostopnih podatkih in predvidevanjih sem izbrala precej manjše zlo.

Tako kot sem se jaz odločila zase glede na vse okoliščine, naj se vsak odloči zase.

Imate vso pravico, da si o tem mislite, kar si mislite. Jaz pa si tudi mislim svoje o vaših žaljivih komentarjih. Vedno pa sem pripravljena na odprt in argumentiran pogovor ter spoštljivo izmenjavo mnenj in izkušenj.

Za onko bolnico: zelo cenim vašo odkritost in to, da ste se odločili po tehtnem premisleku in poštenem pogovoru z zdravnico. Ravno zaradi takih, kot ste vi, jaz dosledno nosim masko (FFP2 že od začetka epidemije), vzdržujem razdaljo, se razkužujem in sploh pazim, da ne prihajam v pretesen stik z ljudmi. Zaenkrat potrkam. Virus je, je nevaren za določene kategorije ljudi in ima višjo smrtnost pri višji starosti, kot vsi ostali virusi (tudi za gripo starejši več umirajo kot mlajši). Vendar pa odločno nasprotujem cepljenju z novim cepivom, za katerega sam proizvajalec navaja, da niso poznani njegovi dolgoročni učinki, z enim samim kriterijem za vse in z ukrepi, ki ponekod mejijo že na nasilje nad človekom. Odloči se naj vsak sam. Vam seveda želim čim boljšo zaščito in čim več zdravja.

Še to: od začetka epidemije sta minili dve leti. Koliko denarja je bilo vloženega v zdravstvo (pa ne v dodatke), v opremo, v šolanje vsaj nižjega kadra? Saj so vedeli, da bo pandemija trajala dlje časa in prihajala v valovih. Koliko so ljudi osveščali o krepitvi imunskega sistema? Koliko denarja so vložili v mehansko prezračevanje šol? NIČ. Denar je šel za dodatke in cepiva.

Nisem dobila nobenega takšnega lista za podpisat. Najbolje da pokličem pa vprašam če so mi pozabili dati.

Zakaj se v zadnjih 2 letih nihče ni vprašal: zakaj ne skrbim za svoje zdravje (maske, razkužila, razdalja, šport, zdrava prehrana, cepljenje, …)?

V Ljubljani moraš podpisati izjavo

Mnja, po mojih izkušnjah so ravno tisti,  za katere smo se najbolj bali, gladko preboleli covid   – še pred cepivi. Punca na kemoterapiji in tip s krvnim rakom na bioloških zdravilih. Pač viroza. Zbolevajo in umirajo pa “40-letni športniki”, za katerega si tega nihče ne bi mislil. Ni res?

In ravno tip s krvnim rakom je po prebolelem covidu postal največji anticepilec!

kakšni podpisi neki, 14.01.2022 ob 16:43

A navdušenci nad teorijo zarote blazno uživate, ko širite lažne novice?

Sem trikrat cepljena in niti enkrat nisem dobila v podpis obrazca, ki ga je nekdo prilepil zgoraj.

Aja, zihr so mi zavezali oči in me prisilili, da sem podpisala, a?

V to ne verjamem, saj je cepivo eksperimentalno in morajo ti dati list, da se strinjaš biti poskusni zajček. Če tega niso naredili pa so zakuhali hudo oslarijo in jih moraš skregat!

hormončič, 14.01.2022 ob 19:28

Najprej razčisti dilemo med proticepilci in necepljeni, potem pa pridi nazaj z argumentiranimi vprašanji.

Tak odgovor sem tudi pričakovala. Ker na to vprašanje ne znate odgovoriti, vsak izgovor pride prav.

Jaz sem tudi onkološki bolnik pa mi je moj onkolog odsvetoval cepljenje ravno zaradi stranskih učinkov.Že po kemoterapiji jih imama ogromno.

meni je zelo žal za vse, ki so se morali cepiti, ker niso več videli drugega izhoda. Zamerim pa JANŠI POKLUKARJU IN VSEM V ODBORU ZA COVID19, ki so ljudi sistematično sukcesivno NAPELJEVALI, GROZILI, STRAŠILI itd. kaj vse se jim bo zgodilo če se ne bodo cepili. Niso povedali resnice, da je to POSKUSNO CEPLJENJE IN DA MORAJO ZATO PODPISATI DA SE OSEBNO STRINJAJO IN SO SAMI ODGOVORNI ZA POSLEDICE, tudi če so jim ravno oni rekli, da so cepiva varna, da bodo v najhujšem imeli manj težav. Zdaj vidimo, da je ravno obratno, cepljeni zbolevajo, tudi zelo hudo. Na intenzivni je 86% cepljenih, oni pa še kar lažejo, da so tam 90% necepljeni. Še hujše pa počnejo s starčki, ki jih takšne obnemogle tik pred smrtjo priklapljajo na respiratorje, namesto da bi jim dovolili stik s svojimi bližnjimi, da bi se dostojno poslovili, se pobožali, se poljubili, objeli, si Izrekli tiste zadnje nežne besede…..ne, na respirator umret, brez obdukcije takoj v krematorij, dokazov ni zakaj je kdo umrl, RAZGLASITI VSAKEGA DA JE UMRL ZA COVID naj se ve da je ta prehlad smrtonosen. Na koncu samo še tole, ker ne morem drugače- BANDA HUDIČEVA FAŠISTIČNA!

NATUROPAT475, 16.01.2022 ob 17:07

meni je zelo žal za vse, ki so se morali cepiti, ker niso več videli drugega izhoda. Zamerim pa JANŠI POKLUKARJU IN VSEM V ODBORU ZA COVID19, ki so ljudi sistematično sukcesivno NAPELJEVALI, GROZILI, STRAŠILI itd. kaj vse se jim bo zgodilo če se ne bodo cepili. Niso povedali resnice, da je to POSKUSNO CEPLJENJE IN DA MORAJO ZATO PODPISATI DA SE OSEBNO STRINJAJO IN SO SAMI ODGOVORNI ZA POSLEDICE, tudi če so jim ravno oni rekli, da so cepiva varna, da bodo v najhujšem imeli manj težav. Zdaj vidimo, da je ravno obratno, cepljeni zbolevajo, tudi zelo hudo. Na intenzivni je 86% cepljenih, oni pa še kar lažejo, da so tam 90% necepljeni. Še hujše pa počnejo s starčki, ki jih takšne obnemogle tik pred smrtjo priklapljajo na respiratorje, namesto da bi jim dovolili stik s svojimi bližnjimi, da bi se dostojno poslovili, se pobožali, se poljubili, objeli, si Izrekli tiste zadnje nežne besede…..ne, na respirator umret, brez obdukcije takoj v krematorij, dokazov ni zakaj je kdo umrl, RAZGLASITI VSAKEGA DA JE UMRL ZA COVID naj se ve da je ta prehlad smrtonosen. Na koncu samo še tole, ker ne morem drugače- BANDA HUDIČEVA FAŠISTIČNA!

BRAVOOO!

Odgovorni za genocid so prav tako zdravstveni delavci, ker cepljenim ne povedo resnice in ne tega, da so poskusni zajčki. Na očitke samo arogantno odgovorijo, da je cepljenje prostovoljno in da vsak sam nosi posledice.

Covid fašizem je dober test človeške mentalitete, zdrave pameti, poguma. Bolj se ljudje uklanjajo pritiskom, izsiljevanju, strahu…Bolj se krepi fašizem in ljudem zateguje zanko okrog vratu.

https://www.facebook.com/101017414921399/posts/525945409095262/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close