Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj biti samski

Zakaj biti samski

Depresijo lahko človek deloma prikrije… sploh ko ima drugačen cilj pred sabo … problem je v tem ker depresija prej ali slej spet butne ven čim je nekaj kontra njegovim/njenim pričakovanjem…[/quote]
Se pravi, da so kriva pričakovanja, ne pa depresija. Depresija je le posledica nekih neuresničinih pričakovanj. Pa sem ti rekel, da imaš visoka pričakovanja. :)[/quote]

možno ne pa nujno vedno… depresija je lahko tudi posledica marsičesa!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sam o tem sem pisala da nekdo ki je deprast, mora bit tolk odgovoren, da se sam spopade z njo, gre k terapevtu, na tablete, nekaj pač, ne da si dobi partnerja, ki bo zdravilo za njegove težave. Klinična slika depresije (postavi jo psihiater) se zdravi.

Je to, da se v nekoga zaljubimo, dovolj dober razlog, da gremo v zvezo z njim/njo? Za mene ne. Za mene je veza tudi razumska odločitev, ki temelji na postopnem spoznavanju in odpiranju. Zgolj to da mi je nekdo všeč, me privlači, ni dober razlog za vezo. Je pa povod za spoznavanje 🙂

pejt ti svojo suho pi.zdo probat nasadit na trdega curaka .. pa boš čutila “razumsko” odločitev, ko te bo pi.zda bolela že tsti hip in par naslednjih dni ☺
NOBEN PSIHIATER TI JE NE BO TAKRAT OPLJUVAL, DA BI BILA MASTNA ☻
podvprašanje: po čem prodajaš svoj junfer??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

In potem ko baba tri leta filozofira in se odpira, spoznava, njen dec že naskakuje drugo.
Zaljubljenost ni edina pomembna za zvezo. Brez nje in brez seksa v zvezi pa ne gre. Tisti, ki trdi nasprotno, živi v svojem milnem mehurčku in samo vprašanje časa je, kdaj se bo razpočil.

Zveniš depresivno, pejt si po novo zalogo antidepresivov !

Zveniš depresivno, pejt si po novo zalogo antidepresivov ![/quote]

Pojdi kar ti, saj si ti prebrala moj post z depresivnimi očali ! Pa ne lotevaj se pretrdih orehov 😀

Zveniš depresivno, pejt si po novo zalogo antidepresivov ![/quote]Zakaj? :/

Meni se zdi njeno pisanje čisto ok, celo dober nasvet je podala.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ok, če te prav razumem, ti nočeš biti zdravilo nikomur, raje si strup. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bi jaz bila samska (in brez otrok), bi:
1. si pridobila psa. =SEX!!!
2. si omislila dopust z vlakom, iz kraja v kraj=VEDNO NOVI KURA…C

Pa še bi se kaj našlo… Pa ostali?[/quote]

bump!

micka, kera pasma ti je najbolša?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close