Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj biti samski

Zakaj biti samski

Po kakšni logiki samotar uživa “nenaravno stanje”, če ne zadovoljuješ osnovnih potreb po (intimnem in čustvenem) stiku, ki nam ga je vcepila narava? Verjetno pri tebi ni bilo nič drugače na prehodu v puberteto, ko so ti začeli “zizki” rasti, moškim pa dlačice poganjat :))) , da se pojavi naravna težnja skozi zanimanje za nasproten spol – in ta gon je naravni, zelo močan. In vsa narava je tako “tempirana”, razen, po tvoje, tistih “samotarjev užitkarjev”, ki preslišijo klic narave, ker je verjetno z njihovo hormonsko sliko kaj narobe. ;)[/quote]

Si kdaj govoril s tipičnim samotarjem? Si ga poslušal, slišal? Ti veš, da to ni isto kot biti osamljen? Tebi se zdi naravno, da živiš v partnerstvu, si želiš vsakodnevne bližine, jo tudi dobiš in deliš samega sebe. Aja, pri tebi ni čist tko, v teoriji, a ne:)). Ostal si na stopnji pubertete, ko so to le tvoje težnje, a vendar se obnašaš kot samotar. Tebi se to zdi “naravno”?

In vse lepe ter topline polne trenutke si opisal pod Pros?

Po kakšni logiki samotar uživa “nenaravno stanje”, če ne zadovoljuješ osnovnih potreb po (intimnem in čustvenem) stiku, ki nam ga je vcepila narava? Verjetno pri tebi ni bilo nič drugače na prehodu v puberteto, ko so ti začeli “zizki” rasti, moškim pa dlačice poganjat :))) , da se pojavi naravna težnja skozi zanimanje za nasproten spol – in ta gon je naravni, zelo močan. In vsa narava je tako “tempirana”, razen, po tvoje, tistih “samotarjev užitkarjev”, ki preslišijo klic narave, ker je verjetno z njihovo hormonsko sliko kaj narobe. ;)[/quote]

Si kdaj govoril s tipičnim samotarjem? Si ga poslušal, slišal? Ti veš, da to ni isto kot biti osamljen? Tebi se zdi naravno, da živiš v partnerstvu, si želiš vsakodnevne bližine, jo tudi dobiš in deliš samega sebe. Aja, pri tebi ni čist tko, v teoriji, a ne:)). Ostal si na stopnji pubertete, ko so to le tvoje težnje, a vendar se obnašaš kot samotar. Tebi se to zdi “naravno”?[/quote]

Goldfiševa, kaj te spet gloda in se toliko zaletavaš, nekam aktivna si zadnje čase, ti scenerija na čatu več ne zadošča in si zato aktivnejša na forumu? ;))
Veš, da se absolutno strinjam s tabo, ne rabiš pisati 10 postov. Hvala za tvojo analizo, saj veš, da si vse vzamem k srcu, kar ti napišeš s svojo nezmotljivo “intuicijo” in žilico za psihološke vede iz področja Jaz imam vedno prav. :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Si kdaj govoril s tipičnim samotarjem? Si ga poslušal, slišal? Ti veš, da to ni isto kot biti osamljen? Tebi se zdi naravno, da živiš v partnerstvu, si želiš vsakodnevne bližine, jo tudi dobiš in deliš samega sebe. Aja, pri tebi ni čist tko, v teoriji, a ne:)). Ostal si na stopnji pubertete, ko so to le tvoje težnje, a vendar se obnašaš kot samotar. Tebi se to zdi “naravno”?[/quote]

Goldfiševa, kaj te spet gloda in se toliko zaletavaš, nekam aktivna si zadnje čase, ti scenerija na čatu več ne zadošča in si zato aktivnejša na forumu? ;))
Veš, da se absolutno strinjam s tabo, ne rabiš pisati 10 postov. Hvala za tvojo analizo, saj veš, da si vse vzamem k srcu, kar ti napišeš s svojo nezmotljivo “intuicijo” in žilico za psihološke vede iz področja Jaz imam vedno prav. :))))[/quote]

Znam pritisnit, a ne:). Ej stara sablja, ni za kaj, še drugič:)).

Goldfiševa, nekaj ne štima danes spet? Hladen tuš in spanec delata čudeže!
Ali pa moški… :)))

Goldfiševa, nekaj ne štima danes spet? Hladen tuš in spanec delata čudeže!
Ali pa moški… :)))[/quote]

Hja ne vem, ti pa imaš čarobno kuglo…bo že držalo:). Pod tuš greva lahko skupaj, a vsak posebej…samo kolikor vem, ti hladna voda povzroča koprivnico:)). Potem pride v poštev le moški….:).

Sam kje ga boš odkrila… tega čudodelnega moškega?

Aja, to sem mislila za matjazkota. Podal mi je primere iz svojega real lajfa:))). Vidiš, kaj njega vse strezni, da ima pravo štimungo:).

Vidim in se čudim 🙂

enTip, saj vidiš, da bi rada mene. Namreč ribe prijemajo le ribičem, ki točno vemo, kaj dati na trnek, da bodo trzale. :))) Tale MON je tako velik ribnik, vse sorte ribic plava notri. 😀 Škoda, da ni nič eksotičnega. :))))

🙂 ej se opravičujem, če si dobil občutek, da ribarim. Načeloma tega ne počnem, raje grem v ribarnico, ali na morju do ribara…
Tebi z veseljem prepuščam ta dolgočasen “šport”

Ni to zgolj šport, to je lov, to je strategiuja, načrtovanje, potrpljenje, čakanje! V moškem prebudi prainstinkt lovca. 😀 Takšne imajo ženske rade, saj zato vozijo in smukajo okrog mene, ker so zavohale mojo vabo. :)))

a črvička? 🙂 eh
če se greš se pojdi raje big game.. aja vabe nimaš dovolj velike… eh škoda, tisto je res za prave moške.. ti ostani pri muharenju 🙂

Gledam in se čudim:))).

A njegovim sposobnostim ribarenja al njegovi vabici? 🙂

Zlate ribice na vse prijemljejo, to je domala udomačena riba iz vrst krapovca. :))
Za športni ribolov in pravi izziv imamo ribiči raje kaj bolj divjega, borbenega. 😀

Krapovka hehe, pa tale bojda niti želja ne izpolnjuje…čist falirana Goldfish

E, moj Matjažko.
Če se ne bi pred kratkim z belim kruhom skregal, bi ti ena ribica že zdavnaj v ponvici cvrčala :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ni to zgolj šport, to je lov, to je strategiuja, načrtovanje, potrpljenje, čakanje! V moškem prebudi prainstinkt lovca. 😀 Takšne imajo ženske rade, saj zato vozijo in smukajo okrog mene, ker so zavohale mojo vabo. :)))[/quote]
z neplodnim črvom … he he he …. no ja, vsaka tolažba je menda dobra

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moj ribnik je velik in sprejme veliko ribic! 😀
Kaj si pa ti za sorte ribica? Neka čudna pasma. :)))
SIcer pa jaz imam ribico, ki jo cukam za brkice. 😀

Viš, o tem sem govorila. Ne živijo vsi v posesivnih in plitkih vezah. Imaš tud svobodomiselne osebke, morda niti ne živijo skup ali pa veliko potujejo (skupaj ali posebej), in se ne nažirajo z bednimi forami nimaš-me-rad/a, ker si storil to in to, ampak se kulturno pomenijo, kadar pride do težav.

Če svobodo jemlješ kot nekaj, kar absolutno pripada indvidualcem, pol ja, partnerski odnosi so manj svobodni. Ampak načeloma pa nihče ne gre v vezo zato, da se bo slabše počutil kot se je prej, ane? 😉 In nenazadnje imaš vedno možnost izstopit.

Tebi je vrednota to, da ima svobodno izbiro spolnih partneric in da “ti nihče ne teži”, drugemu pa je vrednota to, da z eno osebo zgradi neke temelje in vztraja z njo “v dobrem in slabem”, torej ne s.pizdi ob prvem nesoglasju.

Svoboda je – zame – da lahko povem, kar mi leži na duši al se porodi v glavi, brez da pričakujem kak kontraudarec (predvsem mislim tu psihološko).

SIcer pa jaz imam ribico, ki jo cukam za brkice. :D[/quote]

he he he … sanja svinja kukuruz ☺
polje je lahko neskončno … ampak če nima niti krta, deževnika, čebele — je MRTVO ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ko sem bila samska, sem veliko potovala. Prišla sem do Avstralije, kjer sem nekaj časa tudi živela. Sicer mi ne bo nikoli jasno zakaj sem prišla nazaj, ker sem imela vse pogoje da ostanem in če bi bila še vedno samska, bi mogoče razmišljala o kakšnem takšnem “premiku”. Ne pogrešam ničesar iz samskega življenja. Ovira me le šolski urnik, ki bi lahko bil prijaznejši do nomadsko razpoloženih mam.

Margot- srce moje … tebe oviraš samo ti sama. Ke si asocialna navzven. Sicer bi bila
moja ljubica ☺ ♥

SIcer pa jaz imam ribico, ki jo cukam za brkice. :D[/quote]

Vprašaj m111. On je iz prve uganil. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close