Zakaj bi katera hotela slovenceljna, če lahko ima južnjaka?
en južni, 06.08.2021 ob 07:15
Res ne razumem, južnjaki smo vrlo bolji, imamo bmwje, mercedeze, hodimo na putovanja, smo bolji u krevetu i na splošno je znano da smo ljudi iz juga (Italija, Španija, Balkan) bolji ljubavniki. A zakaj slovenčice še kar rineju za slovenceljnima, ko pa imajo nas?
Zakaj? Da jo magarac pelje v bosno na cevape, ko se ji odpelje. ?
Ne mores Italijana, Spanca in Bosanca metat v isti kos. Pa to je razlika kot med jugotom in ferrarijem.?
En je ferrari testa rosa, drugi je ferrari Del Sol, zadnji pa “jugo nece dugo”…
balkanci dobro poskrbijo za zensko financno in na vse druge nacine
zaradi mene ma lahko tudi zeno in otroka saj ni to moj problem je njegov ?
ve se da imajo zeno jim rodicpotomca ona vsa obrabljena ja ima vse financno itd ampak to je to zivljenje si je pa zapravila z njem in stran ne more ker jo bo zadavu?
ampak on pa lahko skace cez plot
taki so balkanci oz bos srbi itd
slovenci niso nc drgacni v vecini ampak so pa revni k crkvene misi razn kmetje ampak kdo bo delal na te usrani smrdljivi kmetiji tud ce ma kmet dost kesa ce sm lahko v bmwju me financno priskrbi ljubimec in mam use
Fionca, 06.08.2021 ob 07:36
Ti se kar tolazi. Nobena Slovenka nima raje juznjaka. Mogoce taka, z juznimi koreninami
. Me taprave Slovenke obozujemo Slovence.
To lahko le moški napiše ali pa frigidna zafustrirana ženska, ki jo seks in moški ne vzburjajo in morda največ o romantiki razmišlja, seksualna pa ni preveč.
slovenske kemtavzarke, 06.08.2021 ob 07:17
Imaš slovenske kmetavzarke, ki rabijo kmetavzarja, a to je normalno. A kaj ni normalno, da te iz bloka tudi imajo raje slovence kot pa nas.
Ne za te iz blokov ni normalno da imajo raje slovence. Kmetavzarke si raje slovence izberejo zaradi istih vrednot, a vrjami da je vsaka kmetavzarka ki je vsaj malo seksualna sprobala južnaka v pojstli in da se tega velikokrat spomne, ko ima slovenskega moža v postelji.
dolgolasalepotica, 06.08.2021 ob 11:01
balkanci dobro poskrbijo za zensko financno in na vse druge nacine
zaradi mene ma lahko tudi zeno in otroka saj ni to moj problem je njegov ?
ve se da imajo zeno jim rodicpotomca ona vsa obrabljena ja ima vse financno itd ampak to je to zivljenje si je pa zapravila z njem in stran ne more ker jo bo zadavu?
ampak on pa lahko skace cez plot
taki so balkanci oz bos srbi itd
slovenci niso nc drgacni v vecini ampak so pa revni k crkvene misi razn kmetje ampak kdo bo delal na te usrani smrdljivi kmetiji tud ce ma kmet dost kesa ce sm lahko v bmwju me financno priskrbi ljubimec in mam use
Balkanci financno poskrbijo??? ??
Oni prej posljejo dol mami in tetkam denar, kot bi zeni 100 eur dali. ?
Ne poznam niti enega primera. No morda je en gradbenik izjema.
Servio Tullio, 06.08.2021 ob 12:52
Takoj in čisto brez stroškov se lahko vselijo v tastovo hišo, tašča kuha in pere, južni dedec pa še naprej hodi po kafičih in skače po vseh možnih babah. Ves zaslužek pa itak gre za navit avto in pa v Bosno. No, nekaj še za pijačo. Logično.
No ja ni čisto tako
Južnaka vzame samo tista katere Krainerji in Unterstaierji niti ne povohamo več, odpadek torej, poznam kar nekaj takih ko je uvidela da jo Oberkrainer noben ne bo več je pa Ćedota vzela, letvico je sicer morala kar odstraniti, čeprav je nekoč imela kar visoko postavljeno, v štiridesetih smo se na njej dvajsetletniki praznili da ni reva fuka stradala, pri petdesetih je pa kot rečeno ćedota vzela….
Forum je zaprt za komentiranje.