Zakaj bi bili ljudje, ki varajo slabi?
Moja prijateljica je super punca, mogoče malo nesamozavestna in popolnoma odvisna od moža – no je bila do pred kratkim. Jaz sem vedno hodila v družbo, tu pa tam malo poflirtala, … Ona pa samo mož, ki je tudi precej posesiven in otroci. To se je spremenilo. Eden ji je službi na dušo pihal in ga je začela z njim “srati”. Ko sem jaz to zvedela sem skoraj dol padla, nikoli si nisem mislila. Pa je zato slaba oseba? Ne ni, za mene je ista kot prej. Ampak to še ni vse, potem je spoznala še enega in ljubčka varala z drugim. Jaz nisem mogla verjeti, samo mi je rekla, da ko enkrat prestopiš mejo, potem sploh ni več problem.
A ni to zanimivo, ko ti to pove prijateljica jo na nek način razumeš, če pa bi ti to naredil partner pa tega ne bi mogle preboleti in bi bil najslabša oseba. Jaz vedno rečem, da je varanje grozno, ampak včasih je doma dosti psihičenga nasilja in partnerke to prenašajo brez problema , en skok čez plot pa je konec vsega. Zanimiva smo človeška bitja!
Tale že ne prenaša brez problema, saj doma trpi, skače pa z drugimi, da si olajša bolečino. Rešuje problem na svoj način, nedirektno, kar pa slabo vpliva na otroke. Če je zaradi tega slaba oseba, pa naj presodijo drugi.
Jo bomo takoj virtualno procesuirali, ti samo vloži zasebno kazensko tožbo za razžalitev. :)))[/quote]
Antilopa kaj pa ti misliš o dotični temi? :)[/quote]
Tema je brezvezna. Predvidevam, da gre za avtorico, ki ima v reali poročeno prijateljico, ki vara svojega moža in bi najraje to celemu svetu povedala, pa se boji, da bo razkrinkana. Zdaj si dušo čisti na tem forumu. Mogoče si podzavestno želi, da bi mož te prijateljice to izvedel.
Meni pa ne bi bilo popolnoma vseeno, kakšne prijateljice imam, ne morem izključiti, da ji ne bi sledila…v obnašanju.[/quote]
Zakaj bi ji sledila? Misliš, da bi te prijateljičina izkušnja premamila in zvabila v varanje? Saj najbrž imaš svoje mnenje, načela glede tega in jih ne more nekdo kar tako premakniti. Tekmuješ s prijateljicami?
Seba111, avatar je simpatičen, čeprav so meni bolj všeč kravate od metuljčkov.
Goldfish – znanka ni isto kot prijateljica. Ženska, ki je pripravljena lagati svojemu možu in mu je nezvesta, je težko iskrena do svoje prijateljice. Praviloma laže tudi prijateljici. Lažniva ženska ne more biti moja prijateljica, ker nikoli ne vem, kdaj se bo obrnila proti meni.
Forum je zaprt za komentiranje.