Zakaj anticepilci niso glasni tudi po smrti svojcev
vsi in vedno, 07.12.2021 ob 15:58
Pajki, 07.12.2021 ob 15:55
Sem necepljena, ne poznam nikogar, ki bi ga covid obiskal v hujši obliki. Od kar ‘obstaja’ covid delam z ljudmi, nekateri so bili ob meni tudi pozitivni – najhujša oblika, ki so jo imeli 5dni vročine in bolečine. Noben v bolnišnici.
Sama od začetka, sedaj že vsak drug dan testirana še zmeraj negativna. Če kdaj bom pozitivna pa vam sporočim kako je bilo in če me prej država ne prisili v cepljenje sporočim tudi če mi je žal, da se nisem.
Za tiste, ki pa mislite, in obenem trdite, da ste se zaradi mene in ostalih po vaše anticepilcev- cepili z nepreverjenimi zvarki in rešujete svet pa nimam besed.
Vsi, ki so kdaj prejeli testo cepivo, testno zdravilo, so naredili 1000× več od tebe. Zato, da imamo vsi, vključno z vami, egoisti, preverjena cepiva in zdravila, ki jih samo zaradi vas ne bi imeli nikoli!
Potem pa povejte raje odkrito, da vabite ljudi k masovnemu testnemu cepljenju, da bodo prispevali k izsledkom znanosti, ne pa da okolišite z raznimi svobodami in varnostjo in ne vem kaj še.
Ljudje, dajmo solidarno stestirat novo cepivo. Kdor bo žrtvovan, bo žrtvovan za višje dobro. Pa naj se potem ljudje odločijo, ali želijo sodelovati v eksperimentu ali ne.
Joooojno, 07.12.2021 ob 16:04
ne pa ne bom, 07.12.2021 ob 15:50
Kayya, 07.12.2021 ob 15:38
Ko se ti bodo pljuca sprijela v trdo , mokro gobo, se ne bos sprasevala iz cesa je cepivo. ; Ampak zakaj si bila anticepilska butara !
Ne bom!
Imam nekje 1% moznosti, da gre zelo narobe, ce zbolim in ce ta 1% prevga, bo pac prevagal.
Nic se ne bom sprasevala, zakaj se nisem cepila, sem namrec prepricana, da bom zivela le toliko, kolikor mi je odmerjeno in ce me bo pobral kovid, me bo s cepivom ali brez.
A v avtu tudi ne zapneš pasu in ne počakaš na zeleno luč na semaforju? Kar ti je usojeno ti je usojeno ane? Ko se bodo zdravniki in sestre matrali v že 10. dežurstvu tisti mesec, da te ohranijo pri življenju, jim boš rekla, ah saj ni treba, veste, če mi je usojeno mi pač je…
Nehaj že s to prežvečeno floskulo. A varnostni pas ti tudi špricnejo v telo?
ma nemoj, 07.12.2021 ob 16:16
Jahno, 07.12.2021 ob 15:52
daj pomisli, 07.12.2021 ob 14:33
Pomisli, da smo tudi anticepilci, ker ne zaupamo novemu cepivu.
Ne, ker ne verjamemo v virus, enostavno zato, ker nočemo biti testne miške.
Potem se lahko cepiš s Pfizerjem, ki že ima dokončno dovoljenje in ne samo začasno:
Naslednji izgovor prosim…
Vsaj naslov v redu preberi, če ga že citiraš.
V ZDA. Kjer ima mimogrede 70% senatorjev delnice v pfizerju. Aaaaa….
Ampak vi pa res čisto povsod vidite zarote. Ja, zagotovo je Ameriška agencija za hrano in zdravila cepivo potrdila zato, ker imajo senatorji delnice v Pfizerju. Ali pa si tako butasta, da misliš, da vlada potrjuje cepiva.
Buahahahahahahha.
Še malo, pa bo cepivo potrdila tudi WHO. Kaj boš pa potem rekla? Ajaaaa, to so itak sami pristaši farmacije in sami podkupljenci, itaaakkkk….pa najbrž tudi pristaši cepilnega genocida nad ljudmi. Ja, ja, saj vemo…
ma nemoj, 07.12.2021 ob 16:23
Nehaj že s to prežvečeno floskulo. A varnostni pas ti tudi špricnejo v telo?
In kakšno vezo ima to? Tako kot cepivo te ščiti pred hujšimi zdravstvenimi posledicami in celo smrtjo. Ne 100%, ti pa krepko zmanjša možnosti. Lahko se pa tudi zgodi, da imaš zaradi pasu modrice ali se celo zadušiš. Pa je vseeno obvezen in vsi ga uporabljamo, celo otroci.
Haha svetovna, za v okvir in na steno.
V resnici je bilo pa tako, cepivo ste prejeli, da ste sli lahko na pocitnice, v soping, ker ste odvisni od kreditov in limitov, ki jih placujete s placo (pac izsilili so vas). No tako je bilo v resnici v drugi rundi, v tretji ste se pa cepili ker niste imeli za teste. Samo prvim cepljenim (prva runda) dam kapo dol, ti so se resnicno cepili zaradi sebe in tudi bliznjih, takrat se niso mogli vedeti, da bo korona kljub cepivom se naprej prenosljiva in da bojo tudi sami lahko zboleli, niso mogli vedeti da cepiva scasoma izvenijo. Pa se necesa niso mogli vedeti v naprej- kaksne bedastoce si bo izmislila vlada (dopusti, testi za placat itd, pogojevanje sluzbe itd)
Torej niste se cepili za clovestvo, cepili ste se iz lastnih interesev in izkljucno zase.
addaadda, 07.12.2021 ob 14:26
Imamo glasne rjoveče anticepilce, ki vedo, da Covid ne obstaja in da je vse samo en natig oziroma je kovid ena gripca ali pa prehlad.
Potem pa fašejo Covid, pa se sami komaj rešijo, pa jim potem še marsikdo v družini. Pa nosijo posledice celo življenje pa take. OK, potem utihnejo. To vse razumem. Pač, verjel si v nekaj, kar ni bilo res, si se zmotil pa se zamisliš nad samim sabo in nehaš s svojim početjem.
Ampak…..zakaj ne morajo biti tako glasni proticepilci tudi po tem, ko se premislijo? Ajde, eni potem res nimajo več moči, ker jim pljuča uniči pa to, ampak tisti, ki bi lahko recimo po smrti v družini, zakaj ne regljajo v drugo smer. A gre za eksistencialno krizo in da ne funkcionirajo več, ali kaj?
gre se za to da si ti tupa ko noc, zabita klestra ki je se pesne poscije
Se ti ne zdi, da je veliko vecja verjetnost, da te zbije pri rdeci luci kot da te pobere zaradi kovida? Pri rdeci luci na semaforju pocakam.
Ma, butasti ste s temi primerjavami!
Govorimo o bolezni, ki jo 95% ljudi preboli brez vsakih tezav!
V Sloveniji je kovid prezivelo 98.7% zbolelih!
Zakaj se ne govori o vseh teh primerih, ki so bolezen preziveli brez vseh tezav?!
Kar zadeva zdravstvene delavce, ti ne garajo zaradi necepljenih, ampak zato, ker je zdravsrvo skorumpirano in oropano!
Zakaj se ni vlagalo v zdravstvo? Zakaj se od marca 2020,ko se je tocno videlo, kako v Q je zdravstvo, ni nic naredilo, da bi se stanje izboljsalo?!
Ljudje kupujemo aparate za onkolosko in bolnim placujemo zdravljenja v tujini! A to je zdravstvo?! Nekaj hudo ne stima in razlog za to sigurno nismo necepljeni!
Jahno, 07.12.2021 ob 16:45
In kakšno vezo ima to? Tako kot cepivo te ščiti pred hujšimi zdravstvenimi posledicami in celo smrtjo. Ne 100%, ti pa krepko zmanjša možnosti. Lahko se pa tudi zgodi, da imaš zaradi pasu modrice ali se celo zadušiš. Pa je vseeno obvezen in vsi ga uporabljamo, celo otroci.
Pretvori si v %%%, koliksna je verjetnost, da ti pas resi zivljenje in koliksna je verjetnost, da ti cepivo resi zivljenje, ce racunas, da tudi brez cepiva nisi ne vem kako ogrozen!
ne pa neee, 07.12.2021 ob 14:59
A ti bi bila glasna potem, ko se izkaže, da si se zmotila in da si zagovarjala, da je nekaj, za kar si govorila, da je navaden prehladek, kar oreng bolezen??? Bi bila res glasna potem? Malo morgen! Zavlekla bi se v mišjo luknjo tako kot vsi ostali taki. A misliš, da ljudje radi slišijo, kakšni bedaki so bili, ko so zagovarjali neko stališče, zdaj pa zagovarjajo diametralno nasprotje? Taki, ki bi bili potem glasni, bi bili za vse loleki. Anticepilci bi jih sovražili, ker so zamenjali ploščo, cepilci bi se jim pa režali, češ, saj smo ti že na začetku povedali…. Daj no, a tako malo poznaš človeško psiho, da se greš spraševati nekaj takega?
Ne razumeš. Opažam, da jasno povedo, da so se motili in se kesajo, pa vse to. Ampak niso pa več glasni, da bi glasno povedali, “evo tako pa tako sem mislil, pa sem se motil”. Glasni so do zmote, potem pa frapirani, ampak tiho. Danes sicer poznam še precej anticepilcev, ampak precej več skesanih anticepilcev.
Pljoh, 07.12.2021 ob 15:30
Ne vem kam ste ljudje zabredli, da delite ljudi na cepilce in anticepilce. Po neki čudni logiki spadam po vaše v skupino anticepilcev. Ne blejem, da ni virusa, ne skačem po LJ s transparenti, nosim masko, 3x tedensko se testiram, itd.
Samo ne verjamem v to na hitro skupaj spackano cepivo. To je vse. Na živce mi gre, da naj bi podpisal, da je cepljenje prostovoljno, v bistvu pa gre za konstanten pritisk. Če bi bilo tako kot pri cepljenju proti gripi ali klopnemu meningoencefalitisu, potem bi se verjetno prej šla cepit.
Pa naj bom po vaše egoistična ali ne vem kakšna.
No, tole o na hitro spacanem cepivu je še en argument, ki ga poznam. Pa se potem pogovarjam s takimi “kako se pa normalno naredi cepiva”. Pa je tišina. Pa jih vprašam kaj jih moti, pa rečejo, da ni testirano. Potem jim povem da je, da je statistično preverjeno že na stotinah miljonov ljudi po svetu in da vemo o tem cepivu danes več kot o večini ostalih cepiv. Pa tudi ne pomaga. Tam nekje se nekaj zapiči, pa ne gre dalje.
addaadda, 07.12.2021 ob 23:28
No, tole o na hitro spacanem cepivu je še en argument, ki ga poznam. Pa se potem pogovarjam s takimi “kako se pa normalno naredi cepiva”. Pa je tišina. Pa jih vprašam kaj jih moti, pa rečejo, da ni testirano. Potem jim povem da je, da je statistično preverjeno že na stotinah miljonov ljudi po svetu in da vemo o tem cepivu danes več kot o večini ostalih cepiv. Pa tudi ne pomaga. Tam nekje se nekaj zapiči, pa ne gre dalje.
Točno tako, bolj kot je to cepivo preverjeno, ni nobeno na svetu. Še tisto za otroške bolezni ne. Ampak saj antiji ne poznajo študije, ne vedo, da je točno ta način zdravljenja z mRNA že več kot desetletje preizkušen, seveda pa ne tako množično kot sedaj. Glede Pfizerja (pa tudi z drugimi cepivi) je narejena obsežna študija, ki je zajemala 40.000 ljudi in je trajala leto dni. Na podlagi te študije so ugotovili varnost cepiva. Cepivo JE testirano in tudi do konca stestirano.
In potem poslušaš bebce, ki imajo komaj srednjo šolo končano, če sploh, da je cepivo “na hitro spacano”. Ker to je povedala čistilka v zdravstvenem domu, pa bolničarka, ki se spoznata.:)) Ne vektorsko ne mRNA zdravilo nista bila še nikoli uporabljena v tako množične namene, to je sicer res, ni pa res, da nista bila že desetletje v obtoku. Pa saj v tako množične namene ni bilo nikoli uporabljeno nobeno zdravilo.
Moram vas razočarat, tega cepiva nimamo več v telesu, tisti, ki smo se cepili, ker že kmalu po cepljenju razpade in telo ga izloči. Ostane pa v imunskem sistemu “spomin” na to vrsto virusa, ki se sproži, ko pride telo v stik z njim. Tako kot ga imamo za raznovrstne viruse in bakterije, s katerimi smo se že srečali. Pa opletajo antiji s tisto proteinsko bodico, hahaha, kot da privlečejo največjega aduta, kako baje cepivo vbrizga to bodico. Da sploh ne vedo, o čem govorijo in kaj to pomeni, je irelevantno razlagat, sploh se mi ne ljubi, res je pri njih vse bob ob steno. Kot bi prepričanemu v ploščato zemljo razlagal, da je okrogla. Saj ga dejstva ne brigajo.
addaadda, 07.12.2021 ob 23:25
Ne razumeš. Opažam, da jasno povedo, da so se motili in se kesajo, pa vse to. Ampak niso pa več glasni, da bi glasno povedali, “evo tako pa tako sem mislil, pa sem se motil”. Glasni so do zmote, potem pa frapirani, ampak tiho. Danes sicer poznam še precej anticepilcev, ampak precej več skesanih anticepilcev.
Ja, ko jih soočiš s tem, glasno povedo- tebi in peščici prisotnih. Ne bodo pa šli svojo neumnost razglašat Sloveniji in se javno izpostavljat. Ne bodo o tem trobezljali vsakemu, ki ima pet minut časa. Ker jih je sram, da so tako zamočili. Če se tvoja teza, v katero si zelo verjel in jo razglašal okoli, sesuje v prah, menda ne boš potem začel razglašati okoli nasprotno tezo. Ker te ne bodo resno jemali! Ker se ti bodo režali! Tega pa nihče noče. Če ga pa direktno soočiš in ga o tem vprašaš, bo seveda povedal, da se je motil, ne bo pa grozno vesel, da je to lahko izrazil. Saj to zastopiš, ne? Človekova nečimrnost pač nima meja. Težko sam pri sebi sprejme, da ga je tako grozno pocvirnal.
japajade573, 07.12.2021 ob 15:44
In kaj misliš, da podpisuješ ob cepljenju? Nakladaš, da glava peče. Pa tudi če je prazna.
Sori, si totalni egoist. Samo preverjeno je dovolj dobro zate, a? Preverja se ga pa naj na komu, kaj misliš? Briga te, samo, da se ne na tebi, je tako?
Ja saj ste se sami odločili, da boste testne miši, kaj smo vam krivi tisti, ki se nismo? Jaz nisem nikogar silila v cepljenje, če ti je žal še pritožuj stroki…
japajade573, 07.12.2021 ob 15:47
Necepljena, 07.12.2021 ob 15:46
Jaz sem anticepilka, verjem,da virus obstaja in sem ga tudi prebolela. Ne poznam nikogar,ki bi umru.Ne verjamem v cepivo,ki se še vedno testira na ljudeh,nosečnicah,otrocih…
Po domače – si velik egoist!
Raje egoist, ki je sam sebi na prvem mestu in s tem zadovoljen, kot brezhrbtenični servilnež, ki se v vsem podreja drugim in v sebi trpi, ker ne zna poslušati sebe… In potem s svojimi frustracijami, ker se ne zna boriti zase, mori ostale…
yram, 07.12.2021 ob 16:51
Haha svetovna, za v okvir in na steno.
V resnici je bilo pa tako, cepivo ste prejeli, da ste sli lahko na pocitnice, v soping, ker ste odvisni od kreditov in limitov, ki jih placujete s placo (pac izsilili so vas). No tako je bilo v resnici v drugi rundi, v tretji ste se pa cepili ker niste imeli za teste. Samo prvim cepljenim (prva runda) dam kapo dol, ti so se resnicno cepili zaradi sebe in tudi bliznjih, takrat se niso mogli vedeti, da bo korona kljub cepivom se naprej prenosljiva in da bojo tudi sami lahko zboleli, niso mogli vedeti da cepiva scasoma izvenijo. Pa se necesa niso mogli vedeti v naprej- kaksne bedastoce si bo izmislila vlada (dopusti, testi za placat itd, pogojevanje sluzbe itd)
Torej niste se cepili za clovestvo, cepili ste se iz lastnih interesev in izkljucno zase.
Ti, ki sploh ne živiš.
Ti, ki sploh ne živiš, ti, ki imaš presrano egoistično rit, si upaš kaj očitati drugim, ki morajo za to, da preživijo, dejansko delati?!?
Ja, ti, ki si od razvajene smrklje prišla do razvajene tečne babe, boš glasna, ko cel čas vegetiraš doma in psihiraš domače?!? Ti, ki pričakuješ samo najboljše, samo preverjeno zase in za svoje, si upaš drugim očitati, da so egoisti? Da so se prodali za šoping, dopust?!?
Pospravi na svojem postrešju. Ti, ki si največji egoist! Ti, ki nimaš stika z realnostjo! Tudi če so se cepili zaradi dopusta, šopinga (wtf?!? A samo za to si živela pred korono?!?), so naredili za vse ostale stokrat več od tebe! Tudi zaradi takšnih je cepivo preverjeno. Ne pa zaradi paranoičnih egoističnih presrancev, ki jim je lajf internetni forum. Patetično!
Mene ni, 08.12.2021 ob 07:41
Raje egoist, ki je sam sebi na prvem mestu in s tem zadovoljen, kot brezhrbtenični servilnež, ki se v vsem podreja drugim in v sebi trpi, ker ne zna poslušati sebe… In potem s svojimi frustracijami, ker se ne zna boriti zase, mori ostale…
Ja, zato ste pa tako glasni, hehe. Eno samo zadovoljstvo veje že iz tukajšnjih tem.
Tisti, ki pa ni glasen, pa fenta svojo familijo (kot Švabo v Brandenburgu). A tako zelo zadovoljni ste lahko?
Luknja, 08.12.2021 ob 07:46
Ti, ki sploh ne živiš.
Ti, ki sploh ne živiš, ti, ki imaš presrano egoistično rit, si upaš kaj očitati drugim, ki morajo za to, da preživijo, dejansko delati?!?
Ja, ti, ki si od razvajene smrklje prišla do razvajene tečne babe, boš glasna, ko cel čas vegetiraš doma in psihiraš domače?!? Ti, ki pričakuješ samo najboljše, samo preverjeno zase in za svoje, si upaš drugim očitati, da so egoisti? Da so se prodali za šoping, dopust?!?
Pospravi na svojem postrešju. Ti, ki si največji egoist! Ti, ki nimaš stika z realnostjo! Tudi če so se cepili zaradi dopusta, šopinga (wtf?!? A samo za to si živela pred korono?!?), so naredili za vse ostale stokrat več od tebe! Tudi zaradi takšnih je cepivo preverjeno. Ne pa zaradi paranoičnih egoističnih presrancev, ki jim je lajf internetni forum. Patetično!
za luknja
S to patetiko trkas na napacna vrata. Nic nisi naredila oz naredil zame, vse kar si naredila, naredil si naredil izkljucno zase in za svoj interes . Ko si sel na cepljenje verjetno nisi cakajoc v vrsti razmisljal oh vse to pocnem za clovestvo, ampak si razmisljal samo da dobim dovolilnico, da bom lahko svobodno karkoli ze…da se mi ne bo treba testirat (placevati testov vsakih 48 ur). Tako da jaz tebi nisem dolzna nic, ker zame nisi nic storil in zame nisi ti nic naredil oz naredila.
Seveda pricakujem zase in svoje le najboljse, a ti ne.?
Kar neverjetno, kako se cepljeni tolčete po prsih in ste vsi ponosni, kako kvazi ful veliko naredite s tem za človeštvo.
Vam povem, kaj naredite. S cepljenjem so vam odprta vsa vrata brez omejitev in poleti ste na veliko potovali (ogromno ljudi je dajalo takrat izjave, da se cepijo za iti na dopust). Ker vam še vedno ni jasno, da se kljub cepljenju lahko okužite, zbolite, ste hospitalizirani (poznam več primerov!!) in širite virus naprej, ste tako potovali kamorkoli se vam je zahotelo. Testirat se vam itak ni treba, tako ste po prihodu domov virus lepo prinesli v državo in samo zaradi tega smo imeli letos že bistveno prej in bistveno večji poskok okuženih kot lani!
Sedaj pa, ko je nov sev v Afriki in kar naenkrat že v vseh drugih državah, kdo mislite, da ga je prinesel? Seveda cepljeni, ker vi potujete v te eksotične države. Ne poznam niti 1 necepljenega, ki bi letos kamorkoli šel na dopust in kar nekaj cepljenih, ki je šlo v Afriko, ker je bilo potovanje tako zelo poceni in ugodno in ker je pač treba iti, ane. Tako da toliko o tem, kako ste cepljeni ful nekaj naredili. Ja, seveda, ogromno ste prispevali k temu, da imamo situacijo še slabšo kot je bila lani.
Pa še tole: že zdrava kmečka pamet ti jasno pove, da cepiva ne delujejo. Če imamo pol cepljenih, ogromno prebolelih, potem v primeru, da cepivo res deluje, ni šans, da bi imeli tako velike številke pozitivnih in hospitaliziranih kot jih imamo sedaj. Ful večje od lani, ko sploh cepiva ni bilo, prebolelih pa je bilo tudi bistveno manj.
V moji družbi nas je kar nekaj necepljenih in zanimivo, letos ni niti 1 zbolel. Zbolela je ena polno cepljena sorodnica, mlada punca, ki še zdaj ni ok in jo muči long covid (cepivo res deluje, o, ja!). Ostali se držimo ukrepov isto kot smo se jih lani, ko je bil lockdown, ne hodimo kam, se ne družimo. Tako, da me nihče na tem svetu ne bo prepričal v to, kako smo mi neodgovorni, cepljeni pa odgovorni.
Forum je zaprt za komentiranje.