Zakaj anticepilci niso glasni tudi po smrti svojcev
Imamo glasne rjoveče anticepilce, ki vedo, da Covid ne obstaja in da je vse samo en natig oziroma je kovid ena gripca ali pa prehlad.
Potem pa fašejo Covid, pa se sami komaj rešijo, pa jim potem še marsikdo v družini. Pa nosijo posledice celo življenje pa take. OK, potem utihnejo. To vse razumem. Pač, verjel si v nekaj, kar ni bilo res, si se zmotil pa se zamisliš nad samim sabo in nehaš s svojim početjem.
Ampak…..zakaj ne morajo biti tako glasni proticepilci tudi po tem, ko se premislijo? Ajde, eni potem res nimajo več moči, ker jim pljuča uniči pa to, ampak tisti, ki bi lahko recimo po smrti v družini, zakaj ne regljajo v drugo smer. A gre za eksistencialno krizo in da ne funkcionirajo več, ali kaj?
daj pomisli, 07.12.2021 ob 14:33
Pomisli, da smo tudi anticepilci, ker ne zaupamo novemu cepivu.
Ne, ker ne verjamemo v virus, enostavno zato, ker nočemo biti testne miške.
Ampak a ni to vseeno precej egoistični pogled? Ker pričakuješ preverjeno cepivo zase, drugi ga naj pa testirajo? Če bi vsi in vedno tako razmišljali, bi bili kje? Pri samih nepreverjenih cepivih, zdravilih…
addaadda, 07.12.2021 ob 14:26
Imamo glasne rjoveče anticepilce, ki vedo, da Covid ne obstaja in da je vse samo en natig oziroma je kovid ena gripca ali pa prehlad.
Potem pa fašejo Covid, pa se sami komaj rešijo, pa jim potem še marsikdo v družini. Pa nosijo posledice celo življenje pa take. OK, potem utihnejo. To vse razumem. Pač, verjel si v nekaj, kar ni bilo res, si se zmotil pa se zamisliš nad samim sabo in nehaš s svojim početjem.
Ampak…..zakaj ne morajo biti tako glasni proticepilci tudi po tem, ko se premislijo? Ajde, eni potem res nimajo več moči, ker jim pljuča uniči pa to, ampak tisti, ki bi lahko recimo po smrti v družini, zakaj ne regljajo v drugo smer. A gre za eksistencialno krizo in da ne funkcionirajo več, ali kaj?
A ti bi bila glasna potem, ko se izkaže, da si se zmotila in da si zagovarjala, da je nekaj, za kar si govorila, da je navaden prehladek, kar oreng bolezen??? Bi bila res glasna potem? Malo morgen! Zavlekla bi se v mišjo luknjo tako kot vsi ostali taki. A misliš, da ljudje radi slišijo, kakšni bedaki so bili, ko so zagovarjali neko stališče, zdaj pa zagovarjajo diametralno nasprotje? Taki, ki bi bili potem glasni, bi bili za vse loleki. Anticepilci bi jih sovražili, ker so zamenjali ploščo, cepilci bi se jim pa režali, češ, saj smo ti že na začetku povedali…. Daj no, a tako malo poznaš človeško psiho, da se greš spraševati nekaj takega?
Ne vem kam ste ljudje zabredli, da delite ljudi na cepilce in anticepilce. Po neki čudni logiki spadam po vaše v skupino anticepilcev. Ne blejem, da ni virusa, ne skačem po LJ s transparenti, nosim masko, 3x tedensko se testiram, itd.
Samo ne verjamem v to na hitro skupaj spackano cepivo. To je vse. Na živce mi gre, da naj bi podpisal, da je cepljenje prostovoljno, v bistvu pa gre za konstanten pritisk. Če bi bilo tako kot pri cepljenju proti gripi ali klopnemu meningoencefalitisu, potem bi se verjetno prej šla cepit.
Pa naj bom po vaše egoistična ali ne vem kakšna.
Pljoh, 07.12.2021 ob 15:30
Ne vem kam ste ljudje zabredli, da delite ljudi na cepilce in anticepilce. Po neki čudni logiki spadam po vaše v skupino anticepilcev. Ne blejem, da ni virusa, ne skačem po LJ s transparenti, nosim masko, 3x tedensko se testiram, itd.
Samo ne verjamem v to na hitro skupaj spackano cepivo. To je vse. Na živce mi gre, da naj bi podpisal, da je cepljenje prostovoljno, v bistvu pa gre za konstanten pritisk. Če bi bilo tako kot pri cepljenju proti gripi ali klopnemu meningoencefalitisu, potem bi se verjetno prej šla cepit.
Pa naj bom po vaše egoistična ali ne vem kakšna.
Ja saj si. Pričakuješ preverjeno cepivo, sama pa ne bi za to čisto nič naredila.
ampakk, 07.12.2021 ob 14:52
Ampak a ni to vseeno precej egoistični pogled? Ker pričakuješ preverjeno cepivo zase, drugi ga naj pa testirajo? Če bi vsi in vedno tako razmišljali, bi bili kje? Pri samih nepreverjenih cepivih, zdravilih…
Točno tudi moja poanta.
Pa še to – vedno smo kot posamezniki testne miši za vse živo. Ne gre drugače, ker so vplivi farmacevtskih učinkovin, hrane, strupov, umetnih snovi, ipd, zelo različni glede na kombinacijo genetike in posameznikovega okolja.
Kayya, 07.12.2021 ob 15:38
Ko se ti bodo pljuca sprijela v trdo , mokro gobo, se ne bos sprasevala iz cesa je cepivo. ; Ampak zakaj si bila anticepilska butara !
Ne moreš verjeti, ampak tudi v bolnici na kisiku se najdejo taki, ki še pred intubacijo trdijo, da je vse to zarota in namišljeno.
Samo takih, ki so očitno zmanjšano prištevni, ne smejo jemati resno in jim vseeno pomagajo tudi pri hudi bolezni zaradi nečesa, kar je konstrukt in zarota. Na žalost.
Veliko takih, 07.12.2021 ob 15:50
Točno tako. Večina, ki jo poznam, pa tudi sama, se držimo vseh ukrepov glede stikov, higiene, rednih testov, verjamemo v virus, a ne želimo, da smo del statistike preizkušanja novih cepiv.
Veliko vas je takih filantropov, ki z veseljem pustite testiranja tudi na otrocih, samo zato, da bodo vaše ritke enkrat dobile “preverjeno” cepivo. Ma, prave matere terezije ste, res… 🙁
Potem se lahko cepiš s Pfizerjem, ki že ima dokončno dovoljenje in ne samo začasno:
Naslednji izgovor prosim…
Sem necepljena, ne poznam nikogar, ki bi ga covid obiskal v hujši obliki. Od kar ‘obstaja’ covid delam z ljudmi, nekateri so bili ob meni tudi pozitivni – najhujša oblika, ki so jo imeli 5dni vročine in bolečine. Noben v bolnišnici.
Sama od začetka, sedaj že vsak drug dan testirana še zmeraj negativna. Če kdaj bom pozitivna pa vam sporočim kako je bilo in če me prej država ne prisili v cepljenje sporočim tudi če mi je žal, da se nisem.
Za tiste, ki pa mislite, in obenem trdite, da ste se zaradi mene in ostalih po vaše anticepilcev- cepili z nepreverjenimi zvarki in rešujete svet pa nimam besed.
Pajki, 07.12.2021 ob 15:55
Sem necepljena, ne poznam nikogar, ki bi ga covid obiskal v hujši obliki. Od kar ‘obstaja’ covid delam z ljudmi, nekateri so bili ob meni tudi pozitivni – najhujša oblika, ki so jo imeli 5dni vročine in bolečine. Noben v bolnišnici.
Sama od začetka, sedaj že vsak drug dan testirana še zmeraj negativna. Če kdaj bom pozitivna pa vam sporočim kako je bilo in če me prej država ne prisili v cepljenje sporočim tudi če mi je žal, da se nisem.
Za tiste, ki pa mislite, in obenem trdite, da ste se zaradi mene in ostalih po vaše anticepilcev- cepili z nepreverjenimi zvarki in rešujete svet pa nimam besed.
Vsi, ki so kdaj prejeli testo cepivo, testno zdravilo, so naredili 1000× več od tebe. Zato, da imamo vsi, vključno z vami, egoisti, preverjena cepiva in zdravila, ki jih samo zaradi vas ne bi imeli nikoli!
ne moreš verjet, 07.12.2021 ob 15:50
Ne moreš verjeti, ampak tudi v bolnici na kisiku se najdejo taki, ki še pred intubacijo trdijo, da je vse to zarota in namišljeno.
Samo takih, ki so očitno zmanjšano prištevni, ne smejo jemati resno in jim vseeno pomagajo tudi pri hudi bolezni zaradi nečesa, kar je konstrukt in zarota. Na žalost.
No daj, dokaži to, a si bila tam na oddelku, da takole pišeš?
Virus vemo da je, cepiva so dober biznis in slabo delujoča, tudi vemo. Nepreizkušena tudi vemo. Nihče normalen ne deli ljudi na cepilce in anticepilce in vsak normalen je ob smrti zaradi katerekoli stvari človeku sposoben izreči sožalje.
ne pa ne bom, 07.12.2021 ob 15:50
Ne bom!
Imam nekje 1% moznosti, da gre zelo narobe, ce zbolim in ce ta 1% prevga, bo pac prevagal.
Nic se ne bom sprasevala, zakaj se nisem cepila, sem namrec prepricana, da bom zivela le toliko, kolikor mi je odmerjeno in ce me bo pobral kovid, me bo s cepivom ali brez.
A v avtu tudi ne zapneš pasu in ne počakaš na zeleno luč na semaforju? Kar ti je usojeno ti je usojeno ane? Ko se bodo zdravniki in sestre matrali v že 10. dežurstvu tisti mesec, da te ohranijo pri življenju, jim boš rekla, ah saj ni treba, veste, če mi je usojeno mi pač je…
nride, 07.12.2021 ob 16:03
No daj, dokaži to, a si bila tam na oddelku, da takole pišeš?
Virus vemo da je, cepiva so dober biznis in slabo delujoča, tudi vemo. Nepreizkušena tudi vemo. Nihče normalen ne deli ljudi na cepilce in anticepilce in vsak normalen je ob smrti zaradi katerekoli stvari človeku sposoben izreči sožalje.
In kako ti naj dokažem? S posnetkom? S pričami? Kako si to predstavljaš?Ne morem ti, na tebi je pač ali verjameš ali ne. Kot očitno marsikaj drugega tudi. Lahko rečem samo, da so na srečo taki pacienti redki, ker te ima, da bi ga res pustil, magari z tistimi glistami, samo kaj ko enim pač ni pomoči v glavi nikoli.
Jahno, 07.12.2021 ob 15:52
Potem se lahko cepiš s Pfizerjem, ki že ima dokončno dovoljenje in ne samo začasno:
Naslednji izgovor prosim…
Vsaj naslov v redu preberi, če ga že citiraš.
V ZDA. Kjer ima mimogrede 70% senatorjev delnice v pfizerju. Aaaaa….
Forum je zaprt za komentiranje.