Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zajček veselo pozdravlja, gmajno :))

Zajček veselo pozdravlja, gmajno :))

Dobro jutro živalice moje !! Aja, pa še neživalice, da ne bo kaj narobe !
Gremo žurat pod macesen ??

lp, zajček

Se je žur že začel? Al še čakamo?

He, he, živjo Pandica ! Hvala za včerajšnjo podporo :))
Ja, čakamo, spet jih ni od nikoder. Zaspanci, da jim ni para, pol mora pa zajček, ki je najmanjši, čuvat to gmajno..

Ja to je pa res. Izgleda da zajčki in medvedki najbolj zgodaj vstanemo. Pa bi bilo po naravi nekako prav, da bi medo celo zimo prespal ampak veš – zdi se mi,da je pomlad že na obzorju.

Res smo zajčki in medvedki najbolj pridni,morda ravno zaradi prihajajoče pomladi….se jo že tako veselim…ker potem bo veliko sončka, pa rožce bodo cvetele, pa toplo bo in lepo.

pa cebelce bojo frcale po luftu :):))

Dobro jutro … dober dan :):))

Za gmajno … knedlne za Vse …..
pa se en protvan knedlnov za zajcka za povrh

Na to sem tudi pomislila, ko sem pisala, veš čebeli moja, da bodo čebelice frčale..

zajčekimaradčebelicoin protvanknedlnovhurahurahurahurahurahurahura..

Zjutraj se mi je v vazi razcvetela veja, ki mi jo je pred dvema dnevoma sosed utrgal na svojem vrtu. Lepi, roza nežni cvetki. Ravno taki, da čakajo čebelico, da se gor vsede…

Zajček in Pandica… vidim da sta same :))) Dobro jutro obema…. Zajček, a vzameva Pandico s sabo.. na tortico?

Jani kumej čaka… na tortico :))

hmmmmmmmmmmmmm ……

Jani, veš, brez čebelice, ne moremo iti !!

Ja, valda gre zraven :))) …. če hoče 🙂

Jani danes časti vse!

ku kuc jutrčka..ojlaaaaaa sonček že kuka lep dan se obeta..uzivajte.Muca gre malo na dopust od jutri naprej je ne bo en teden..tko da veste..heheheh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

::)))))

lisička ima še kup predlogov, ker sije sonček in se mački gonijo – POMLAD

Točno, med sveže cvetove gostega grmovja , v objem prebujajoče se pomladi .
” družba zaželjena “

Muca, Dober dan tud tebi 🙂 …a takole.. kar zapuščaš našo gmajnico 🙂 vseeno, lepo se mej 🙂

Jani bi tud…

Razčleni ta dopust, muca :))

Mislim kam, kako, zakaj, pa to…
Ti privoščim, da se imaš lepo, itak !

Popravek: mačke in mački….. toplt pomlad :))

Jani razmišlja o kolesu :)))))

Poročilo , ne ?!

lisička se mal boji , kdo bo zdaj branil Janija

Jaz pa sem vesela, bo vsaj ježek imel malo miru !! He, he…pred muco mislim..

Ni potrebno, da greva s kolesom, lahko me pelješ v avtu. :)))

Ni problema 🙂

Jani O’Laden ma orenk bodyguarda …. z brazgotino heheheheheh

Hja naj vam povem,da pač odhajam malce na zasluzen oddih.Z otroki grem k svojim staršem malo.Na dolenjsko.da se malce odpočijemo od vsega in nauzijemo svežega zraka.Aha pa da se muca malce zverzira v vožnji in da se navadi svojega jeklenega konjička,ki je čisto njen.
Ma samo kak teden me ne bo.Bom mislila na vas.Mirkajte mi Janija..hihihi pa ježeka pa lumpija..heheheh
Una perjad bo mela malo miru pred menoj,ki je zopet dobil apetite po meni.No ja kakorkoli že resnično se bom vsem prilegel tale oddih.Tako vam pred menoj in meni pred celotno situacijo.Potem pa svežih misli napolnjenih baterij zopet nazaj.Pridem obljubim..hihi Kar takole vas pa že ne zapustim.sprašujem se le kje je Marija.Ni je na spregled,upam,da je uredu.vsem en koš poljubčkov,muca mora pakirat.Pa kuhat,pa pospravljat,pa otroke rihtat..hehe papa sej se danes še kej slišimo ,upam da bo čas,da malce poškilim in še kakšno zagodem..No lep dan vsem,zunaj je sonček prav lep dan izkoristite ga.papa

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

…. dela mišice :)))

lisička občuduje mišice ( pod uniformo , he , he , da ne pozabimo )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close