Zaja -NUJNO POMOČ UKRADEN PASPORT
ojjj,
aaaaaa to je to, so me kicali, da moram jit pogledat na forum…..nobene panike zganjat, vse se bo uredilo.
1. korak na policijo po zapisnik (jest sem čakala na paperček 6 ur-ne jebejo 5%)
2.korak na emigracijo prijavit, kubanci ne govrijo angleško, naj si najde enega kubanca ki zna ang, da mu prevaja, če ne zna špansko seveda.
3. korak, takoj na Avstrijsko ambasado v Havano (naslov je v LP), dela od pon do pet od 9 -12,
4. korak, če ima dečko možnost naj se gre kr slikat, rabi dve slike,
5. če pa ne, je pa kake 2 km od ambasade en kukr foto studio…kriza no, reče taxju in ga bo peljal.
6. izdali mu bojo emergency travel paper, plačal bo 30-50 EUR, pa ne isti dan čez 1 teden bo prišel iskat, jaz sem šla iskat predzadnji dan.
tip na ambasadi govori špansko in nemško in komaj kaj slovensko, tko da upam da zna dečko kak jezik, a vizo ma??? če nima vize je kriza!!! ker jo ne more podaljšat niti kupit in v nobeni casi ga ne bojo hoteli nočiti…
ma veš kaj, če bo panika, naj me pokliče 041 433365 bo že reskiral tiste 3 jurčke, mu razložim, obstaja možnost, da se mu tukaj naredi pasuš (njegova mama) in ga preko dhl pošlje na Kubo-vse skupaj traja 7 dni.
no veš kje se me dobi…
zaja
Forum je zaprt za komentiranje.