Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zahtevam PCT za testirna in cepilna mesta

Zahtevam PCT za testirna in cepilna mesta

Ne ga srat – ste vi videli kak se gužva folk tam? Pa da je kateri okužen?

V Bauhausu moram imet pct pa mi noben ne diha za vrat, a če se gre testirast stojim 2h v gužvi in vsi kuihajo in smrkajo okoli mene.

vse to so zdravstvene storitve in za dostop do zdravstvenih storitev moraš imeti PCT po tem odloku… na cepljenje ne moreš brez testa –  test je pa plačljiv… torej cepljenje od danes naprej stane 12 e… razen za prebolelega v roku 6 mesecev – vsi ostali, če se hočejo cepit morajo prej na test in plačati 12 e. Tako je po to po tem odloku.

Zato naj nehajo lagati,da je cepljenje brezplačno…  če pa greš na cepivo z dvema odmerkoma boš plačal 24 e.

Odgovor na objavo uporabnika
jebo vas čuk, 15.09.2021 ob 10:34

Ne ga srat – ste vi videli kak se gužva folk tam? Pa da je kateri okužen?

V Bauhausu moram imet pct pa mi noben ne diha za vrat, a če se gre testirast stojim 2h v gužvi in vsi kuihajo in smrkajo okoli mene.

Zakaj se pa nis sel/sla ze prej cepit…

Za Normaln lajf: ko preberem take vsiljive ukazovalne komentarje, me takoj prime na sekret. Za kozlat ste res. Upam da vas špikajo vsak dan!! Norci res

Pa dajte že nehat srat, 15.09.2021 ob 11:25

Za Normaln lajf: ko preberem take vsiljive ukazovalne komentarje, me takoj prime na sekret. Za kozlat ste res. Upam da vas špikajo vsak dan!! Norci res

Lej, v vojni smo – psihološki 🙂 njim psiha na polno seka. Saj to je bil namen  – ne  vojna s hladnim orožjem, ampak pritiskat na psiho labilnih, spret narod med sboj, spret cepljne in necepljene med seboj, da se še pogldali ne bodo, prej pa najvčji prijatelji…  Cepivo je  torej  v tem primeru orožje – in to jim očitno že uspeva.

epidemije pri nas ni, 15.09.2021 ob 11:36

Lej, v vojni smo – psihološki 🙂 njim psiha na polno seka. Saj to je bil namen  – ne  vojna s hladnim orožjem, ampak pritiskat na psiho labilnih, spret narod med sboj, spret cepljne in necepljene med seboj, da se še pogldali ne bodo, prej pa najvčji prijatelji…  Cepivo je  torej  v tem primeru orožje – in to jim očitno že uspeva.

smo v vojni z biološkim orožjem (viirus, ki so ga umetno naredili in ga zdaj še z lažmi izrabljajo) in tudi v psiho vojni, ki jo s temi lažmi in plani elite povzročajo… To je tretja svetovna vojna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close