Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zahtevali so FFP2 masko

Zahtevali so FFP2 masko

To ne moreš verjeti, na vlaku pa v trgovinah v Avstriji zahtevajo FFp2 maske?

Se pelješ iz MB proti Dunaju in hočejo ffp2 masko. Za kozlat.

Pa v gostilni PCT pa kaj vem kaj še vse. Ti so še bolj f. … kot naši. Pri nas je vsaj normalna maska ok.

Zakaj to tako moti? Kje je fora?

Te naše maske so metanje peska v oči! Pomagajo ravno toliko, da ne pljuvaš okoli. Samega virusa ne ustavijo nikoli, ga nikoli niso in ga nikoli ne bojo.

FFP2 je vsaj smiselno, če se bo že nosilo maske…..

Al te slučajno skrbi co2 ali kaj takega, ker če je odgovor da, potem je nesmiselno nadaljevati debato.

Samo to pa res, Avstrijci na vsakem koraku zahtevajo FFP2 maske pa PCT. Sem tudi jaz to ta vikend doživela. Sem mislila, da so samo naši tako zblojeni. Pa so Avstrijci še bolj. Njim je pač, kar normalno, da jih na vsakem koraku čekirajo. Čisto oprani.

Odgovor na objavo uporabnika
KjeJeProblem, 19.09.2021 ob 23:55

Zakaj to tako moti? Kje je fora?

Te naše maske so metanje peska v oči! Pomagajo ravno toliko, da ne pljuvaš okoli. Samega virusa ne ustavijo nikoli, ga nikoli niso in ga nikoli ne bojo.

FFP2 je vsaj smiselno, če se bo že nosilo maske…..

Al te slučajno skrbi co2 ali kaj takega, ker če je odgovor da, potem je nesmiselno nadaljevati debato.

Nesmiseln komentar.

NOBENA maska ne ščiti pred tem virusom. Lahko ga imaš na rokah, kjerkoli.

Zavaruje delno vsaka maska, prepreči pač ne.

To bi po dveh letih pa ja že lahko vedel/a.

Celemu svetu se je zmešalo.

Kaj to, frizerke v AT že od zime naprej čekirajo, če imaš PCT. Gor se jim je totalno odpeljalo. Naši pa jih posnemajo.

Da ne omenjamo, da se morajo otroci v šoli 3x na teden testirat in en test mora biti PCR. Groza kaj se gredo Avstrijci. Pravo nasilje nad otroci. Še dobro, da si si pri nas starši izborili pravice za otroke.

Ce gres cez mejo se prilagodis njim, sicer bi bilo pa pametno , da se koncno cepis.

Še dobro, da smo Slovenci bolj odločni. Da se bolj postavimo zase, drugače bi imeli tako diktaturo kot se gredo Avstrijci. Naši itak hočejo vse kar kopirat od njih.

Ce bi anticepilci kdaj gledali Dnevnik in verjeli uradnim infirmacijam, bi itak vedeli, kaksni so ukrepi v vseh sosednjih drzavah, in se kje.

Avstrijci imajo na vsakem koraku teste.   Ki so popolnoma brezplačni.

In zelo poceni fttp2 maske, ki so res dobre!

bi kdo, 20.09.2021 ob 09:52

Avstrijci imajo na vsakem koraku teste.   Ki so popolnoma brezplačni.

In zelo poceni fttp2 maske, ki so res dobre!

In preverjanje PCT pogoja zares, ne tako, kot pri nas.

alieliuli, 20.09.2021 ob 07:26

Celemu svetu se je zmešalo.

Le kaj bi mi brez tebe!

Kolikor vem, morajo imeti FFP2 samo tisti, ki niso cepljeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close