Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zadrega

Zadrega

Včeraj sva bila jaz in moje dekle na obisku pri mojem prijatelju.Lepo sedimo in se pogovarjamo.Spili smo že nekaj vina in punca mojega prijatelja se je vse bolj ogrevala zame.Krilo si je nalašč počasi na skrivaj dvigovala cm za cm.Sedel sem nasproti nje.Pa dekolte si je odpenjala,pa poželjivo gledala.Njen in moja nista nič opazila,ker je to počela prikrito in izzivala.Mislim,da je bilo to neslano in nič kaj prijateljsko.Kar malo mi je glavo zmešala,a smo se normalno razšli.Ženske, kaj je mislila s tem svojim skritim početjem?

verjetno je imela božjastni napad, ti se pa sliniš pacek!:))

…….ma vroče je blo revici……..vino, pa to

Ja koliko si pa star, da ne registriraš takega ponujanja?!

29 let.

Zoprno in ne spuščaj se v to. Ja, res je neokusno a tudi take obstajajo.

Bogi tvoj prjatu, upam da nima resnih namenov z njo.

Eh, s tem se ti pa res ni treba obremenjevat. To njeno ponujanje ni vredno niti toliko, da bi ti zaradi tega kaj narastel moški ego. Ker je bilo v tistem trenutku čisto vseeno, ali si bil ti, ali bi bil kateri drugi. Saj veš, kaj pravi stari pregovor: baba pijana, pi# prodana.

mogoče pa to njega rajca :)))
en par poznam, ki to stalno počne, mislim ona v njegovi prisotnosti zelo poudarjeno zapeljuje moške (obleče npr. mini brez hlačk in potem dela une scene sharon stone) in njenega tipa to blazno rajca
svašta

Verjetno je lahko to kar praviš. Pri nas moških so t.i. “slut wife” fantazije kar pogoste.

ma kaj, lahko te je sam mal rajcala, lahko je tko izzivala svojga in sta mela pol pohotno noc, lahko je mela bl tak nagajiv dan, lahko je sla pa clo stavt z tojo punco al bos podlegu al ne, pozab, uzivaj ob svoji!

diši po swingerju

Upam, da si se nagledal, če je pokazala kej več, ker dvomim, da se ti bo še kdaj ponudila taka priložnost 😉

Bila je pijana pa ji je postalo med nogami vroče, potem pa se je v redu poseksala s tvojim prijateljem. Je pa res da rada da. In to vsakemu ne samo tvojemu prijatelju.

Kaj pa če je samo hotela pokazati svoje res zapeljivo lepe noge in sexi dekolte in s tem pokazati,kako je lepa:ali pa je bila zelo potrebna in bi rada sexala?

ha ha če pa ti ni stereotip
če bi kokrkol poznala ljudi, bi vedela, da najraje dajo tiste, za katere nikoli ne bi rekla da so take, in se niti ne oblačijo izzivalno, ampak zgledajo kot angelčki

Čudno da tvoja ženska tega ni opazila,da ni oni nje zapeljeval,pa ni mela časa gledat kaj vidva počneta?

Izkoristi priložnost in jo podri naslednič!Ne bo ti žal!!!!

Jaz se strinjam z Venuss.

Venusss, močno dvomim. Ne pravim, da takih ni, ampam dvomim, da so v taki večini. Jaz mislim, da tista, ki se oblači izzivalno, je rada v cetru pozornosti in tako ima več možnosti, da jo kdo položi. Pomisli kakšno punco, ki ne da nič nase, ki se ne barva, ki ima vedno ene in iste kavbojke… taka ni v cetru pozornosti, mogoče noti noče biti, ker nima samozavesti. Zato močno dvomim, da bo dala prvemu, ki bo prišel mimo…

Jest mam zmer kavbojke, pa sem čist samozavestna. Očitno ne potrebujem neprestanega potrjevanja okolice, ne.

Tudi jaz mislim, da je čičkanje in čačkanje prej znamenje nesamozavesti, kakor obratno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close