Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zadnjica

Zadnjica

Dekleta, eno težavo imam. Tako, ki jo je težko opisati. Namreč: srbi me okrog zadnjične odprtine. Poskusila sem že marsikaj, a nič ne pomaga. Za higieno skrbim redno. Kako naj se tega rešim?
Čeprav zveni morda kot štos, to ni. Mora pa biti štosno, če me kdo skrivaj opazuje, ko mencam z ritjo, ker me … pač srbi.

mogoče imaš gliste….

Ali pa hemeroide

Glist nimam, hemoroide micene. Ampak me srbi okrog.

Kako veš, da nimaš glist? Stakneš jih lahko tako mimogrede, da še veš ne.
Jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku….

mislim, da ni prav verjetno, da imas gloste. jaz sem imela glivice enkrat in je grozno srbelo, vsakic, ko sem sla na wc, sem se cist spraskala. pa tudi ene par prijateljic je ze imelo te probleme. sla sem k svoji zdravnici, dobila canesten kremo in vaginalete in od takrat potem ni bilo vec tezav

Svetujem ti, d greš v lekarno po mast proti hemeroidam in se 2 krat na dan namažeš z to mastjo.Garantiram ti da ti bo boljše po 3 dneh!
Probaj!!!

Ajde, odstranimo dileme: glist nimam, ker smo pred kratkim naredili akcijo (dvojno!) v hiši in požrli one tablete. Glivic tudi ne, ker me srbi zadnjik, ne v sredi ali pa spredaj … Kremo za hemoroide imam in žal ne pomaga pri srbenju, pomaga pa pri hemoroidih.
Pravijo, da so vse nevšečnosti povezane s psiho: če ti gre kdo na jetra, te bolijo jetra, če imaš koga v želodcu, te boli želodec. Kdo je koga poslal v mojo rit?

Mene ponavadi začne srbeti, če par dni zapored po cele dneve presedim za pisalno mizo. Se pravi preveč sedenja in premalo gibanja.

Marlenka če si požrla one tablete proti glistam brez zdravniškega nadzora še to ne pomeni da nimaš glist.Če pa si to naredila pod zdravniškim nadzorom in ti je po terapiji bilo preiskano blato ter je bil izvid negativen pa je zadeva sigurna.

Pomankanje analnega sexa.Telo se odziva na tak način,kot trebuh ko kruli,ko je lačen.

Ali mogoče nosiš tangice?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close