“Zadnje dni”
ho ho ho ho ho
A ti exotic si tu že od nastanka mona da si verodostojna kak je blo prej in kak zdaj…. če kaj je z ”Sadnim in podobnimi” čvek pridobil na dimenzijah…. prej so vsi v en rog ”tulili” zdaj pa še kdo kaj pove ”pametnega” če pa ne to pa vsaj zabavnega 😀
Enim je norčevanje iz drugih največji socialni dosežek. Človek pa mora početi tisto, kar najbolje zna, saj je vse ostalo le še slabše. :))
Enako, kot jaz nevem kaj imate vi od tega, da cel čas provocirate. Btw, tebi sem že desetisočkrat omenil, da spokaš stran, pa se še kar spotikaš ob moja sporočila in omenjaš moj vzdevek.
NISI MI ZANIMIVA, RAZUMEŠ ? NIKOLI MI NE BOŠ.
Go away…
Enako, kot jaz nevem kaj imate vi od tega, da cel čas provocirate. Btw, tebi sem že desetisočkrat omenil, da spokaš stran, pa se še kar spotikaš ob moja sporočila in omenjaš moj vzdevek.
NISI MI ZANIMIVA, RAZUMEŠ ? NIKOLI MI NE BOŠ.
Go away…[/quote]
kak si krut 😀 ne vidiš kak sem jaz ”prizadel” antilopo kar želela je da SPELJEM ….ti pa še zdaj exotic 😛 ona je vsaj mlada 😛
Ma jaz se trudim dat folk na ignore samo pol preberem kako svetko markota al pa matjazkota pa ne morem kaj da nebi repliciral…. čakam samo še da vskoči Senza z enostavčnimi komentarji 😀
Ma jaz se trudim dat folk na ignore samo pol preberem kako svetko markota al pa matjazkota pa ne morem kaj da nebi repliciral…. čakam samo še da vskoči Senza z enostavčnimi komentarji :D[/quote]
Mene to sploh ne moti. Moti me samo njihovo citiranje. Daj predstavljaj si kako bi to v živo izgledalo. Ko bi nekomu cel čas govoril, da si ne želiš pogovarjat z njim in naj te pusti pri miru, pa bi ti še kar skakal v besedo in te motil, ko bi se pogovarjal z drugim folkom. Ma zobje bi letel po tleh, veš kaj bi mu naredu model…
Ma jaz se trudim dat folk na ignore samo pol preberem kako svetko markota al pa matjazkota pa ne morem kaj da nebi repliciral…. čakam samo še da vskoči Senza z enostavčnimi komentarji :D[/quote]
Mene to sploh ne moti. Moti me samo njihovo citiranje. Daj predstavljaj si kako bi to v živo izgledalo. Ko bi nekomu cel čas govoril, da si ne želiš pogovarjat z njim in naj te pusti pri miru, pa bi ti še kar skakal v besedo in te motil, ko bi se pogovarjal z drugim folkom. Ma zobje bi letel po tleh, veš kaj bi mu naredu model…[/quote]
Fora je v tem ker v real lifu nebi bli tak ”glasni” ker bi jih blo ravno tega preveč strah 😀
to je tipično za take 😀
Frutko, pa ti si zadnji, ki bi o tem pravil…ti, ki nisi vzpostavil stika z realo…ti, ki ne zmoreš gledati punci v oči…ti, ki sopihaš pri teku na kratke proge…ti, ki nimaš humorja, čeprav meniš, da je to edino, s čimer se lahko pohvališ…ti, ki ne najdeš ženske, kaj šele da bi z njo vzpostavil trdnejši odnos. Dej bodi raje tiho in pojdi v kot.
Ubil me bo:)))).
Saj Marko je že večkrat priznal, da bi v živo, take, kot sva midva, raje pustil pri miru. Kaj še rečt…[/quote]
Ti bi ga na goberc…keri kmet si frutko.[/quote]
Včasih besede ne zaležejo… poglej BiH pa še kakšen primer… a so to sami ”frutkoti” ?
za žensko morda res… za mene in dosti moških pač ne!
Mene to sploh ne moti. Moti me samo njihovo citiranje. Daj predstavljaj si kako bi to v živo izgledalo. Ko bi nekomu cel čas govoril, da si ne želiš pogovarjat z njim in naj te pusti pri miru, pa bi ti še kar skakal v besedo in te motil, ko bi se pogovarjal z drugim folkom. Ma zobje bi letel po tleh, veš kaj bi mu naredu model…[/quote]
Ti bi že prvi dan vse izgubil in bi izpadel iz igre. :))
Forum je zaprt za komentiranje.