Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zadnje čase samo žrem

zadnje čase samo žrem

???
Kaj naj da bom mal shujšala? Zadnje čase res non stop jem in se ne morem ustavit. Ima katera kakšen pameten nasvet?

Tooo!

jaz na žalost tud non stop nekaj grickljam.jutri štartava z dieto z možem. upam da speljeva do željenega cilja. :))

Včeraj naredila pecivo dunajski valovi in so pregrešno dobri. Pridite kaj naokrog, hujšali boste jutri.

Ne kupujte več druge hrane kot sadje in zelenjavo. To pa lahko brez skrbi jeste.

Jaz tudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sploh ne vem kaj je to! Vem samo, da me novo pridobljen spehek zelo zelo moti! Od jutri naprej do novega leta (vsaj, seveda) bo vse drugace! Pred kratkim sem bila se cisto zadovolna, samo tole zadne case, ta lakota in apetit in lacne oci, to je slo pa cez vse
meje! Lahko se kaj spodbujamo. Koliko stara, cilj? Nameravas vkljuciti kaj sporta?

Kaj naj da bom mal shujšala? Manj jej 😉 in se velikoooo gibaj… itak.

Ima katera kakšen pameten nasvet? Manj jej, glej kaj ješ (jej pa veliko zelenjave in nekaj sadja) in se veliko gibaj. Ko se boš gibala ne boš mislila na hrano 😉 Pač nekaj dni bo hudo… potem se boš pa že navadila.

Drugega recepta žal ni….. tablet, čajev pa tudi ne.

Moja mama poje za dva dedca, sicer kar zdravo, a se ji nič ne pozna. Vse pokuri na biciklu, tenisu, bazenu, hribih, pa še uživa pri tem.

Zakaj pa ne že danes? Ne pojdita na dieto, ampak na spremembo v prehranjevanju… zapisane in prepisane diete ne pomagajo.

Zakaj pa ne že danes? Ne pojdita na dieto, ampak na spremembo v prehranjevanju… zapisane in prepisane diete ne pomagajo.[/quote]

Tak je pa moj plan. Samo od jutri naprej 🙂 danes je bilo ze toliko gresenja, da nima smisla.. Od jutri naprej pa res res res res. Lahko se spodbujamo preko elektronske poste ali kaj podobnega.

No, z dieto začnite danes, vključite v prehrano sadje in zelenjavo, pa veliko gibanja.Slaščičarske podvige pa za nekaj časa opustite.Potem teža ne rasla, mogoče bo padla.

tiste ki se bomo jutri lotile hujšanja,se lahko spodbujamo na forumu hujšanje…če ste za?

lp

Velja, odprite temo pa mamo, da nam rata!

V čem uživa, v žretju ali gibanju? Malo bolj jasno se izražaj.

V čem uživa, v žretju ali gibanju? Malo bolj jasno se izražaj.[/quote]

V obojem. Ravno danes so šli z družbo kolesarit po Brdih in potem ta dolga fešta v eni domači oštariji.

Se strinjam, to je edini način za dobro postavo – da uživaš v hrani in gibanju! Pri meni je tako, vendar sem imela letos stalno nekaj težavez zdravjem in je bilo nečesa od tega preveč, nečesa pa premalo.. You do the math katerega koliko, da sedaj pišem sem 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close