Zadela me je zaljubljenost do…
In od takrat nikoli več? Žalostno…[/quote]
Zakaj pa žalostno? Kasneje sem se zaljubljala v resnične moške.[/quote]
Razumem. Zvenelo je kot da se nisi nikoli več. 🙂 Mah, meni pa prou paše kdaj kak naval pubertete, itak moramo baje ohraniti otroka v sebi, tko da v “zagledanju” v kakega mladca na televiziji ne vidim nič slabega.
In tut jst se ne bi branla Vina. 🙂
Jaz pa sem se zaljubila v 1 leto starejšega fanta – hodim v osmi razred, stara pa sem 13.5 let. Vanj sem zaljubljena že kar nekaj časa, tam proti koncu sedmega razreda. Zdaj, ko je minilo ze kaaar nekaj časa, in ko sem ga še bolje spoznala mi je postal še bolj in bolj všeč… Spomnim se, da je prišel do mene in me ogovoril. Bila sem kar malo šokirana *_* Seveda sva se tako spoznala itd itd… Vsakič, ko ga zagledam oz., ko me zagleda me ponavadi pozdravi… 2X do zdaj mi je tudi ”uze” roko in sva se pač držala (ampak ne tako kakor so zaljubljenci!), meni je začelo srce hitro biti, mislim da sem kar zardela. Ko se mu približam, se začne smejati… *_* Rada bi njegovo telefonsko, ampk nwm kako naj uprašam… A menite da sem mu ušeč? Kakšni so fantje, ko so zaljubljeni? Kako reagirajo… Ali naj se še bolj spogledujem z njim, da mu pokažem da sem mu ušeč? Hvala za odgovor že vnaprej!
Forum je zaprt za komentiranje.