Zadah iz hladilnika
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › Zadah iz hladilnika
Kako nastane in zaradi česa? Kako se ga znebiti?
Kadar se meni pojavi “zadah”- ga izklopim, očistim, pregledam živila in jih vedno nekaj zmečem proč (ponavadi so le ta krivec neprijetnega vonja), hladilnik obrišem s krpo, namočeno v kis………to je to….
LP
To je to. Nimam kaj dodati. Le da je dobro to delati na redni osnovi, še preden se pojavi vonj. Kaj vse bi bilo dobro, ali ne?
LP Mimi
Tudi jaz naredim enako.
Posebej pazljivo očistim tisti “odtok” na hrbtni strani. Uporabim kar palčke za ušesa.
Ne moreš verjet, kaj vse se tam noter nabere :(((
Živila v hladilniku shranjuj v vakumsko zaprtih posodah in bodo imela dalši rok trajanja, pa še hladilnik ne bo imel nobenega slabega vonja.
Lep pozdrav
jaz hranim v hladilniku vedno odprto limono, ki prežene ves ta vonj. Najprej odrežem samo vrh, potem, ko se ta posuši pa režem naprej.
Voda (in svinjarija) se stekajo v posodico za hladilnikom. Včasih je to krivec. Pomaga pa samo, če hladilnik odmakneš in pobrišeš tisto posodico zadaj. (Ni za tiste z rahlim želodcem – res je svinjsko zadaj)
Lp, ela S
Poskusite dati v hladilnik košček oglja in tega menjate vsakih par mesecev.
LP E.
jaz ga pa redno čistim-čist vsak teden in vedno pazim, da nimam v hladilniku kakšne stare hrane.Torej moj odgovor je jasen.
ja se strinjam, sploh pa če si res ZAHTEVNA, potem čisti-drgni-pucaj
Jaz hladilnik očistim, na koncu obrišem z viledo namočeno v kis. Potem pa v hladilnik postavil ali linono ali kos kruha.
Forum je zaprt za komentiranje.