Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zacel bom talat mesece

Zacel bom talat mesece

A ne bi vi morali biti preskrbljeni? Ja kaj ste pa poceli? Jedli in bili zadovoljni z drobtinicami? Eeee moji vi… Verjamem da se vam gabi zivljenje. Sej meni bi se tudi. Zivotarjenje iz meseca v mesec. Niti naspat se ne mores brez da te budilka zbudi. Pa tako pismeni. Tako izobrazeni. Vas gledam zjutraj ko se hodite prodajat za par listov papirja. Face cele neke zalostne, zmatrane, gubaste, razocarane kot, da bi najraje ta moment samomor naredili. Genetika pa taka da ne ves al vas je delal pes al osel. Zivljenje so vam placevanje poloznic kuca poso in enkrat letno cela dva tedna dopusta. Ta pravi ste. Nikakor iz podganje dirke. Zalostno bedno in jadno. Brakovi su vam propali. Med sabo se varate. Eto nasta su se vam sveli zivoti… Cakate petke in sobote da se narokate… Do torka govorite kako ste se intoksinirali od srede do cetrtka pa kako se boste spet. I to vam je zivot. Naskace ko koga stigne… I konj ima kkkk… I krava ima ppp… Hehehehhehe. Slovencki slovencki… Pa pravite za juzne “taki-onaki”… Koga mednarodna skupnost bolj spostuje? Kdo ima vec ugleda reputacije in o kom imajo boljse mnenje? Pa juznjak vam vodi drzavu! In prav je tako. Zene su vam kuurve a muzevi alkoholicari. Pa smesni ste.

To je pravljica cefurcka iz Celovskih dvorov.

Kar dosti je zadel pa južnjak, čefur gor al dol.

Odgovor na objavo uporabnika
Zukky, 02.08.2021 ob 08:06

To je pravljica cefurcka iz Celovskih dvorov.

Delaj guba delaj

Tako mimogrede

Jaz sem v venezueli. (neko pravljicno bitje)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close