Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zabuhlost pod očmi

zabuhlost pod očmi

imam problem z podočnjaki. res je, da so najbrž dedni (zabuhlost). vendar bi rada to zabuhlost čim bolj prekrila. Barva pod očmi pa je rahlo vijolična. sama barva kot taka me ne moti. moti me predvsem zabuhlost.
mi lahko prosim pomagate.lp
eva

Mogoče bi probali z kakšnimi obkladki, napr. ohlajene vrečke kamiličnega čaja, kar dobro zdravijo zabuhlost. Sicer pa bo to prva pomoč samo pri občasni zabuhlosti, ki je posledica neprespanosti ali kašne druge trenutne težave. Če gre pa za stalno zabuhlost, oz. izbuljenost predela okrog oči, potem ta trik ne zaleže.
lpj

Včasih pomagajo tudi dobre kreme za okoli oči. Ne odpravljajo vzroka, vendar stanje pa počasi “sanirajo”, da je manj opazno.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

A mi lahko poveš, kakšne kreme pomagajo? Jst sem imela že nekaj krem pa mi nobena ni pomagala…

lp, Vesna

Jaz sem uporabljala nekaj česa eno od Decleorjevih krem za okrog oči. Imenuje se Vitaroma (vrinkle preventium eye contour cream). Res je pomagala, seveda pa je potrebna redna nega.
Najbrž je še kar nekaj drugih podobnih krem, ampak dobro izkušnjo imam pa s omenjeno.
Probaj!
lpj

Meni so v drogeriji povedali, da podočnjaki nastanejo tudi zaradi pomanjkanja vlage, ker je koža okoli oči zelo tanka in občutljiva. Potem sem kupila tekoč vlažilen korektor, ki hkrati vlaži in prekriva in je res ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close