zabita čredica, zakaj dohtarji nočejo prepidat antibiotika
Anonimno 5225, 17.09.2025 ob 13:52
zato, ker hočejo, da vas čimveč pocrka, to je svetovna agenda, z lažjo o rezistenci na antibiotike. saj bi ti razložil a škoda mojega časa, ker si zabito do daske. za vse kar greš k dohtarju reče, ah to je viroza to ni za antibiotik, kar je seveda velika laž.
Če niso bolno ti ne bo prepidal antibiotika.
Ptica973, 17.09.2025 ob 14:32
Torej nam ONI na vse načine strežejo po življenju, statistika pa govori, da se življenjska doba stalno podaljšuje. Kaj je zdaj s tem? A ONI s svojo nesmrtnostjo statistično povprečje dvigajo, medtem ko mi vedno hitreje krepavamo?
Mislim da imaš prav!
Zdravniki zaradi strahu, ker imajo premalo znanja, da bodo izgubili licenco in da boso narobe zdravili pacienta… doživljajo zelo močan stres in posledično živijo manj kot povprečen državljan. Zdravniki živijo 18 let manj kot povprečen državljan, saj se zaradi neznanja fopajo s sintetičnimi farmacevtskimi zvarki, ker mislijo da je to rešitev, v resnici umirajo na obroke. Ni vse stroka, kar se misli da je stroka, ni vseeno kdo kaj reče.
Ne dolgo nazaj sem nekje brala, da generacije v razvitem svetu, rojene po letu 1950 ne bodo več podaljševale življenjske dobe zaradi naraščanja kroničnih bolezni, raka, samomorov, debelosti, povečanje duševnih bolezni, samomorov, epidemij (covid je začasno znižal pričakovano življenjsko dobo) in podobnih zadev.
hm hm, 17.09.2025 ob 14:52
Ne dolgo nazaj sem nekje brala, da generacije v razvitem svetu, rojene po letu 1950 ne bodo več podaljševale življenjske dobe zaradi naraščanja kroničnih bolezni, raka, samomorov, debelosti, povečanje duševnih bolezni, samomorov, epidemij (covid je začasno znižal pričakovano življenjsko dobo) in podobnih zadev.
v bistvu gre za konflikte v katerih se ljudje vedno bolj pogosto znajdejo, zato se sprožajo biološki procesi telesa, ki povzročajo tako imenovane bolezni, ampak v to verjamejo zelo ozaveščeni ljudje, ki se bodo izognili težavem, žal samo oni
samo povem, 17.09.2025 ob 19:15
v bistvu gre za konflikte v katerih se ljudje vedno bolj pogosto znajdejo, zato se sprožajo biološki procesi telesa, ki povzročajo tako imenovane bolezni, ampak v to verjamejo zelo ozaveščeni ljudje, ki se bodo izognili težavem, žal samo oni
Res je. Zdravoživeči ta prvi pocrkajo. Predčasno, noben ne dočaka visoke starosti. Tisti, ki se s tem ne obremenjujejo pa komot 90 +.
Hči je imela gnojno bulico na dlesni pri zobu. Zob so zdravili , pa ni bilo bolje. Prosila je za antibiotik , pa ga ni dal ne zobozdravnik ne zdravnik , ker ni imela vročine …Zob je šla izpuliti čez nekaj mesecev. Dobila je sepso. Še danes po več letih ima težave . Posledice sepse so ostale na več organih.
Forum je zaprt za komentiranje.