Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka zabavne igre na fešti

zabavne igre na fešti

zivjo!

saj ponavadi se bendi, no vsaj tej, ki jih midva
poznava, prej en teden dobijo skupaj z mladoporocencema
in naredijo skupaj seznam, kaj bi in kaj ne. tudi midva ne marava
igrc, ki so prevec take glupe, no recimo zelo sovrazim, da si
morjo fantje dat banano v slic in stopiti na stol, zenske
pa jih morajo potem jesti … jakk.

cav

Ja, take z bananami in podobne so meni čist mim. Ampak vsak ma svoje fore/želje …

Če en teden pred poroko ugotoviš, da poznajo v bendu same take “čudne” igrice, ki ti jasno niso všeč, je prepozno – drugega ne najdeš.
Res ne vem, za kateri bend naj se odločim. Ravno zarad teh igric. Mogoče plan B, da ti prijatelji kaj pripravijo, res sploh ni slab.

Ja, priporocam. Midva sva se z bendom tudi zmenila, naj ne bo nic “opolzkega”, vendar naj dajo prednost prijateljema (tadva pa sta bila ze dosti casa prej obvescena). Potem je bend cisto izpadel, ampak glavno, da so bile igrice res vesele in zabavne.
Prijatelja sta v glavnem pripravila igrice s svoje poroke (kjer pa je bilo le par najinih svatov), pa se nekaj dodala.
Ja, diplomce so bile prav lustne, take duhovite. Saj niso bile nic posebnega, na Wordu oblikovane, ampak lustne.
Lp!

Lep pozdravček vsem!

Rada bi povedala samo eno stvar,res je da imajo ljudje drugačno razmišljanje in drugačna mnenja,vendar sej jaz lahko rečem da je pikapolonica2 enkratna.Razmišljanje oz tako kot piše se vid da ni eno razvajeno dekle ampak pozna in ve kaj si želi in kaj hoče in to mi je zelo všeč,še tako naprej.

Glede igric pa jaz osebno nimam nobene ideje samo naredite tisto kar vam je všeč in kar si ve želite.Ni mi pa všeč da so take igrice kjer se iz ljudi norca dela,pa tudi zelo lepo in zelo všeč mi je da se same potrudite in da naredite večino stvari same,sej meni se zdi da je potem vse bolj okusno in zanimivo,unikatno,tudi bolj domače,super res.

Ampak kot pravi pregovor sto ljudi,sto čudes,tako da je razumlijovo da imate vse različne želje in različne ideje,ter razmišljanje.

No to je vsaj moje mnenje.

Lep pozdravček vsem.

Klementina, butelj babji, kaj pa manjka srpski poroki?

Lepo pozdravljena,
Ali bi se dalo dobiti kakšen “osnutek” takšne diplomce?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close