Zabaval sem se s celim haremom zensk :)
Seba111 to mi je čudn, da je dobu na tajskem jabolka, kot da jih nimamo tle dost!? Mar bi si kako bolj eksotično sadje privošču, če je že bil tam…….
Saj res, kje pa je naša Japkica? Že dogo ni bilo nič štime od nje…..[/quote]
Mislim, kak slaboumen komentar. Da te srat…
Niti je slo za Tajsko. Ampak to je za slovenske “svetovljane” tako eno in te isto. Niti tisti, ki mu je nekaj ponujeno, izbira kaj mu bo ponujeno?? Niti si sposoben dojeti, kaj je za koga eksoticno. Niti se ti sanja, da imajo Azijke kar malo fetis na belce. Itd. Itd.
Ni mi treba biti Einstain, da vidim tvoj nivo. 😉
Prebral/a si njegovo temo, sedaj si jo pa še komentiral/a, torej te zanima njegov harem, s katerim se ravnokar ukvarjaš :)[/quote]
Mislim, kako so eni slaboumni. Da ni za verjet.
Odprem temo. Tri strani kasneje pa se oglasi budala, ces koga pa vsebina teme zanima. WTF? A je to budalo kdo prosil, da cita kar jo ne zanima? Koga pa zanima komentar budale na temo, ki je ne zanima??
Koji imbecil… lol[/quote]
A je tebe kdo prosil, da čitaš kritike na svojo zgodbo? Koji …. 😉
Odprem temo. Tri strani kasneje pa se oglasi budala, ces koga pa vsebina teme zanima. WTF? A je to budalo kdo prosil, da cita kar jo ne zanima? Koga pa zanima komentar budale na temo, ki je ne zanima??
A je tebe kdo prosil, da čitaš kritike na svojo zgodbo? Koji …. ;)[/quote]
Tvoj komentar je ne istem imbecilnem nivoju. A mislis, da si s takimi slaboumnimi komentarji frajercek?
Temo sem zacel jaz. Torej, ce koga, se tice prav mene. Prav, ti imbecil?
Kogar zanima na njej sodeluje, kogar ne je ne odpira. Ti naj se narisem, da bos lahko dojel?
A je tebe kdo prosil, da čitaš kritike na svojo zgodbo? Koji …. ;)[/quote]
Tvoj komentar je ne istem imbecilnem nivoju. A mislis, da si s takimi slaboumnimi komentarji frajercek?
Kogar zanima na njej sodeluje, kogar ne je ne odpira. Ti naj se narisem, da bos lahko dojel?[/quote]
Ma kaki frajerček. Seveda nisem in sploh ne mislim tega. Hočem ti samo pokazat, da stvari, ki jih sam počneš, druge imenuješ za imbecile.
Kogar zanima na njej sodeluje, kogar ne je ne odpira. Ti naj se narisem, da bos lahko dojel?[/quote]
Ma kaki frajerček. Seveda nisem in sploh ne mislim tega. Hočem ti samo pokazat, da stvari, ki jih sam počneš, druge imenuješ za imbecile.[/quote]
Za stvari, ki ji sam počneš, (to je kritiziranje, žaljenje drugih), druge zaradi tega označuješ za imbecile. Jaz ti samo hočem pokazat, da s tem sam sebe uvrščaš med njih. 😉
Najbrž noro dober filing …
Uff, jaz sem se pa pravkar vrnila v vašo “Sibirijo”. Nerazumljivo, če pomislim, da sem bila pravzaprav na smučanju, kjer bi naj bilo hladneje ?? Tam pa na nebu tista kugla od sonca vseh sedem dni, nekaj stopinj nad nulo. Dobesedno zlorabljaš smučarko karto, ker so proge prazne …Ok, resda sem seksala samo z možem ampak…vsakič je bilo zabavno.
Sej to je tema za hvaljenje, a ne?
Replike se prelevijo v izražanje lastnega mnenja. Če meni Daterjeve zgodbe predstavljajo bedo od lajfa, je to moje mnenje. Ne vem, kaj tebi Frutolino ni jasno. Tukaj si samo še zato, ker te prenašamo:)). Ko boš neznosen, bo tvoja surla ponovno odletela v brlog. Evo, pa sem se spljuvala s svojim mnenjem:)).
Čudno, ker ti se ves čas ukvarjaš ravno z nami in nas celo naslavljaš z retardiranci. Ne vem kdo je bolj beden. Berem, kar mi paše, odgovarjam na tisto, kar mi paše. Imam svoje mnenje in tebe žulijo mnenja vseh nas, ki ne pihamo v tvoj rok. Poba, začni se prilagajat, sicer boš res na vseh nivojih izključen iz družbe. To ne gre tak, najbrž ti mamica to ves čas poudarja, ampak ti greš z glavo v zid. Prav, samo ne zaletavaj se vame, ker nisi sposoben bumeranga.
Prebral/a si njegovo temo, sedaj si jo pa še komentiral/a, torej te zanima njegov harem, s katerim se ravnokar ukvarjaš :)[/quote]
Če nikogar ne bi zanimala tema, je nihče ne bi niti komentiral. Razlika je le, v kakšnem smislu koga zanima in kaj ob tem občuti.
In če to temo primerjam z raznimi temami, kjer se nekdo pohvali, da je pravkar šel scat ali srat, je ta tema še pravi biser 🙂
Dater kaj se sploh trudiš…. itak se na daleč vidi omejenost ljudi kot so marko, Matjazko in On_ ter ostalih klonov anonimnosti….
To da niso skapirali da so jabolka eksotična v Aziji je itek samo dokaz njihove katastrofe v glavi.
Pa še nekaj muzike s stilom 🙂
Pa še nekaj romantike za mojo bodočo nevesto 🙂
Pa še nekaj klasike 80ih v posmeh moderni glasbi in klonom anonimnosti.
Z vami je Dj seba111 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.