Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za ženske – vprašanje

za ženske – vprašanje

Ve ženske, zanima me, bi zapustili fanta zaradi ne-orgazma, pa čeprav ni imel težav s bivšo.

kdo ne doživi orgazma? ti ali fant? :))

Ženska 🙂

to zase sprašuješ, ali tako na splošno? 🙂

Za zase sprašujem. S mojo sva se veliko pogovarjala o orgazmu. 1 leto sva par in do zdaj ji ni še prišlo. Razen, ko sama zadovolji brez moje prisotnosti. Zelo se razumeva in imava zelo rada. Ve, da ni sproščena in da je vse v glavi, vendar…. Imel sem veliko žensk in nobena se ni pritoževala. Zelo me skrbi in ne bi jo rad izgubil. Pravi, da sem v redu in da ga privlačim. Veliko sem bral o tem, kako naj pomagam..

No, vprašal sem jo, bi me zapustila, če ne bi bila zadovoljna v seksu. Nisem dobil odgovora in mislim, da je vse možno…

bom ka na začetno vprašanje odgovorila 🙂

če bi mi bil seks prioriteta, potem bi ga seveda pustila.

če pa ne bi šlo samo za to, potem pa ne vem, ker v takšni situaciji še nisem bila 🙂

Ženske ne smeš nikoli vprašat kaj bi one naredile. 🙂

Se bojim, da ti je odgovorila in da kar pravilno misliš.

Drugače je pa odgovor ne – orgazem in zadovoljstvo v seksu namreč nista sinonima.

Z menoj je bilo enako. Veliko je v glavi, ampak ti ji moraš stati ob strani in ji dati vedeti, da ti veliko pomeni. Lahko jo najprej ti probaš zadovoljevat z roko, potem pa počasi ga daješ notri, vmes si jo pa lahko ona sama.

To je res.
Pomembno je najti vzrok. Če je moški nesposoben ali nima volje, potem ga bo verjetno zapustila.

No ja, saj ne moremo bit čist za vse krivi. 🙂 Ženska ima lahko slabo vest. Evin greh s pritiklinami.

valjda bi…če te partner ne zna zadovoljit v seksu kako si predstavljaš celo življenje bit z njim..jaz ne!

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Očitno me premalo poznate, češ, da nisem sposoben in ne znam jo zadovoljit.. Moja praksa je, dolgo crkljanje in da ženska prvo pride potem jaz. Do zdaj nobena se ni pritoževala. Vzrok je bil njen prvi fant in da jo je ponižal. Ni sproščena in zelo se trudi.. Pri prejšnji vezi ni imela orgazma.. Ni mi vseeno za njo in zelo želim, da doživi orgazma z menoj. Ona prav tako. Je to narobe?

Ali učinkuje krema za intimno stimulacijo?

Lp

Če te zanima, a te bo zaradi tega zapustila, potem njo vprašaj. Ljudje smo si različni in ona lahko drugače razmišlja kot mi, mi pa med seboj tudi drugače razmišljamo.

PROBAJ pa še kakšen vibrator zraven za začetek potem pa tebe ..mogoče pa bo:)))

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Ti bom še enkrat napisala, po potrebi ti pa lahko tudi narišem. Zelo zelo slabo je, če na vprašanje ne dobiš odgovora. Ti si jo vprašal, ali bi te zaradi slabe spolnosti zapustila, ona pa je molčala (in ti s tem odgovorila!!!). Pa še enkrat ti bom ponovila tudi, da ne enači orgazma z dobro spolnostjo. So ženske, ki orgazem doživijo v vsakem primeru, in so ženske, ki ga v popolnoma nobenem – pa v seksu vseeno uživajo (in vedo, kaj je dober seks, saj to ne pomeni, da jim je vseeno, kaj se počne oziroma ne počne). Orgazem, skratka, ni dokaz za dober seks (pa saj to verjetno veš tudi po sebi, najbrž si prav tako že kdaj doživel orgazem, pa sam seks ni bil bogvekaj).

Krema je pa lari fari.

Problem je edino, če je za njo spolnost nezadovoljujoča, če ne uživa?

In če bi te zapustila, ni nujno, da si ti slab ljubimec, ampak nisi pač pravi zanjo, mogoče te vidi bolj kot prijatelja in si s čustvi do tebe ni na čistem, kar ji morebiti telo sporoča s tole “spolno blokado”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Problem je edino, če je za njo spolnost nezadovoljujoča, če ne uživa?

In če bi te zapustila, ni nujno, da si ti slab ljubimec, ampak nisi pač pravi zanjo, mogoče te vidi bolj kot prijatelja in si s čustvi do tebe ni na čistem, kar ji morebiti telo sporoča s tole “spolno blokado”.[/quote]

Mene pa zanima zakaj, alesss, omenja to, da ni imel težave s punco. Kaj ima to veze z zdejšnjo punco?Mogoče se pa tudi zaradi tega ne more sprostiti, ker ji omenjaš, da bivša pa je doživela orgazem. Ti se nehaj sekirati glede tega, samo imej jo rad in upoštevaj njene želje. Bo že čas pokazal svoje. Mogoče zaradi slabih izkušenj rabi več časa, kot npr. tvoja bivša.

Nisem je omenjal niti ne s katero sem bil. Hvala, da ste nekaj pomagali.

Odločil sem se, da bom pustil času čas in upošteval njene želje. Ne bi je rad izgubil !

Lep pozdrav

Velika razlika je med tem, če do sedaj razen s tabo nikoli ni imela teh težav ali tem, da pri klasičnem seksu še nikoli ni doživela orgazma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close