Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za ženske ki rade spoznavate nove ljudi

Za ženske ki rade spoznavate nove ljudi

Zelo se motiš in tvoje mnenje seveda ni resnično. Odprl sem temo, da bi rad spoznal več žensk. Potem sem dobil odgovor, da pljuvam po ljudeh, ki kaže na zelo površno branje celotnega posta.

Že pred leti sem poiskušal tudi na raznih klepetih. Rezultat je bil dobesedno ničen. Poleg tega sem vrgel tisti čas dokaj proč. Zaradi slabih izkušenj z internetnimi klepeti, ki tudi niso v skladu z mojimi interesi in željami se jih izogibam. Zanimivo je tudi, da povsem nič ne koristijo pri premagovanju zadržkov v živo.

Torej, kot že od samega začetka je bil namen tega posta spoznati nove ženske, ter z njimi vzpostaviti kontakt v živo. Komunikacija se začne šele pri telefonskem pogovoru. Nobene dobre izkušnje še nisem imel z dopisovanji preko emailov, chati ipd. Problemi s katerimi se soočam so pomanjkanje druženja z ženskami. Šele tukaj se začne komunikacija, ki je smiselna in imamo vsi nekaj od tega. Kot sem že napisal, rezultat klikanja mnogih žensk je bil ničen. Naj si ne delamo utvar. Kaj sem sploh počel? Tipkal po tipkovnici in bral črke. Kako skrajna neumnost. Še dobro, da sem imel tako iskrene in realne razultate za tako nespametno početje. Ko zagledam zelo urejeno spolno privlačno žensko se kar predramim in zavem kaj je vredno vsakega napora.

Vrednote, ki jih imam so biti vsaj kolikor se najbolje da uspešen v poklicu in nameniti veliko časa za šport. V tem vidim neke bistvene in temeljne vrednote moškega, če hoče privlačiti ženske. Je pa dobro tudi spoznavati ženske in se z njimi družiti.

No, vsekakor ti želim veliko sreče. Se mi zdi, da jo boš potreboval.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

No, vsekakor ti želim veliko sreče. Se mi zdi, da jo boš potreboval.[/quote]

… pri osvajanju spolno privlačne ženske 🙂

Dating, samo mali dodatek: komunikacija se začne že s chati, mejli, in tudi super ujemanje preko pisanja in potem preko telefona, ne pomeni, da se bosta v živo ujela. Poleg vsega če vse staviš na prvo žogo, se ne uspeš prebiti do jedra, kamor si pravzaprav želiš (brez seksualne konotacije tokrat). Človeka namreč ne spoznaš na enem srečanju. Meni se zdi, da je včasih treba tako malo, da se “čudeži” zgodijo. Morda napišeš kak humorni oglas pa je led prebit?

No, vsekakor ti želim veliko sreče. Se mi zdi, da jo boš potreboval.[/quote]

… pri osvajanju spolno privlačne ženske :)[/quote]
Tudi to mi ni ušlo, ampak … v slogi je moč, a ne? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

??? – Ti si pa res en srečen človek … in tvoj optimizem je na srečo brezmejen .

??? – Morda kje drugje in ne tu na MON-u … kladivo, sekiro in kramp za razbijanje ledu pa očitno imaš …

Zelo se motiš in tvoje mnenje seveda ni resnično. Odprl sem temo, da bi rad spoznal več žensk. Potem sem dobil odgovor, da pljuvam po ljudeh, ki kaže na zelo površno branje celotnega posta.

Že pred leti sem poiskušal tudi na raznih klepetih. Rezultat je bil dobesedno ničen. Poleg tega sem vrgel tisti čas dokaj proč. Zaradi slabih izkušenj z internetnimi klepeti, ki tudi niso v skladu z mojimi interesi in željami se jih izogibam. Zanimivo je tudi, da povsem nič ne koristijo pri premagovanju zadržkov v živo.

Torej, kot že od samega začetka je bil namen tega posta spoznati nove ženske, ter z njimi vzpostaviti kontakt v živo. Komunikacija se začne šele pri telefonskem pogovoru. Nobene dobre izkušnje še nisem imel z dopisovanji preko emailov, chati ipd. Problemi s katerimi se soočam so pomanjkanje druženja z ženskami. Šele tukaj se začne komunikacija, ki je smiselna in imamo vsi nekaj od tega. Kot sem že napisal, rezultat klikanja mnogih žensk je bil ničen. Naj si ne delamo utvar. Kaj sem sploh počel? Tipkal po tipkovnici in bral črke. Kako skrajna neumnost. Še dobro, da sem imel tako iskrene in realne razultate za tako nespametno početje. Ko zagledam zelo urejeno spolno privlačno žensko se kar predramim in zavem kaj je vredno vsakega napora.

Vrednote, ki jih imam so biti vsaj kolikor se najbolje da uspešen v poklicu in nameniti veliko časa za šport. V tem vidim neke bistvene in temeljne vrednote moškega, če hoče privlačiti ženske. Je pa dobro tudi spoznavati ženske in se z njimi družiti.[/quote]Veš kaj si tu povedal?
Da si en obični fu* fehtar!
In očitno so te prepoznale na vseh tistih chatih in emajlih, na katerih se nisi nič naučil in si res samo zabil čas v prazno, žal.
Glede na tvoje vrednote, da ti toliko pomeni zunanjost, da se je vredno toliko časa ukvarjat s športom + dobro zaslužit (imeti denar) in da te ženska pritegne šele, ko jo vizualno oceniš, da bi bila vredna tega, da bi jo naskočil…. mislim pa katera se bi želela resno ukvarjat s tabo, ko si jo pa zreduciral na seksualni objekt? Zgolj na nekoga, ki ti služi za sproščanje tvojih seksualnih potreb, ona kot oseba te itak ne zanima, kar si povedal s tem, da ti je pogovarjanje/tipkanje z njo čista izguba časa…

Noooo, obstajajo tudi punce, s katerimi se ne rabiš veliko pogovarjat, dovolj je da imaš denar…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

kak si ti glup On_ res….

To če da ona na svojo lepoto in zunanjost je ZNAK njene osebnosti kot je tudi znak njene osebnosti če je ženska (ali moški) ZANEMARJEN!

Torej ko mi(jaz) damo veliko na zunanjost pomeni da damo velik povdarek na osebnosti!

Ali ima punca dovolj volje da se brije ali se ji zdi to bv?
Ali ima punca dovolj volje da si uredi prinčesko
Ali ima dovolj volje da se znebi (ali pa vsaj omeji) količino celulita
Ali ima dovolj volje da spravi svoje telo v red oz. v seksi postavo (noge, boki itd)

To je vse pokazatelj osebnosti (bolj ali manj) Hujašnje in odnos do telesa se ZAČNE in KONČA v glavi 🙂

kaj drugega je lepši prikaz osebnostnega razvoj kot odnos do lastnega telesa 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kak si ti glup On_ res….

To če da ona na svojo lepoto in zunanjost je ZNAK njene osebnosti kot je tudi znak njene osebnosti če je ženska (ali moški) ZANEMARJEN!

Torej ko mi(jaz) damo veliko na zunanjost pomeni da damo velik povdarek na osebnosti!

Ali ima dovolj volje da spravi svoje telo v red oz. v seksi postavo (noge, boki itd)

To je vse pokazatelj osebnosti (bolj ali manj) Hujašnje in odnos do telesa se ZAČNE in KONČA v glavi 🙂

kaj drugega je lepši prikaz osebnostnega razvoj kot odnos do lastnega telesa :)[/quote]
Pokazatelj tvoje osebnosti je tvoje vedenje in LE videz. Moraš pa res bit presneto lep, da nadoknadiš izgubljeno, oprosti. Pa še to ti bo malokatera kompenzirala dlje časa, kar lahko vsak oceni po lastnih izkušnjah.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

…in NE Le videz. (popravek).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kak si ti glup On_ res….

kaj drugega je lepši prikaz osebnostnega razvoj kot odnos do lastnega telesa :)[/quote]
Pokazatelj tvoje osebnosti je tvoje vedenje in LE videz. Moraš pa res bit presneto lep, da nadoknadiš izgubljeno, oprosti. Pa še to ti bo malokatera kompenzirala dlje časa, kar lahko vsak oceni po lastnih izkušnjah.[/quote]

NE ker če zanemarjaš LASTNO telo, si nehigieničen, in ne skrbiš da si fit in če si fit si načeloma tudi dobre postave (vsaj kolko tolko) potem to pove marsikaj o tvoji osebnosti….

vedenje je drug del…. ampak če ne ljubiš svojega telesa (torej sebe) potem ne moreš ljubit NIKOGAR

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se strinjam Matkič. Ampak, ne pozabi. Tudi narcis ljubi svoje telo (zelo), drugi ga pa ne brigajo. 😉

Pokazatelj tvoje osebnosti je tvoje vedenje in LE videz. Moraš pa res bit presneto lep, da nadoknadiš izgubljeno, oprosti. Pa še to ti bo malokatera kompenzirala dlje časa, kar lahko vsak oceni po lastnih izkušnjah.[/quote]

NE ker če zanemarjaš LASTNO telo, si nehigieničen, in ne skrbiš da si fit in če si fit si načeloma tudi dobre postave (vsaj kolko tolko) potem to pove marsikaj o tvoji osebnosti….

vedenje je drug del…. ampak če ne ljubiš svojega telesa (torej sebe) potem ne moreš ljubit NIKOGAR[/quote]Matkic jaz se s tabo strinjam ampak dater je napisal kar je napisal, njemu ni mar za pogovor, njemu ni mar za njene misli, počutje….itd njemu je mar samo za to al se njemu dvigne, ko jo vidi al se mu ne…
Zame je to mal premal in verjamem, da za večino deklet tudi…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ženska, ki veliko da na svoj videz. Je tudi vveliko v kozmetičnem salonu, pedikerju, na raznih lepotilnih zadevah, na šopingih, pri frizerju, kar naprej se depilira, liči… za to gre ogromno časa.
Če hodi v službo in se tako ureja. Potem zmanjka časa za recimo kulturo, izobraževanje. Zmanjka za šport.
Zdaj, če je vizuelno vedno kot iz škatlice, verjetno nastane manko pri dodatnem izobraževanju. je lepa,a mpak šport in kultura in razgledanost sta ji pa španska vas.

Moški, ki se ves čas samo lepotičijo, samo skrbijo za svoj videz, so ponavadi tudi vse prej kot pametni. Namesto, da se tako lepotiči, je bolje, da vzame kako knjigo v roke.

OMG Marko in ON_ hkrati se strinjata z mano…. pišem dol ta datum….

Pa kaki Dater, DatING!!! Dater je car, tale luzer pa ne more dobit 1 babe 🙂 to sta 2 totalno kontra osebi 😀

jah treba je razumet… če se ti ob ženski ne dvigne pol je vse ostalo zaman ali ne? Če ženska v moških očeh ni pofukljiva oz. nekdo ki bi jo on nategno ker ga rajca, potem je bv se sploh trudit…. saj kdo pa bi se trudil z žensko ki mu je ”grda” ali neprivlačna ali karkoli….

Ne morš krivit tipa ki hoče prvo videt žensko da ve če se mu da ubadat sploh z njo…. to je nekako tako kot če bi ženski očital da hoče prvo spoznat tipa preden mu da noge narazen 🙂

To je v moškem/ženskem svetu identično 🙂

Pa kaki Dater, DatING!!! Dater je car, tale luzer pa ne more dobit 1 babe 🙂 to sta 2 totalno kontra osebi 😀

jah treba je razumet… če se ti ob ženski ne dvigne pol je vse ostalo zaman ali ne? Če ženska v moških očeh ni pofukljiva oz. nekdo ki bi jo on nategno ker ga rajca, potem je bv se sploh trudit…. saj kdo pa bi se trudil z žensko ki mu je ”grda” ali neprivlačna ali karkoli….

Ne morš krivit tipa ki hoče prvo videt žensko da ve če se mu da ubadat sploh z njo…. to je nekako tako kot če bi ženski očital da hoče prvo spoznat tipa preden mu da noge narazen 🙂

To je v moškem/ženskem svetu identično :)[/quote]Se opravičujem za napačno poimenovanje….

Včasih je ravno to najbolj moteče, da jo prvo vidi…. ker pol mu vsa kri stopi nekam in ne more več trezno razmišljat in pol se tip dobesedno zaje…e….. 😉 😀

S tem se tolažijo/te grde ženske z diplomami ….

Kdo pa je reko VES čas da se je treba lepotičit…. ampak če se ne znaš zrihtat ko greš ven v mesto in ko greš na zmenek in za svojega tipa potem je itak BV kaj pa pričakuješ da se mu bo vstal na tvojo osebnost?

uf kak seksi zna moja baba zrecitirat MOZARTA AAAAA paše še daj še govori še malo….

jok brate odpade bi rekli malo bolj južno 🙂

Predvsem pa pod to da nimajo rade svojega telesa govorim o KILAŽI in VIŠKU celulita (ki se ga DA omejit z dovolj volje!) in frizuri ter urejenih nohtih!

Mene pa tiste upeglane u nulo prej odbijejo kot pa privlačijo…. kaj le se skriva za tisto njeno zunanjo popolnostjo?

Misliš, da želijo kaj zakamuflirati, da je to kompenzacija za nekaj? 🙂

V teh par stavkih je več resnic, kakor v vseh dolgoveznih prostalih podobnih temah; bolj se ne bi mogla z napisanim strinjati.

Evo primer dobro urejene ženske (pa ne zdaj secirat tega primera) tu je zato da se pokaže kaj je urejena ženska zunaj…. lahko so urejene tudi v kavbojkah itd ampak če v kaj takega ne upajo/zmorejo skočit potem se vprašam kaj je narobe z njihovim štelom/samozavestjo/ženskostjo 🙂

Seveda dopuščam možnost da kateri res ne paše tak hodit ampak meni tudi ne paše bit v sukni NIKOLI pa včasih pač sem ane?

Ženska je seveda lahko seksipilna brez krila, petk itd…. ampak mora bit urejena! Predvsem govorim tukaj o frizuri, nohtih na rokah(in nogah) ženski pogled da 30-40% njene lepote ampak če ma 125 kil ji noben POGLED na PLANETU ne pomaga….. ženske se pa kar naj tolažijo!

naj se vsaka ženska vpraša če bi upala v bikinkah paradirat po mestu…. če ne potem se naj vpraša ali naredi dovolj za svoje telo 🙂 (enako velja za nas moške, če bi upali v kopalnih hlačah ali celo navadnih kopalkah paradirat po mestu če ne potem veš kaj maš(mamo) za delat to zimo)

[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/07/12/article-2362136-1AC6F17D000005DC-797_634x866.jpg[/img]

Ej ampak te so zate že milf…… 😀

Je takrat pa bi že lahko vedele kako se obleč 🙂

Zgoraj: Zelo lepi ženski 🙂

JOJ NO to si pa prav nagnusno posplošila, kot,da je nujno da je neurejena ženska pametna figo je 🙂

Si to spet ti ronka? :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Tile dve sta pojem za “urejena ženska”!

Ženska, ki nekaj da na svoj videz se ne rabi non stop lepotičit. Če ima v redu postavo, zdravo kožo, lase in nohte, tudi urejanje frizure, makeupa itd. vzame manj časa kot pri tistih, ki se malce zanemarijo. Ampak to ni odvisno samo od nekega lepotičenja. Je odvisno tudi recimo od prehrane, od življenjskega stila. Jaz imam samo sebe za urejeno žensko, pa nikoli v življenju nisem bila v kozmetičnem salonu, pri frizerki pa si tudi na daljše obdobje večinoma strižem samo konice las.
Po mojih izkušnjah pa videz človeka ni vedno povezan s kulturo in izobraževanjem. Pravzaprav obstaja tudi nekaj čemur se reče kultura oblačenja. In marsikdo, ki zanikrn hodi naokorg, čeprav mu to ne bi bilo treba recmo glede na njegovo službo, ima velik manko tudi pri kulturi, da o športu niti ne govorimo. Zanemarjen fahidiot še ni nujno tudi kulturen človek. Bi ap takšnemu človeku verjetno res vzelo ogromno časa, da se spravi v red.

Nagravžno omejeno posploševanje.
Prej bi rekel da so urejene ženske tudi ZELOOOO inteligentne in pametne, ker se cenijo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close