Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za zavod potrebujem potrdilo o plači, podjetja pa ni več?

Za zavod potrebujem potrdilo o plači, podjetja pa ni več?

Na Zavod za zaposlovanje moram prinesti potrdilo o plači od zadnjih dveh delodajalcev. Zdaj pa predzadnjega delodajalca ni več, jaz pa od njega potrebujem podatke o plači.

Mogoče veste kako je v tem primeru, na koga naj se obrnem da te podatke pridobim?

Ja, pri nas je potem vse zadeve prevzelo neka računovodska hiša. Od njih smo potem dobili podatke o dohodkih. Sigurno je neka zunanja firma, ki te zadeve ureja (je urejala) za podjetje, ki ga ni več.

jaz sem si plačo napisala sama, prinesla plačilne liste in sem pač vztrajala pri tem, da delodajalca ni mogoče kontaktirat. No, so tud samo probali in se ni odzival. Tako so mi pač vzeli to potrdilo ki sem ga sama napisala.

LP

Hvala vama obema. Torej se da. Bom poskusila tako kot ti tanciika, saj pojma nimam katerega računovodja so imeli nazadnje..

danes sem zelo navdušen. Videl sem komentarje ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločil za prijavo na podlagi priljubljenih priporočil in šele pred nekaj urami sem na svojem računu potrdil skupni znesek 28.500 evrov. To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da se prijavijo preko svojega e -poštnega naslova: lapofunding960@gmail.com

Whatsapp +447883183014

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close