Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vse tamajoče samske ženske

Za vse tamajoče samske ženske

SPJAŠČAJA KRASAVICA
hmm…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

ma ja, curaka je pa RES težko dobit :-)[/quote]

enim je… 🙂

Točno tako, srečna vsaka, ki zgreši samske monovce. Je sploh kak normalen samski tu gor?
Vsi ok moški tu gor so v razmerju. Samski pa se tule pričkajo v vsaki temi.

Kolikor vem je tole javni forum in ne stran za zmenkarije. Torej kakšno vezo ima ali so tukaj normalni ali abnormalni samski ali vezani????

Kako potem, so tule gor same samske moške katastrofe? .-)

Pa saj to ni ženitna posvetovalnica. Who cares kakšen folk je gor. Druži se s tistimi, ki ti sedejo in obratno.

Kako potem, so tule gor same samske moške katastrofe? .-)

In za ženske velja enako? 🙂

Žeže, ampak folka tu gor ne poznam, zato sprašujem, da vem, s kom se bom družila 🙂 Lej, sonček je, ni treba bit tako sitne …

Robi, Marko, On – to so ok moški. Ostalo pa…

Žeže, ampak folka tu gor ne poznam, zato sprašujem, da vem, s kom se bom družila 🙂 Lej, sonček je, ni treba bit tako sitne …[/quote]

Pri nas ni sončka:). Glej, to ni tako preprosto. Če je nekdo všečen meni, še ne pomeni, da bo tudi tebi. Spremljaj, opazuj, sodeluj…če se ti da:).

Bom, hvala 🙂

Kako potem, so tule gor same samske moške katastrofe? .-)[/quote]

Saj tudi VEČINA samskih ŽENSK vključno s tabo ki pišejo na MONu so katastrofa….

Moj odziv ko sem prebral samohvalo enega izmed teh treh (najverjetneje Markota) je bil enak tvojemu začasnemu vzdevku samo da je trajal ene 3 minute…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ma vsi fantje tukaj so fajn. Eni samo mal težje nadejo kompatibilno osebo zase oz. je zaenkrat na tem forumu zanje ni, potem pa se iz “dolgčasa” med sabo dajejo. 🙂

Žeže, ampak folka tu gor ne poznam, zato sprašujem, da vem, s kom se bom družila 🙂 Lej, sonček je, ni treba bit tako sitne …[/quote]
Eh, kaj češ spraševat, saj ne veš, komu lahko zaupaš, če pa so sami neznanci. Čez čas boš že spoznala, kdo ti je bližje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In ne skrbi za tega. On ima vedno dobre namene. To je le eden od načinov, kako žensko nasmejati. Mu pač še nekaj manjka. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In ne skrbi za tega. On ima vedno dobre namene. To je le eden od načinov, kako žensko nasmejati. Mu pač še nekaj manjka. :)[/quote]

No saj za tega tudi ne… on je najbolši pesek in copatar na forumu… vedno bo rekel to kar želi slišat ženska zraven tega ne ve kakšni so dokazi da SE ZEMLJA VRTI!!!!

Ob tem bo pa trdil da si on to vse želi in se lagal…. obračal besede in pisal totalne neumnosti kot tole z ZEMLJO!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In ne skrbi za tega. On ima vedno dobre namene. To je le eden od načinov, kako žensko nasmejati. Mu pač še nekaj manjka. :)[/quote]

No saj za tega tudi ne… on je najbolši pesek in copatar na forumu… vedno bo rekel to kar želi slišat ženska zraven tega ne ve kakšni so dokazi da SE ZEMLJA VRTI!!!!

Ob tem bo pa trdil da si on to vse želi in se lagal…. obračal besede in pisal totalne neumnosti kot tole z ZEMLJO![/quote]_Dokaz da se zemlja vrti je edino ta, da greš sam pogledat nekam od koder se to jasno vidi. Najboljš bi bilo, če bi šel na luno. Dokler pa nisi bil tam pa ne moreš vedet a ne Matkič?
Ker v nasprotnem so tvoji (in še koga) nasveti o zvezah ničvredni…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ob tem bo pa trdil da si on to vse želi in se lagal…. obračal besede in pisal totalne neumnosti kot tole z ZEMLJO![/quote]_Dokaz da se zemlja vrti je edino ta, da greš sam pogledat nekam od koder se to jasno vidi. Najboljš bi bilo, če bi šel na luno. Dokler pa nisi bil tam pa ne moreš vedet a ne Matkič?
Ker v nasprotnem so tvoji (in še koga) nasveti o zvezah ničvredni…. ;)[/quote]

Ni res ampak neda se mi s tabo prerekat zdaj ker si preveč degeneriran da bi sploh lahko UPAL da boš razumel.

Tak btw obstajajo dokazi če si pa preveč debilen da jih poiščeš in da neveš potem ti pa jaz nimam namena tega dokazovat…..

A Ameriko sta z Markotom že odkrila…. da ne omenjam da ene par celi ne obstaja ker še nisem stal na njih in torej nimam dokaza????

Aja pa noben planet v osončju ne obstaja ker nisem gor stopo in si ga ogledal 🙂

Fak vedno sem vedo da sta prizadeta z Markotom samo da pa greta postavljat vprašanje nad vrtenjem ZEMLJE pol vaju pa res LUNA s Cerkvijo trka…………

Saj tudi VEČINA samskih ŽENSK vključno s tabo ki pišejo na MONu so katastrofa….

A to je bilo namenjeno meni? 🙂 Kako je zdaj s tem … napisal si večina samskih žensk in me takoj vključil v to večino … kaj pa, če nisem samska? kaj pa, če sem samska in ne sodim v to večino? 🙂

Aha, pravite, da je to njegov način … Pol pa prav, ga sprejemam. En lep pozdrav tebi, matkic 🙂

tebi se vidi da si katastrofa ker še citirat ne veš….

hehe, sem prvič tu gor, naj me kdo nauči, pa bo 🙂

Se boš že naučila 🙂 vse pa tud ni treba da osvojiš že prvi dan…

_Dokaz da se zemlja vrti je edino ta, da greš sam pogledat nekam od koder se to jasno vidi. Najboljš bi bilo, če bi šel na luno. Dokler pa nisi bil tam pa ne moreš vedet a ne Matkič?
Ker v nasprotnem so tvoji (in še koga) nasveti o zvezah ničvredni…. ;)[/quote]

Ni res ampak neda se mi s tabo prerekat zdaj ker si preveč degeneriran da bi sploh lahko UPAL da boš razumel.

Tak btw obstajajo dokazi če si pa preveč debilen da jih poiščeš in da neveš potem ti pa jaz nimam namena tega dokazovat…..

A Ameriko sta z Markotom že odkrila…. da ne omenjam da ene par celi ne obstaja ker še nisem stal na njih in torej nimam dokaza????

Aja pa noben planet v osončju ne obstaja ker nisem gor stopo in si ga ogledal 🙂

Fak vedno sem vedo da sta prizadeta z Markotom samo da pa greta postavljat vprašanje nad vrtenjem ZEMLJE pol vaju pa res LUNA s Cerkvijo trka…………[/quote]No to isto lahko z Markov rečeva tebi, ko razpredaš o nekih zvezah, ki se jih greš in trosenju semen za katera nočeš da bi karkoli vzklilo iz njih…..

Vedo sn da nekaj ni vredu s tabo…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prebrat si zna vsak, ampak kaj pa je resnica? Aaaa? Saj nam je bilo že večkrat očitano, da to govorimo, ker smo nekje nekaj prebrali. Zabavno ne? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close