Za vse tamajoče samske ženske
priporočam ogled: http://www.opera.si/sl/program/predstava/balet/trnuljcica-spjascaja-krasavica/
… da se naučijo ujeti princa na belih (vsaj) 300 konjih.
Verjetno bi moralo bit tarnajoče. Ne vem, kako mu je uspelo napisat M namesto N in R. 🙂
A sem tebe kaj vprašal? :)[/quote]
To ne, samo saj ti nisem pisala odgovora, ker se me ne tiče:). Bil je le moj vzklik v tej megli:)).[/quote]
Daj daj, kakšna megla neki… akvarij si povsem zasrala in je voda motna…
Da ti razjasnim mal videnje…
nisem se našel nikjer v tisti nebulozi tam..
nisem normalen… to itak priznavam
niti katastrofa 🙂
Žekim le izvedet v čem vidi svojo srečo da je samska?
Ker kot taka ima namreč več možnosti srečat,naletet na nekoga od teh tako imenovanih adijo pamet katastrof. Razen če si to želi… iz njenega zapisa sklepam, da si to želi, ker je takooooo srečna 🙂
Ali zdaj vidiš??? 🙂
To ne, samo saj ti nisem pisala odgovora, ker se me ne tiče:). Bil je le moj vzklik v tej megli:)).[/quote]
niti katastrofa 🙂
Ker kot taka ima namreč več možnosti srečat,naletet na nekoga od teh tako imenovanih adijo pamet katastrof. Razen če si to želi… iz njenega zapisa sklepam, da si to želi, ker je takooooo srečna 🙂
Ali zdaj vidiš??? :)[/quote]
Easy človek:). Saj ti imaš itak oznako ločenec, torej to ni isto:))). Megla je pri nas zunaj, čakam na sonček, ki ga obljubljajo za danes.
niti katastrofa 🙂
Ali zdaj vidiš??? :)[/quote]
Easy človek:). Saj ti imaš itak oznako ločenec, torej to ni isto:))). Megla je pri nas zunaj, čakam na sonček, ki ga obljubljajo za danes.[/quote]
Še enkrat…. kot da si blond 🙂
Nisem se našel tam in nič me ni prizadelo.. itak da me težko gane kaj z MONa, še najmanj pa takole nebulozenje..
Samo logično sklepanje utrjujem… in moj logični sklep sem podal…. A je zdaj voda kaj bolj čista?
V čem pa je ta tvoja sreča?? Da vidim, če veš o čem govoriš![/quote]
V tem, da je samska, saj je napisala. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.