Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vse tamajoče samske ženske

Za vse tamajoče samske ženske

priporočam ogled: http://www.opera.si/sl/program/predstava/balet/trnuljcica-spjascaja-krasavica/

… da se naučijo ujeti princa na belih (vsaj) 300 konjih.

TAMAJOČE??????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Verjetno bi moralo bit tarnajoče. Ne vem, kako mu je uspelo napisat M namesto N in R. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

princ odletel, ostal sam konj,,,,ti,,,

dober ta princ, ki jaha 300konj,

ja, drži. Pa saj ste že toliko časa na forumu da bi se lahko navadili, da so mogoče tudi najbolj nemogoče stvari 🙂

… tavajoče …

tako kot je …. žalujoče za curaki
same so si krive
precenjujejo se

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ko berem MON, ugotavljam, da sem lahko srečna, da sem samska. Ker samski moški tega foruma so adijo pamet. Velika večina. Verjetno je kak normalen, ampak večina samskih moških tule gor je katastrofa.

Ah ne jemlji si k srcu:). Večina se jih le šopiri, razkazuje svoje lepo perje:). V reali so bolj v ozadju, zato jih ne boš srečala.

V čem pa je ta tvoja sreča?? Da vidim, če veš o čem govoriš!

V čem pa je ta tvoja sreča?? Da vidim, če veš o čem govoriš![/quote]

Glej ga glej ga, k se je najdu v zapisanem:))).

Glej ga glej ga, k se je najdu v zapisanem:))).[/quote]

A sem tebe kaj vprašal? 🙂

mene tud zanima ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Glej ga glej ga, k se je najdu v zapisanem:))).[/quote]

A sem tebe kaj vprašal? :)[/quote]

To ne, samo saj ti nisem pisala odgovora, ker se me ne tiče:). Bil je le moj vzklik v tej megli:)).

tako kot je …. žalujoče za curaki
same so si krive
precenjujejo se

A sem tebe kaj vprašal? :)[/quote]

To ne, samo saj ti nisem pisala odgovora, ker se me ne tiče:). Bil je le moj vzklik v tej megli:)).[/quote]

Daj daj, kakšna megla neki… akvarij si povsem zasrala in je voda motna…
Da ti razjasnim mal videnje…
nisem se našel nikjer v tisti nebulozi tam..
nisem normalen… to itak priznavam
niti katastrofa 🙂
Žekim le izvedet v čem vidi svojo srečo da je samska?
Ker kot taka ima namreč več možnosti srečat,naletet na nekoga od teh tako imenovanih adijo pamet katastrof. Razen če si to želi… iz njenega zapisa sklepam, da si to želi, ker je takooooo srečna 🙂
Ali zdaj vidiš??? 🙂

Ko mački stopiš na rep, zacvili.

…slišim, vidim… bolj potrditi ni bilo mogoče.. hvala 🙂

To ne, samo saj ti nisem pisala odgovora, ker se me ne tiče:). Bil je le moj vzklik v tej megli:)).[/quote]

niti katastrofa 🙂
Ker kot taka ima namreč več možnosti srečat,naletet na nekoga od teh tako imenovanih adijo pamet katastrof. Razen če si to želi… iz njenega zapisa sklepam, da si to želi, ker je takooooo srečna 🙂
Ali zdaj vidiš??? :)[/quote]

Easy človek:). Saj ti imaš itak oznako ločenec, torej to ni isto:))). Megla je pri nas zunaj, čakam na sonček, ki ga obljubljajo za danes.

niti katastrofa 🙂
Ali zdaj vidiš??? :)[/quote]

Easy človek:). Saj ti imaš itak oznako ločenec, torej to ni isto:))). Megla je pri nas zunaj, čakam na sonček, ki ga obljubljajo za danes.[/quote]

Še enkrat…. kot da si blond 🙂
Nisem se našel tam in nič me ni prizadelo.. itak da me težko gane kaj z MONa, še najmanj pa takole nebulozenje..
Samo logično sklepanje utrjujem… in moj logični sklep sem podal…. A je zdaj voda kaj bolj čista?

Se vidi, kako vse jemlješ osebno:). Še enkrat…u easy človek:).

V tem, da je samska, saj je napisala. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še enkrat 🙂 niti najmanj osebno 🙂

-> tako kot je …. žalujoče za curaki
same so si krive
precenjujejo se

ma ja, curaka je pa RES težko dobit 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close