Za vse! Prelepo!
Drage forumovke in forumovci,
in Mica – prebrala sem da imaš zelo rada naravo (tudi jaz!)
vzemite si 3 minutke časa, ker to kar boste videle je enostavno prelepo da bi zamudile – meni se zdi “uh in oh” prekrasno in sem se spomnila na vas in to delila z vami. sicer pa nima veze s prehrano in recepti – ampak vendarle priporočam, poglejte.
Pošiljam 2 linka, pri obeh, tako pri prvem kot pri drugem kliknite na “view presentation”, dajte zvočnike na glas (saj ne bo razbijalo :), poneslo pa bo vas, vaše misli in dušo daleč, daleč…..) in uživajte!!!! 🙂
Kako se vam zdi? A ni prelepo, meni je zelo všeč……
PS: če vam ne “zagrabi” prvič, poskusite spet čez nekaj časa – meni je včeraj nekaj štekalo in ni šlo. Sem si pa zato danes že oboje dvakrat pogledala.
LP Zala
Lepo… Slike so vzete iz arhiva na spodnjem linku.
Lahko si preneseš kot svoj screensaver in vsak dan izbereš 5 fotografij, ki se prenesejo na tvoj računalnik (več kot 5 je plačljivo, vendar saj je dovolj). Fotografije so res vrhunske, pokrivajo različna področja, lahko si jih ogleduješ v svojem arhivu, vse skupaj je zelo pregledno. Zaščita avt.previc je narejena tako, da jih ne moreš (ali jaz ne znam) prenesti nikamor drugam, ne na papir ne v datoteko, lahko pa paseš oči na njih na računalniku, kolikor te je volja. Včasih res pomaga, da se v službi naslonim nazaj in uživam v screensaverju, lepo počasi jih vrti. Priporočam.
LP Tora
Forum je zaprt za komentiranje.