za vse, ki imate otroke, jih pričakujete ali čuvate
Vemo, kako hitro se lahko pri otroku zgodi kaj usodnega, kjer je pomemben čas v minutah, da rešimo življenje: zadušitev s koščkom hrane, igračke, utopitev, pik insekta, alergične reakcije, padci na glavo in ostale poškodbe, zastrupitve, bolezni dihal,…
Bi znali ob takšni situaciji ohraniti mirno kri in pravilno pomagati ali bi vas zgrabila panika? Možgani se že po nekaj minutah brez kisika nepopravljivo okvarijo!!!
Društvo za zdravje srca in ožilja organizira tečaje iz temeljnih postopkov oživljanja dojenčkov in otrok ter učenje tehnike odstranitve tujka iz dihal.
Tečaj traja 2 uri, poteka v prostorih posvetovalnice na Cigaletovi 9, vodi ga inštruktorica, cena 3.000 SIT (če prideta 2 ali več – oče, mama, babi, dedek, prijateljica, varuška… je 2.500 na osebo).
Informacije in prijave: na zgornji e-naslov ali na 234 75 55.
Vabljeni :-)))
Sama sem že imela primer ko se mi je starejša hčerka takrat stara dve leti in pol začela dušiti z bonbonom, ki ji je v sapnik ušel. Tisti moment sem pravilno reagirala jo obrnila navzdol in jo udarila po hrbtu tako da je bonbon ven zaletel. Sam je pa strah prišel za mano. Nikoli pa ne veš kdaj in kje se tvojemu otroku lahko kaj zgodi.
Ker so me klicali iz vrtca, da je moj sinko zbolel :-((, se danes ne bom mogla javljati na zgoraj napisani telefon. Za vse prijave in informacije velja mail: posvetovalnicazasrce@siol.net
Hvala in l.p.
Forum je zaprt za komentiranje.