za vse ,ki hodite na Pag,vprašanje
oj,ker sem že povpraševala tu gor za konkretno Hotel Plaža,menda je v Vodice,cc 800m do Paga in me je koka full prestrašila,da so tam plaže totaln podn,eden čez druzga,na plaži,ki prenese 15 ljudi,300 ljudi,sem se kar prestrašil,kam rinemo.
dajte mi še vi povedat vaše mnenje o teh plažah?
upam,da nisem zatežena,samo ,ko sem prebrala tisti post od koke,me je kar zvilo.je pod vprašanjem”hotel Plaža,pag”
eni pravijo,da je lepo na tem otoku,mi še nismo bili in zdaj res nevem več kaj naj????hvala vsem za kakšno informacijo
jAZ PA TKO MISLIM. ČE NE BOŠ PROBALA, NE BOŠ VEDELA. IZ LASTNIH IZKUŠENJ – RES IMAJO VSAKE OČI SVOJEGA MALARJA.
KOT SEM ŽE POVEDALA, MI HODIMO NA PAG ŽE 10 LET IN BOMO SIGURNO ŠE ŠLI.
SMO PA VMES PROBALI IT KAM DRUGAM IN SICER ENKRAT NA ČIOVO (KER JE BILA MOJA SODELAVKA FULL NAVDUŠENA), PA SMO ZDRŽALI SAMO 1 DAN, DRUGIČ PA V EN KRAJ PRI ŠIBENIKU (KER JE ENA DRUGA SODELAVKA ŽE VEČ LET TJA HODI IN JI JE SEVEDA VŠEČ), PA SMO PRAV TAKO KMALU OBRNILI IN ŠLI NAZAJ NA NAŠ PAG.
TKO DA, NE VEM, VSAK MORA SAM PROBAT…..
LETOS PA NAŠA NAJMLAJŠA (SAMO ŠE TA GRE Z NAMA Z MOŽEM, STAREJŠA STA ŽE POLNOLETNA) PRAVI:” OH, MAMI, UPAM, DA BOMO ŠLI V POVLJANO (NA PAGU SEVEDA), DA NE BOMO SPET KR NEKAM ŠLI, PA NAM NE BO VŠEČ, MEN SE NE DA….” IN TUDI MENI SE NE DA, BOMO ŠLI KAR SPET TJA, KJER JE ŽE VSE PREISKUŠENO, VSE (ZA NAS) SUPER.
ŽAL PA ZA PLAŽO OB VAŠEM HOTELU NE MOREM NIČ REČT, KER MESTO PAG OBIŠČEMO SAMO NEKAJKRAT OB VEČERIH – ŽE OMENJENO RESTAVRACIJO NA TALE, PA SEVEDA MALO ŠTANTE, PA TO….NO, STARO MESTO JE VSEKAKOR ČUDOVITO. HOTELI SO PA MISLIM DA NA DRUGI STRANI ZALIVA. MISLIM PA, DA NI PANIKE ,ČE BO MALO GUŽVE, SAJ SE LAHKO KAM DRUGAM PELJETE KOPAT, VARIANT JE VELIKO .
Tako kot ti je povedala Ribca1.
Sama moraš videti in probati. Meni je hecno ko vsi hvalijo recimo Metajno na Pagu, meni osebno pa je mimo.
Morda boš pa tako navdušena, da boš kar po eni nogi skakala.
Pa še nekaj je. Ljudje imamo različne norme in standarde. Za ene je gužva že ko je 5 ljudi več, za ene pa ni nikoli gužva, pa tudi termin je pomemben. Če boš šla avgusta je skoraj vspovsod gužva.
Ja se podpišem.
Mi smo bili v kampu šimuni, pa ni bilo potrebe po iskanju plaže. Ampak vem pa, kako so hvalili eno plažo blizu Gajaca oz. na drugi strani not v zalivu. To, da pa moraš pustit avto 250m starn na divjem parkirišču ob enem kolovozu, da hodijo en po drugem…..Potem menda so se na eno bajno plažo preselili mladi in šopajo cele dneve muziko. Da na eni peščeni plaži deskajo ob burji in tam nimaš kot kopalec več kaj početi…
punce hvala,smo poklicali v hotel .plaža ni velika,samo veliko njih vzame čoln in gre drugam,ga rentajo,pa tud ,so nam rekli,če se z avtom odpelješ par metrov stran,je plaž dosti.mah,bomo probali,saj tud na bolu,kjer naj bi bili ta teden,je gužva.pač,če nočeš gužve,moraš na dopust septembra,a žal ne gre z dopusti.če drugo ne,je pa vsaj hotel dober,pa še kosila se da naroćiti direkt tukaj.poročam,ko se vrnemo.hvala vam,ste mal spravile v bljšo voljo.
Če bi vedela, da te bom tako prestrašila, raje ne bi napisala nič. Na Pagu je seveda veliko lepih in velikih plaž, ki pa niso ravno v neposredni bližini tega hotela.
Metajna, Zrče,ob stari cesti za Novaljo… Če imaš čoln pa se lahko odpikaš tudi v Slano, kjer je še posebej lepo. Ampak pred hotelom pač ni nekega placa in mislim, da je čisto pošteno, da to zveš prej, ne pa da si šokiran na licu mesta, ti pa z majhnim otrokom.
Nikar zdaj ne paničari. Prepričana sem, da se boš imela lepo. Če boš pa na kakšni plaži naletela na izjemno žalostno in belo rit vedi, da je moja in me lahko vanjo tudi brcneš za kazen ob prestanih mukah 🙂
oj,koka,ma ni panike,se bomo že znašli.koneckoncev nam kopanje pravzaprav ne pomeni tako zelo,saj se kopamo celo poletje doma v bazenu.samo saj veš,morje je pač morje.bomo pa mal klatili.
oj,čeprav sem celo poletje ob bazenu,je tud moja rit bela,se pazimo sonca.te pa ziher pocukam,da te spoznam.pozdrav
Pag ima en kup lepih plaž – na področju Metajne so krasne – zlasti tiste, ki so obrnjene na mesto Pag, ali pa tri peščene plaže med Šimuni in Novaljo (Čista, Peščena plaža in Sveti duh – se jim reče). Ko sem bila jaz tam, nikoli ni bilo gužve! Res sem bila pa na Pagu vedno konec junija – torej ne v najhujši sezoni.
pozdrav…v tem hotelu smo bili lani…ker nam je bilo zelo všeč,gremo tudi letos…hrana je bila odlična…okusna,raznolika.Mož in sin sta zelo izbirčna glede hrane,sta pa zlo navijala,da gremo letos spet v ta hotel,ker sta “lizala krožnike”.Sicer pa nismo pristaši-dvakrat na isto mesto.Hotel je dobesedno na plaži,imajo bazen,plaža je prijetna.Za otroke imajo organizirane -dopoldan-aktivnosti-vrtec,cca 2 uri.Sin star lani 4 leta je bil navdušen.Sobe so moderne,svetle,pogled na morje,klimatizirane.Skratka-komaj čakamo…
pozdrav…
res so štirje meniji-mesni,testenine,vegetarjanski,ribji…mislim,da te glede hrane ne rabi skrbet…upoštevajo pa tudi individualne želje…naprimer brez petršilja,…drugače pa lahko jeste-kosilo-tudi v tem hotelu,v bližini je tudi več restavracij…ko prideš na otok sledite tablam za pag…cca 30 minut do mesta pag…ko pridete po klancu dol greste levo…pol pa mal po klancu gor..na ravnost…na desni strani ob morje ja hotel…
Forum je zaprt za komentiranje.