za vikend v Pariz ali London
Zakaj pa bi šla z agencijo?
Poiščeš ugoden let, neko prenočišče, malo pogledaš po vodnikih (ali kakšen program od agencije), pa greš.
Midva sva bila marca v Rimu, pa naju je letalo in 4 nočitve prišlo cca 60.000 SIT / osebo (aranžma z avtobusom in dvema nočitvama pri neki agenciji pa je bil okrog 50.000 SIT/osebo).
Ce gres v London&Pariz s katero od agencij, moras vedet, da ni nujno, da bos videla tisto, kar si zelis: tam bo se 40 drugih ljudi z razlicnimi zeljami. Prav tako bos s sabo imela malo deklico, ki ji verjetno ne bo po godu vse, kar zanima odrasle.
Da si sama organiziras izlet v Pariz, ne rabis veliko postulovskega duha, se manj za London. Ce bi res sama odsla v tujino, predlagam London, saj tja leti Easyjet ali Raynair (prvi direktno iz Ljubljane), na internetu pa brez skrbi najdes ogromno prenocisc in ce te je strah, da ne bi nasla pravega kraja (naslova), izberi takega, ki pride pote na letalisce. Potem, ko se enkrat nastanis, ti ostane samo se pohajanje po mestu!
Poizkusiti ni greh?!
Meni pa ravno zaradi tega priganjanja ne paše hodit z agencijo. Rajši si sama tempiram. Če me zanima kaj o zgodovini ipd. si poiščem v knjigi ali na internetu. Mesta pa rajši spoznavam sama, tempo si odrejam sama. Če mi paše biti kje celo popoldne, pa sem, četudi je v programu agencije temu namenjena le ena ura. In obratno tudi velja – če mi ne potegne, grem pač takoj drugam. In če mi je ljubše ob kakšnem vodnjaku lizat sladoled in gledat, kako gre “svet mimo”, pa počnem to.
Forum je zaprt za komentiranje.