Za verne ✝️
Takojeto, 06.08.2025 ob 22:35
Darko168, 06.08.2025 ob 22:30
Takojeto, 06.08.2025 ob 22:22
“Jezusov stavek: “Ljubite se, kot bi vas ljubil jaz.” A tega žal ni.”
To je bilo sporočilo izraelskim ovcam, xy pred našim štetjem. A si ti izraelska ovca iz tistega časa? Nisi.
To je bilo sporočilo vsem ljudem za ves svet.
Kajti, ko boš razkrit in te ne bosta več varovala telo, lokacija, zemlja, lažna oblast ter omejeno prepričanje bodo tvoje besede izrečene in pisane vseeno bile del zgodovine in vtisa, ki si ga ti pustilo s svojim bivanjem in življenjem. Če sedaj ne poznaš pomembnosti resnice in iskrenosti ter dobrega namena boš pa takrat.
In to ne velja le zate ampak za vse nas.
Če ti verjameš, da si povsem slučajen slučaj potem počakaj, da se ti čisto slučajno po slučajnosti pred teboj miza polna dobrot postavi , nanjo prt tkan razpostavi in ti okusno jed po tvoji izbiri dostavi. Če v to verjameš, da svet stvarstva tako deluje potem čakaj, čakaj, čakaj, ….
Čakaj, a ne boš dočakal, saj se je drugi jezusov prihod že zgodil. Bil je, vzel je svoje ljudi in odšel.
Ti ga pa puši demončkom, ki te jahajo.
Kaj bo Jezus storil je na njem, kar pa bom jaz pa je na meni in da pazim, da sebe in stvarstvo ne razočaram. Tako imam s seboj toliko za opravit , da si ne drznem v njegovo oblast vtikati svojega nosu, če mi to ni namen in smisel ter področje.
Darko168, 06.08.2025 ob 22:40
Kaj bo Jezus storil je na njem, kar pa bom jaz pa je na meni in da pazim, da sebe in stvarstvo ne razočaram. Tako imam s seboj toliko za opravit , da si ne drznem v njegovo oblast vtikati svojega nosu, če mi to ni namen in smisel ter področje.
Ampak vtikuješ nos v njegovo oblast in nevede ustvarjaš novo denominacijo.
crazyfrog, 06.08.2025 ob 22:06
Darko168, 06.08.2025 ob 21:51
crazyfrog, 06.08.2025 ob 21:48
8409, 06.08.2025 ob 21:25
Anonimno 4062, 06.08.2025 ob 12:40
crazyfrog, 06.08.2025 ob 11:53
Anonimno 4062, 06.08.2025 ob 11:39
crazyfrog, 06.08.2025 ob 11:20
crazyfrog, 06.08.2025 ob 11:16
8409, 06.08.2025 ob 11:07
Eliza910, 05.08.2025 ob 23:04
Dvajset let nisem prestopila praga cerkve. Zadnje čase ko se spet tako pljuva po krščanstvu pa z veseljem in ponosom obesim križ in se udeležujem svetih maš.
Ja, v današnjem svetu je pogumno priznati, da si kristjan.
Jp, nošenje križa na verižici je simbolna gesta upora proti degeneriranosti.
Da ne omenjamo, da ženska, ki to nosi, v očeh vsakega moškega takoj občutno zraste, ker veš da ima tradicionalne družinske vrednote.
Nasprotje tega so pa recimo velike vidne tetovaže in piercingi, po tem takoj veš, da je seksualno nedisciplinirana.
Najbolj znajo bit prefukani cerkvenjaki. Mene je skor kap,ko sm pr 17ih na oratoriju, kot animatorka doživljala pecanje poročenih moških,ki so vsako nedeljo bli v cerkvi. Lepo vas prosim no. Si kot naša zakonodaja,dobro spisano v praksi pa popolno nasprotje. Seveda so ljudje,kot je grenivka, ki je vsaj na prvi vtis, čista dušica in govori iskreno kot ona čuti. Se grem pa stavit, da pa 3/4 mona družbeno fejka svoj odnos do boga, zrt lastnga ega. Spodobi se in pravično je ane.
In to bi še dodala, ker ravno lh. Mene je pa vedno, ko sm vidla lepo mlado žensko s križi okoli vratu zmrazilo ob pomisleku,kdo je šeu to naivno nedolžno bitje zlorabljat. Večino deklet, ki jih tako vidiš je zlorabljenih s strani cerkve. 10000 dojenčk so pozidali v cerkvene stene, ker so župniki pumpali nune. Ne zatiskajte si oči. In vse to ni dejanje boga. Tk da neumne krinke so samo KRINKE!
Ti imaš resen problem sama s seboj!
Ko boš snel rožnata očala, boš videl lastne probleme?? saj imaš uradne zapise o odkritjih kosti v cerkvenih stavbah in ogromno javno podanih zgodb o manipulaciji. S križi okoli vratu se ne klanjate Gospodu,ampak podpirate vso to neslišno sranje institucije. Itaq bv argumentirat programu ane?
Ti očitno vere pa cerkve ne ločiš med seboj.
To je zelo pogosta zabloda, da ljudje ne ločijo med Krščanstvom kot idejo in Kristjani kot nosilci te tradicije in moralnega kodeksa, in RKC oz. Vatikanom kot firmo, ki se ukvarja s prodajo verske robe,
V resnici po moje danes večina Kristjanov ne čuti nobene povezanosti z RKC. Eventuelno so navezani na svojo cerkev, cerkve so vedno zgrajene na posebnem mestu, lokaciji posebne duhovne moči, ki so jo poznali že veliko pred krščanstvom, vedno stojijo na mestu, ki so ga kot posebnega prepoznali že naši davni predniki, ne čutijo pa nujno povezanosti z RKC kot organizacijo.
Pa morda niti ne zaradi spolnih zlorab, ker po vsem sodeč jih niti ni bilo več kot v splošni populaciji, ampak ker Cerkev danes enostavno ne najde načina, kako nagovarjati ljudi, sploh mlade, tako da imamo pojav neke vrste neo-Kristjanov.
Doživlja pa sicer Krščanstvo izjemno renesanso in postaja spet neverjetno priljubljeno, zlasti med mladimi, sploh fanti, eksistenca brez vrednot, degeneriran lifestyle, gonja za denarjem itd. jim ne zapolni luknje v duši, rabijo vrednote, rabijo moralni kodeks, občutek pripadnosti in prepoznavanje, da smo del nečesa večjega in da smo na koncu dneva vsi eno.
In nauk blebeta je?
Skrajno nabijaš. Do te mere, da te tut resno ne morm jemat. Primerljivo splošni populaciji? seveda vse se beleži do pontankosti in ažurno. Primerjava je zelo na mestu.
Tut ostalo eh no.
Nakladač si 8409.
Ni blebetal je kar pametno pisal.
Pa ja saj. Odvisniki so se pogosto zatekli od ene skrajnosti v drugo. Mladi so dejansko ranljivi in potrebni posodobljenih navigacijm iskanje smisla. Psihološki vpliv. Pogosto tolažba upanje, včasih strah pred smrtjo.. kompleksnost sveta je prezahtevna. Objektivna moralnost mora obstajat. Pripadnost cerkvi,skupnosti.. vse to je lepo. Vseeno se trend mladih, ku verujejo ni povečal. Temu bodruje digitalna doba, vloga znanosti, doma ni toliko verske vzgoje, bolj se krepi duhovnost in ne veri v klasičnem smislu. Krize seveda vzpodbujajo iskanje vere.
Zato naklada, ker je kot politik zavil iz obeskov v iskanje smisla in se opredelil glede zlorab tam kjer ni možnih končnih zaključkov, ker manjkajo podatki.
Seveda vas ene to zadovolji.
Žal.
Kako se bomo zbudili, če bomo zadovoljni z na prbližno.
“Objektivna moralnost mora obstajat.”
Kako pa še lahko prideš do “objektivne moralnosti”, pa da jo bojo vsi vzeli za svojo? Poznate kak primer dolgoročno uspešne brezbožne družbe?
Tudi če ni Boga, ga rabimo, družba bolje funkcionira.
“Vseeno se trend mladih, ku verujejo ni povečal. ”
Hm. “Christianity is starting to make a comeback in the U.S. and other western countries, led by young people.”https://www.axios.com/2025/05/10/religious-young-people-christianity-rise
“There has been a significant increase in the percentage of young adults who believe in God, rising from 22% in 2019 to 45% by early 2025, according to some reports. This shift is particularly notable among 18-24 year olds in the UK, according to a poll. This increase is happening alongside a decrease in those who don’t believe in God, and a decline in those who only believe in a form of spiritual power.”
Tako da ta neka neuvrščena “duhovnost” v resnici upada, rapidno narašča priljubljenost konvencionalnih religij med mladimi, sploh Krščanstva. Ampak tudi musliči v Angliji so mladi bolj religiozni kot so bili njihovi starši. Rabijo občutek pripadnosti in smisel.
Marksistična interpretacija religije kot “opija za ljudstvo” je šla na smetišče zgodovine skupaj z drugimi Marxovimi zablodami. Če že kaj, je “opij za ljudstvo” prej malikovanje države, kakršnega vidimo pri nas, ali pa nacionalizem.
Grenivka422, 05.08.2025 ob 21:15
Danes sem bila prisotna dobri debati, ali obeske križev in Jezusov na križih imeti obešene okrog vratu ali ne. Ali gre za sramoto, a gre za to da mi nismo poklicani nositi še Jezusov križ. Debata ni prišla nikamor, meni Jezus ne predstavlja breme, ne molitve,, ne ikone, gre za to da se zbližujemo z Bogom in da v tem iščemo rešitve, spoštujemo verske simbole za različne priložnosti.Bilo mi je še rečeno, da je Jezusov križ njegov in ne nas, jaz pa se ne strinjam s tem. S tem pokažem da spoštujem njegovo žrtvovanje na križu, sploh pa je Jezus na križu največja zaščita pred demoni in čarovništvom. Lahko ga nosimo tudi v desnarnici ali torbici. Opazujte malo ljudi, ko bodo videli Jezusov križ okrog vašega vratu.
Z križi dokažete da ste naivne ovce in ne vidite resnice.
Križ sramota, 07.08.2025 ob 05:59
Z križi dokažete da ste naivne ovce in ne vidite resnice.
Takšne, da se mladi poskušajo izvleči iz ere, ki ste jim jo vsililili, ko so bili še v vozičkih. Odvisnost od telefonov in teh sranj od omrežij. Da ste jim vzeli vero v prihodnost in upanje. Da z besedami, kot si ti napisalo razvrednoti življenje in podpiraš nasilje do ljudi, živali, tuje lastnine. Ker ni moralnih vrednot v starših, ki bi to predajali naprej. Mladi so stvari vzeli v svoje roke, iščejo pot k Bogu nazaj. Množično odklanjajo pametne naprave in v trendu je spet mobi brez pametnih funkcij. Morda jim bo še uspelo, da jih vi ne naredite za sužnje in hodeče robote. In to je Vera v Boga.
Izgubljena generacija bo predala naslednji, da ste jim vzeli vero in upanje.
8409 zgleda bereva različne raziskave. Saj raziskave so delane na vzami poljubno. Vedno je pomembna teza in sam namen,okolje in absolutno definicija raziskovanih pojmov. Glej ta izsek, ki ga lh js poljubno koristim kontra In a new study, researchers find that a main reason for the decline to be a growing disconnect between their own personal values and the teachings of religious organizations, particularly when it came to issues related to gender and sexuality.20. jun. 2025. Pa to je že zaključek.
Eliza saj pa ne bi bila jezna,če bi se motila. Nasprotno. Mogoče sm pa sam črnogleda in rahlo obupana. V našem okolju je vse manj otrok pri verouku. Kljub temu, da je ta veliko bolj igriv in prijazn. Oratorij jah-žal bolj smiselno poćitniško varstvo, otroc uživajo in pol pojejo njihove himne, ampak v ospredju njihovih glav ni Bog ni vera, je zabava, druženje in hitro gredo nazaj v stare smernice. Torej do drugega leta na off. Kot je nekdo zgoraj pisal ogromno mladih se izrazi-do birme zderem potem pa mir. Mešamo krščanstvo in duhovnost kot tako,slednja je pogosti balzam zjebanim dušicam,ki nazaj osmišljajo izgubljen smisu. Verjetno smo res ovce, če nujno potrebujemo bit vodeni in usmerjeni, da smo pomirjeni. Sicer pa ne me sodit no,veste kako je odpusti jim saj ne vedo kaj delajo. Gremo zdaj v nov dan “srečno” in “mirno”. Lh z mislijo Gospod je moj pastir in nič mi ne manjka. S to tolažbo ni nič narobe. Saj pa verjamem, daje neko zaupanje v svetovno stvarstvo lah +. Problem je, da se nas uči, da se tolažimo,ker mamo privzgojen blazen strah. Ponižnost nas priučijo. To pa ni pomoje cilj Boga, ki pravi, da smo vsi božji otroci. Torej vsi ljubezen. Lep dan
Us raziskave so res kredibilne in objektivne. Čemu potem pomanjkanje duhovnikov, ki strmo narašča? Ste ljudje govorci na pamet ali kdaj prisvustujete kaj se dogaja? Pojdite izzven praznika k maši. 10 starih mam bo tam. Zakaj so lahko dekleta ministranke? Zelo upada število. Raziskave gor ali dol. Ko so ljudje obupani si želijo svetlo luč in se oprimejo vere. Ravno, ker so jo predhodno izgubili so obupani.
Parkrat sem že omenil, da lahko danes najdeš študijo za vsako tezo in njeno kontratezo, sicer vprašanje kredibilnosti in metodologije, pa vendarle, živimo v post-faktični družbi, ne vemo več, kaj je res in kaj ne, še chat-gpt včasih halucinira.
Ampak ko ti začnejo tako konzervativni kot liberalni viri poročat, da se dogaja verski preporod, najbrž bo nekaj na tem.
The Economist:https://www.economist.com/united-states/2025/02/27/americas-gen-z-has-got-religion
Mir,
Če bi s križem okoli vratu res pokazala svojo vero ali to, da si kristjan, zakaj je potem toliko zvezdnikov in nevernikov ki nosijo križ?
Jezus je drevo življena. Zakaj bi nosila križ, les, ki je mrtev? Svoje žrtvovanje na lesu ni izkazal samo ta dan ko se je žrtvoval, marveč vsak dan svojega življenja. Če ne bi bil brez greha do takrat, se ne bi mogel žrtvovat za naše grehe.
Za tiste, ki imajo ušesa in slišijo in razumljivo srce je naslednje. Vse svinje in psi pa proč, ker sledeče ni za vas:
Ondi boste služili bogovom, izdelku človeških rok, lesu in kamnu, ki ne vidijo in ne slišijo in ne jedo in ne duhajo.
5 Mojzes 4:28
S kom torej hočete Boga primerjati, kaj postaviti kot podobo poleg njega? Podobo malika je ulil umetnik, jo zlatar prevlekel z zlatom in ji dodal srebrne verige. Kdor je preubog za tako darilo, izbere les, ki ne trohni; si poišče spretnega umetnika, da napravi podobo, ki se ne maje.
Izaija 40:18-20
Naloga duhovnikov je, da prinesejo drva na oltar za žgalno daritev:
Sinovi duhovnika Arona naj na oltarju podtaknejo ogenj in na ogenj naložé drva. Potem naj duhovniki, Aronovi sinovi, položé kose z glavo in s tolščo na drva na ognju vrhu oltarja.
3 Mojzes 1:7-8
Nato je Abraham vzel drva za žgalno daritev in jih naložil sinu Izaku; v roko pa je vzel ogenj in nož; tako sta šla oba skupaj. Izak pa je ogovoril očeta Abrahama in rekel: »Oče!« Odgovoril je: »Kaj, moj sin?« In je dejal: »Glej, ogenj in drva; a kje je jagnje za žgalno daritev?«
1 Mojzes 22:6-7
Izak, ki je prinesel drva na oltar, ni postal žrtev oz. žgalna daritev.
Jezus, ki je naš veliki duhovnik, ni sam prenesel lesa na oltar, namreč ga je namesto njega Simon iz Cirene.
in ko je nosil sam sebi križ, je šel ven, na kraj, ki se imenuje Lobanja, po hebrejsko Golgota.
Janez 19:17
In nekega mimo gredočega moža, ki je prihajal s polja, Simona iz Cirene, Aleksandrovega in Rufovega očeta, so prisilili, da mu je nesel križ.
Marko 15:21
Gredoč ven pa so našli moža iz Cirene, z imenom Simon; tega so prisilili, da je nesel njegov križ.
Matej 27:32
Zato torej kot kraljevsko duhivnišvo moramo izpoljnjevati svoje dolžnosti, da prenašamo svoje breme oz. les:
Vi pa ste izvoljen rod, kraljevsko duhovništvo, svet narod, pridobljeno ljudstvo, da bi oznanjali slavna dela njega, ki vas je poklical iz teme v svojo čudovito luč,
1 Peter 2:9
Vsem pa je govoril: »Če hoče kdo hoditi za menoj, naj se sam sebi odpove in vzame vsak dan svoj križ ter hodi za menoj.
Luka 9:23
Pazite se sodobnih malikov, ki so v različnih formah.
Odlomek iz Spovedi bivšega jezuita Alberta Rivera, ki govori o križih:
Semiramida je bila kraljica Babilona, a Nimrod je vodil ljudi v uporu proti Bogu.
Demoni so tu postavili temelje za svoj verski mehanizem, ki bo zatiral Božje delo in poslal milijone naivnih ljudi v smrt
in večni propad. Poglejmo, kako je to doseženo s Semiramido. Bila je močna in zelo lepa čarovnica, popolnoma predana
demonom. Dali so ji veliko idej. Semiramida je spodbudila človeštvo, da se upira božjemu zakonu o poroki. Ustanovila
je celibat, ki je bila verska oblika prešuštva, bogokletstva, homoseksualnosti, sodomije in lezbijštva. Tu se spodbuja
katoliški celibat. Celibat naredi duhovnika domnevno svetega.
Danes tako kot v času Semiramide rimokatoliki verjamejo, da je zakrament Svetega reda (celibate) višji od zakramenta
zakonske zveze. Tako postavijo demonsko tradicijo nad Božjim ukazom. Nune so bile tempeljske prostitutke in služile
duhovnikom tako kot danes. Takrat so jih imenovali vestalske device. Danes so »Kristusove neveste«.
Ta ustanova je ustanovila spovednico, da bi lažje pokukala v skrivnosti svojih privržencev. Ljudje so se bali svojih
duhovnikov, da jih ne bodo izsiljevali. Demoni so oboževali to idejo. In v prihodnosti bodo spovednice uporabili za
uničevanje narodov.
Smrt s križanjem je bila prav tako ena od demonskih idej. Križi so bili prvotno narejeni kot okultni simboli in bili so
oboževani v starodavnem Babilonu in Egiptu.
Različne oblike križev, ki so bili uporabljeni skozi zgodovino.
Nimrod je bil mojster vojne in čarovnik strokovnjak. Pod njegovim vodstvom se je razvijala astrologija. Prav tako je
utemeljil belo in črno čarovništvo – magijo. Imenovan je bil Moloch. Žrtve Molochu so bile nenavadne. Bog stvarnik je
vzpostavil živalske žrtve kot simbol strahot, ki jih povzroča greh, a Semiramida je objavila, da je boginja in zahtevala, da
se ji žrtvujejo otroci. Na otroške prsi so vgravirali znak križa in jim odstranili srce.
Semiramida je bila utelešenje zla. Eden od Noevih sinov, Šem (Shem), Božji patriarh, ki je takrat živel, je ubil Nimroda in
tako končal okultno prakso. Toda ljudje so jokali za Nimrodom. Njihov junak je bil mrtev. Demoni so Nimrodovo smrt
uporabili v svojo korist. Semiramida je razglasila Nimroda za Boga in ga imenovala “Val” – boga Sonca, medtem ko je
zase izbrala simbol meseca. Zahtevala je, da se obožuje mesec. Nato je zanosila in trdila, da je še vedno devica. Rodila
je sina in ga imenovala Tamuz ter vsem povedala, da je prišlo do reinkarnacije Nimroda.
…
Jezus je Marijo naslavljal z nazivom “ženska”. Revna Marija ni nikoli sanjala, da bo v prihodnjih stoletjih v njenem imenu
ubitih milijone ljudi in da jo bodo demoni povezali s Semiramido in jo imenovali Kraljica nebes.
Da rečem še nekaj več o križu, ki se šteje za krščanski simbol. Križ je bil kot sredstvo smrti zasnovan tudi v Babilonu skozi
Semiramido v čast Tamuzu. Prvotno je bil oblikovan in zasnovan kot črka “T”, toda sčasoma je postal ta simbol vedno
bolj izkrivljen.
V rimskem sistemu so bile žrtve križane, ne samo, da bi trpele zaradi svojih zločinov, temveč da bi bile tudi žrtvovane
svojim poganskim bogovom. Križ kot simbol ni bil nikoli krščanski.
…
Obstajata dva simbola, ki jih najpogosteje uporablja ta krut religiozni kult. Eden je križ, ki je simbol smrti, drugi simbol
pa je evharistija ali občestvo. To se prikazuje kot resnična služba Bogu.
Križ je okultna stvaritev, ki jo je ustvarila Semiramida, “Kraljica nebes”, v spomin na svojega sina Tamuza (Bog sonca –
Val). Na Tamuzovem križu je simbol mrtvega Jezusa, a rimokatoličani ta verski predmet obožujejo in ga molijo. Križ je
resnično srce okultizma in v Božjih očeh prekleta stvar. “In ne nosi gnusobe v svojo hišo, da ne boš preklet kakor ona! Na
vso moč jo sovraži in strašno naj se ti gnusi, kajti prekleta je!” (Biblija, 5. Knjiga Mojzesova 7:26)
Za križem se skrivajo močne demonske sile, ki mu dajejo ogromno moč, tako kot pogosto vidimo v filmih o vampirjih.
Ko sem bil poklican v eksorcizem Karmen Montez, sem dejansko imel opravka z demoni, ki so se prikazali kot duše
pokojnih. Iz Svetega pisma vidimo, da če demon zapusti nekoga, ki se ne spreobrne, se bo spet vrnil, toda s sedmimi
drugimi demoni, da bi lahko nadzoroval tega posameznika.
Demoni se nahajajo v ozadju križa in domnevno ga uporabljajo za izgon manjših demonov iz rimokatolika. Tako se
takšen vernik pripravi, da bo popolnoma obseden z babilonskimi demoni. Demon jih z ogromno močjo drži v
rimokatoliškem sistemu. Kakršenkoli križ kot verski simbol doma ali v samostanu ne glede na osebo, ki ga ima, vpliva
na vsakega direktno in zelo močno, ker privlači demone. Če ima kdo križ v svojem domu, naj ga nujno odstrani.
…
(Zalkjuček odlomkov)
Da dodam še nekaj, v času Mojzesa so povzdignili kačo na kolu, da bi ljudstvo ozdravelo. So ne dolgo za tem začeli častiti podobo te kače in ji dali ime Nehuštan.
Isto se dogaja danes, ko ljudje častijo malik (križ) namesto Odrešenika.
In kakor je Mojzes povzdignil v puščavi kačo, tako mora biti povzdignjen Sin človekov, da bi vsak, kdor veruje vanj, imel po njem večno življenje.
Janez 3:14-15
Odpravil je višine, zdrobil spominske kamne, posekal Ašero in razbil bronasto kačo, ki jo je naredil Mojzes; do tega časa so ji namreč Izraelovi sinovi darovali kadilne daritve. Imenovali so jo Nohestan.
2 Kralji 18:4
Kror ima ušesa naj prisluhne Božji besedi!
Ni davidova zvezda, temveč zvezda Rajfana. Sploh pa ima večina zvezd veliko moč v okultizmu in magiji. Samo informacije ti dajem, rajši sama razišči in preveri, da veš kaj nosiš.
Prevzeli ste Molohov šotor in zvezdo svojega boga Rajfána, malike, ki ste jih naredili, da bi klečali pred njimi. Zato vas bom preselil onkraj Babilona.
Apostolska dela 7:43
Vzdignili boste Sikúta, svojega kralja, in Kijúna, svojo mališko podobo, zvezdo svojega boga, ki ste si ga naredili,
Amos 5:26
Anonimno 10994, 07.08.2025 ob 13:01
Frogica ni neumna, kot jo želita prikazati Darko in anonimen8409.
Nesramnež, pokvarjenec. Nobeno frogico Darko ne želim prikazat neumno. Nimam je za neumno.
Sicer pa neumnost človek sam izkaže in ne da njegovo drugi. Drugi lahko le svojo.
cornicello, 07.08.2025 ob 16:43
Vera je le bergla za psihicno nestabilne osebke.
Bergla je komunizem in nerazumevanje spiritualnosti. Krščanstvo je vredno samo vzgoji ovc. Potem imaš prave vere s spiritualnostjo. Lahko se z glavo tolčeš v zid in zaganjaš v vere, ki jih ne razumeš.
Vera – edina sprejemljiva mentalna bolezen 21. stoletja. Sredstvo za manipulacijo mase in kontrola nad vsakim aspektom človeškega življenja. In v letu 2025, v dobi informacij še vedno obstajajo idioti, ki nasedajo tem farškim pravljicami. Če mene vprašaš bi cerkve zrediral z obličja zemlja, religija sodi samo še na smetišče zgodovine, nima to več kaj počet v letu 2025
Vinnie, 08.08.2025 ob 09:21
Vera – edina sprejemljiva mentalna bolezen 21. stoletja. Sredstvo za manipulacijo mase in kontrola nad vsakim aspektom človeškega življenja. In v letu 2025, v dobi informacij še vedno obstajajo idioti, ki nasedajo tem farškim pravljicami. Če mene vprašaš bi cerkve zrediral z obličja zemlja, religija sodi samo še na smetišče zgodovine, nima to več kaj počet v letu 2025
Evo zarad takih idiotov kot si ti, jaz z veseljem križec nosim!
Eliza910, 08.08.2025 ob 13:45
Evo zarad takih idiotov kot si ti, jaz z veseljem križec nosim!
Plemenito in pogumno, ampak utegne biti nevarno, to sovraštvo skrajnežev do vere in še posebej do krščanstva je patološko, ne prenesejo križa.
In najhuje je, da to sovraštvo do Kristjanov in na njihovem zelniku zrastlo, desetletja so jih v šoli in prek medijev indoktrinirali, da je vera samo “opij za ljudstvo”, da Bog ne obstaja, da je človek center univerzuma, samo vprašanje časa, kdaj bo sam ustvarjal vesolja, da je dobro in slabo vse relativno.
Taki časi so, da si ali na strani Boga in sil svetlobe, ali pa na strani demonskih elit, ki častijo Baala in v svojih orgijah obredno žrtvujejo dojenčke.
T.i. “ateisti” so samo useful idiots za agendo sil kaosa in mraka.
ali si na strani svetlobe ali teme ne govori križec okoli vratu niti tatu na roki ampak dejanja čistega srca in uma.. če nisi sposoben človeku reči svoje resnice ampak ga zavajaš, si na strani teme pa četudi govoriš da veruješ v boga.. če nisi sposoben slišati, ko ti človek govori svojo resnico, ampak mu podtikaš svoje strahove, probleme itd itn glih tko nisi na strani svetlobe ampak teme.. mnogo vas leporečnikov je bogatih v besedah a revnih v dejanjih, še nasprotno človeka radi potunkate..
Forum je zaprt za komentiranje.