Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za tri dni grem

Za tri dni grem

…. pa imam kufer poln, kot da bi za dva tedna šla, noooooooooo…. Dam eno stvar ven, dve pa pol nazaj…. :))))))

Pa še pohodne čevle bi rada vzela s sabo… in vodo….. ma ne vem, če bo šlo…. mi je pej mal nerodno ta velik kufer vzet… hahaha

Buoga mati……

Grem dat štrudel pečt, zdej…. :))))

Sicer ne vem kam greš…..ma uživaj!!!

Tudi jst kamorkoli grem imam full robe za sabo-prtljage:)
Pa tudi če samo za eno noč:)))

lp in uživaj!!!! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Tut jest grem za 3 dni …..v smer Lare ……ČE SE SREČAVA BOVA KAKŠNO REKLI, MAR NE. Išči belo bundo, pa bele čevlje pa moj mož, ki bo poleg je sploh opazen …….ima na vse 4 pogon :-))))
Se kontaktiramo drug teden :-)))))

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

LARČI TULE JE PA ZATE :
http://users.triera.net/gornitin/Audio/Jejzova{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20Mati.mp3

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Jst bom pa take superge imela obute…

http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=nX90S.CMeQQ0008E6L2cYq.r0000lFqB0LGl?ProductUUID=JkeR_c{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2ebEvMAAAET8VZDxkhb&CatalogCategoryID=InQKAFHMcYMAAAEI7QnUSbl_&JumpTo=OfferList

pa črno bundo…. sicer je tam napovedano do 20 stopinj in je verjetno ne bom rabla…. :)))))

Za vsak slučaj si dam v lase še bodečo nežo…. hahaha

đizus…. hahahaha…..

Uf, alora nisem edina…. hahaha

BOm uživala, bom….. :))))

Je reku moj možek….. samo, da vaju ne bodo deportirali domov…. hahaha

JEST PA TELE- BREZ HECA !http://admin.art-design.si/tools/showfile.php?file=1168

a se ustavite v Pisi !?

EJJJJJJ BEJBA , dej mi no zrihtat une šuhe, moji hčeri bi jih bli veseli !!!! A mam kej šans ?! Se slišva po praznikih , ja

Dobri so….. samo jst bi imela srebrne.. hahaha

So dobre, ne, moje superge….. hihihi…. ša štumfe z mrtvaškimi glavami bom imela obute…. hahaha

V Piso ne gremo….

Naš program je Rim, Neapelj, Pompeji, Vezuv…. :)))

Joj, no, važički :)))
Imejta se krasno!!
Nam ni treba nikamor hodit za 30+°C 😛

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

hvala prjatlca 🙂
Mal odklopa bo pasal …pa breskrbnih dnevov in noči .
Tole bo za dušo :
Morda boste zavili v katero od tipičnih vinskih kleti ali si ogledali predelavo mineralov v nakit.

Bomo, bomo… :))))

Še štiri ure in 15 minut pa grem…. :)))

A vedve se še kar kle gor važita :)))

Se bom pa še jaz malo ha ha Po porodu sem zapela prve kavbojke ha ha Sem prav ponosna nase 🙂

Pa le glejta, da ne pozabita na mojo razglednico :)))

Veš, da si edina, ki ji pošiljam razglednice? :))

Sem ti kar malo fauš, tak, da veš!
:))
Lepo se imej!

ma kr se mene tiče je čisto dovolj če jo meni pošlješ :))))

cmoka

Sem ti pozabla povedat…. sem dobila hlače in tudi superge…. :))))

Pa lepo se imej!
Ne pozabi spokati pohanih sirovih luknjic za malico. Da ne bo današnje celodnevno delo šlo v nič :))))))))))

Poskusi se vrniti kakšen dan prej, da ne bo dolgčas tu, na forumu :))))))))

Za moža pa nikar ne skrbi. Važno je, da ima štrudl in par piksn pira, pa bo preživel :))))

ŽE RAJŽA …….jest bom pa čez 8 ur 🙂

:))))

Tudi tebe bomo pogrešali!

Tu in tam !!!!

Imejta se dvojno lepo :))))))))))))))))))))))))))))))))))

¸

Hlače? Skoraj nemogoče :)))

:))))

Tudi tebe bomo pogrešali!

Tu in tam !!!!

Imejta se dvojno lepo :))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

Koga? ha ha

july cmoka tudi tebi :*

Zanj me pa res ne skrbi…. zna poskrbet zase… :))))

Vse ja ostalo.. razen sira.. :)))))

Mi se bomo celo noč vozili…. :)))

Vidim, da si dobila superge!

Lepo se imej! Ti nisem nič fouš, ker če bo vse po sreči, grem jaz konec novembra tudi tja za nekaj dni, samo vozila se bom manj, menda leti samo eno uro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close