Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za Trbovljčane- taksi

za Trbovljčane- taksi

V sredo moram v Trbovlje in bom za prevažanje tam naokoli (ko pridem na železniško) potrebovala taksi. Glede na to, da jih verjetno blazno veliko ni, bi vas prosila za kak predlog in telefonsko? Saj mi je google nekaj stvari vrgel ven, ampak vseeno bi raje, če mi kdo predlaga kakšnega…

ponavadi ob prihodu vsakega vlaka čaka polno taksijev dol

TAXI JASNA, DELIĆ JASNA S.P.

Trg revolucije 2 A,
1420 Trbovlje

031 439 739
040 708 233
040 317 177

“terjeza” ima prav – na železniški običajno ob prihodu vsakega vlaka čaka kakšen taxi, raje kakšen več kot pa da ne bi bilo nobenega 🙂

Aha, ok, hvala. Samo potem enkrat, ko bom pa nekje na drugi lokaciji, bom pa spet potrebovala taksi in takrat ga bom pa najbrž morala poklicati… 🙂

ja hudiča, k boš šla iz železniške s taksijem, boš taksista vprašala, če lahk dobiš cifro :)))

ja hudiča, k boš šla iz železniške s taksijem, boš taksista vprašala, če lahk dobiš cifro :)))[/quote]

Sej to sem pa tudi pomislila, a ne… Samo enkrat me je en zafrknil takole… Pred dobrim letom. Ga potem kličem (sem mu rekla, da bom približno ob treh fertik) in mi reče, da on zdaj ne more, da gre domov… Imam raje kakšno cifro več zapisano nekje. 🙂 Ker takrat sem potem pešačila, ma še sama nisem vedela kam moram.

Zelo zanesljiv in prijazen je tudi Taxi ML, št. 030-332-495 in 051-755-042.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close