Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za tiste, ki ste jemale ali jemljete antidepresive.

Za tiste, ki ste jemale ali jemljete antidepresive.

Koliko mg ste na dan jemale. Več kot 20 mg? In katere tablete?
Ste že od začetka toliko jemale, ali vam je psihiatrinja počasi zvišala odmerek? POvejte kaj o tem.

Na vprašanja ne boš dobila mojega odgovora, ker si očitno AD dobila pod roko, kar za tebe ni dobro.

Če bi jih dobila legalno, ne bi spraševala takih bedastoč!

R

Mene zanimajo izkušnje drugih, sama pa sem jih dobila pri psihiatrinji. Ampak me še zanimala mnenja drugih.

Začeti moraš počasi…najbolje s četrtinko tablete, po parih dneh povečaš na polovico inšele po kakšnem tednu, ali celo več, na celo tableto. Sicer boš pa sama videla, kako jih prenašaš in kako se pri tebi odražajo stranski učinki. Ki jih je kar nekaj, verjemi. Pa pripravi se, da boš na začetku zelo veliko spala, oziroma boš bolj zaspana kot sicer.

Če te še kaj zanima, vprašaj! Pa srečno!

Saj jih jemljem že nekaj časa, ampak me zanima koliko mg jemate ostali. Jaz 20 mg. Je komu zdravnica povečala odmerek in koliko ga ostali jemate?

tudi sama jemljem te tablete. Mi jih je pa osebna zdravnica predpisala. 20 mg. Po eno tableto na dan. Se mi pa full spi. Še nikoli tako zaspana kot sedaj. Kar naprej bi spala. Edino to me moti. Mi je pa všeč, ker mi pomagajo. Boljšega počutja sem kot poprej. Samo jokala bi, pa vse sem negativno videla, pa full bila, kako naj povem, hitro me je vse spravilo iz tira. Kar živčki… zdaj pa super. No pride kak dan, ko me še malce pomatra, je pa sedaj cool.
Sem imela eno slabo, zelo slabo zvezo za sabo. On je full pil, na koncu sem popenila, ga spokala iz hiše, mislila nase in na ta malo… vse je bilo ok, nič mi ni bilo, super sem se prebijala brez njega in skrbi,… pa sem spoznala drugega fanta. Sva par. On je super, zlati. Pomaga mi s ta malo, mi opere cunje, opere posodo, posesa potleh… nisem mogla verjeti, da še obstajajo takšni moški… po cca enem letu začne moja psihična kriza… jok, stok in oh in ah… hvala bogu je on situacijo lepo sprejel, mi pomagal, me miril… zdravnica pravi da se je telo končno spravilo v nek red, se nekako umirilo in posledično se čisti tudi teh starih živčnih polomij…
Važno da sem sedaj v redu,…

pa lp

Jemljem Lexaurin 1.5 mg, po potrebi, kar pomeni da ga ne jemljem vsak dan.
Odvisno od počutja. Včasih pol, včasih celega…

Salipax-nikoli zaspana, ker to niso pomirjevala, ampak antidepresivi.
jemčljem jih že dve leti, odlična izbira. Sem čisto nova.

Smem vprašat, kakšne težave si imela, da so ti predpisali te tablete?

ZOLOFT! Na začetku sem bila skoz zaspana, zdaj se že bolje počutim.

Lexaurin je pomirjevalo in ne AD! Lexaurin pelje v zasvojenost.

R

Lexaurin je pomirjevalo in ne AD! Lexaurin pelje v zasvojenost.

R[/quote]

Točno tako.
Joj ljudje, pozanimajte se kaj vam zdravniki predpisujejo, to niso heci.
Pomirjevala zasvojijo in so res samo za prehodno obdobje, morda ob res hudih hudih krizah (ločitev, smrt..) in to se ne jemlje kar tako, po potrebi, ker teh potreb je potem iz dneva v dan več.

Jemala Cipralex eno tabletko dnevno. Jemala sem jih devet mesecev. Začela in končala z celo tabletko. Po prenehanju jemanja tabletk je minilo že več kot leto dni, počutje super, napadi panike – kaj je že to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close