Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za tiste, ki se radi kregajo na netu…

Za tiste, ki se radi kregajo na netu…

Arguing on the internet is like running in the special olympics. Even if you win you’re still retarded.

Kia, mal se zamisli, kaj pišeš!!!

Niti pod razno ti ne privoščim, da bi bil recimo tvoj otrok “retarded”, lahko se pa zgodi…

Lejka – mislim da je KIA mislila v prenesenem pomenu oziroma, da ni želela nobenega prizadeti – se morda motim?

Ja OK, saj sem mogoče res preveč dobesedno vzela stvar. Samo ne morem si pomagat, ko pa me vsak dan obkrožajo udeleženci Specialnih olimpiad in v bistvu so pravi sončki. Zato me pa zaboli, če ima kdo kaj proti njim.

Ma, saj vem da kompliciram, sigurno ni bilo tako mišljeno.

Spread the love :)))

Kje pa dlaš Lejka, da imaš to možnost bit v stiku s prizadetimi – če sem prav razumel?

Delam na OŠ s prilagojenim programom.

Tolk kot so ti otroci revčki, je nekaj neverjetnega kolko ti lahko dajo.

Ampak za tako delo pa nujno potrebuješ dve lastnosti: nikakor se ti ne smejo smilit (ker drugače se enostavno prekuriš) in pa potrebuješ veliiiiko potrpljenja.

Drugače pa v svojem delu res uživam!

Kako prisrčno. Gremo zdaj vsi zapet eno pesmico ringa ringa raja.

No pa dajmo!

Zate, Albert, še besedilo:

Ringa ringa raja
muca pa nagaja
kuža pa priteče
pa vse na tla pomeče!

Saj če si ne boš mogel zapomniti, lahko vmes malo poškiliš…

Albert, oprosti za mojo pikrost. Saj nisem žleht. Glede na trenutno situacijo si bil pač najbolj pripraven, da se malo spucam.

Sory!!!

Lejka.. se zdalec nisem mislila kaksnega prizadeti! Ponavadi aforizmi (ali karkoli to je) imajo globlji pomen.. In ni ti treba me napadat kar takoj, ne?

Meni se tudi tako smilijo te revčki. Včasih mongloidne fante srečam na busu ko gredo domov pa se mi tok smilijo.
Včeri pa sem bila v bolnici z mami pa so enga fantka majčkenega ene dve leti je bil star pripeljali na slikanje. Revček je bil poln cevk,kisik, men pa je šlo kar na jok. Bogi je bil pa tako luškan. Sam brez mamice. Ob takih pogledih pa se kar vprašaš zakaj se sekiram za vsak dr.. poglej koliko je še hujšega, kajne?

Saj ni kaj oprostit, Lejka. Včasih se moramo vsi žrtvovat za srečo otrok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close