Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice za skoraj 12 ur prestavljen polet

za skoraj 12 ur prestavljen polet

meni pa se zdi, da v takih primerih nekateri nimajo meje. 70 evrov na osebo se mi zdi realna odškodnina, vsi, ki pričakujejo več pa vidijo nek zaslužek na račun “usode”.Res ni bilo prijetno 14 ur čepieti v letališki stavbi, ampak eno mejo pa človek tudi mora imet. Opravičilo, pojasnilo in 70 evrov so po moje čisto realni. Ne bodite no tako požrešni in iz vsake situacije vleči dobiček.

Je pač tako, če pristanete na prvi pogoj ali ponudbo ti kasneje ne pripada nič več. Ker ste verjetno že sprejeli ponudbo je zadeva zaključena. Tako da se ne sekirajte in v miru porabite nakazano.Sem pa tudi jaz zgrešila nekaj in sicer kolega je za dvourno zamudo iz Grčije poleg vsega dobil še brezplačno letalsko karto (sicer enosmerno, dvosmerna malo za doplačat) za družino, ki jo mora izkoristiti v dveh letih.
Skratka to so zaključene zgodbe, pozabite in uživajte do naslednje počitniške sezone.[/quote]

djerbica, zdaj vidim, da si navaden pravokator in nakladač. Oglašaš se 11 dni po vprašanju o odškodnini, takrat jih je bila še večina na Djerbi, in niti še niso mogli sprejeti ponudbo Adrie ! Torej Hvala za Nič !

jaz pa ne razumem zakaj potrebujete predstavnike? Kaj se ne znate zorganizirati in si počitnice prikrojite po svoji meri? Se strinjam s sun2

Adria je pohitela z izplacilom, kajti ce bi se nasel kak dober advokat bi Adria lahko nasrkala za placilo celo do 4800 € na osebo po Montrealski konvenciji (let iz EU za

SVAŠTA, MI SMO PA POTEGNL SAMO 280 €, NO ZA PIR BO…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close