za skoraj 12 ur prestavljen polet
Pri večini agencij piše v pogojih letovanja, da agencija ne prevzema odgovornosti za zamude letal. Tako da ppo mojem ni nihče upravičen do ničesar, ker se s tem vnaprej zavarujejo. To seveda ni moje osebno mnenje, sem samo prebrala:-)
Tole piše pri Palmi:
TOČNOST PREVOZNIKOV
Ta Palma ne odgovarja za točnost prevozov v kopenskem, morskem in letalskem prevozu, kadar se le-ta opravlja z javnimi prevoznimi sredstvi, na rednih ali izrednih potniških prevozih, plovbah ali poletih. Posebej to velja pri najemu posebnih letal, saj vozni red ni znan vnaprej in je odvisen od razpoložljivosti letalskih kapacitet in potrjenih časovnic, ki niso v okviru rednega letenja. Odgovornost prevoznikov je ustrezno določena v pogodbi med potnikom in prevoznikom, ki stopi v veljavo z uporabo prevoznega sredstva. Ta Palma ne odgovarja za škodo, ki bi nastala iz naslova zamud, odpovedi ali spremembe prevoza ali prevoznega sredstva. Ta Palma si pridržuje pravico do spremembe voznega reda, do spremembe tipov letal, prevoznik in smeri poleta (vmesni postanki, vrnitev preko drugega letališča ipd.), ki nastopijo zaradi različnih tehničnih in organizacijskih razlogov. Prav tako lahko pride do zamud, ki so največkrat posledica preobremenjenosti zračnega prostora, stavk in slabega vremena, nanje pa organizator nima vpliva. Spremembe iz prejšnjega odstavka pri paketnih aranžmajih ne štejejo za spremembo programa potovanja, saj sta prvi in zadnji dan potovanja namenjena izključno prihodu in odhodu na destinacijo ter s tem povezanimi transporti, ne pa tudi počitku in ogledom.
Kvaliteta prevoznih sredstev je praviloma in v kolikor ni drugače navedeno povprečne kategorije.
Halo!?!?!
Pa saj ni turistična agencija kriva, če letalo zamuja ali se pokvari!! Vsaka agencija ima tudi v splošnih pogojih napisanih, da ne odgovarja za take primere. Najprej to preberite, potem pa se tožite!
Je pa odškodnina ali kakšen popust pri naslednjem letovanju dobra volja turistične agencije!
Seveda pa čisto razumem, kako neprijetno je čakati na letališču. Sem tudi že sama to izkusila, sicer takrat na srečo še brez otrok, zato zdaj ob treh niti ne upam pomisliti, da bi 12 ur čakali.
Tudi naša družina je preživljala omenjeno “kalvarijo” na brniškem letališču. Ob 3.25 smo morali biti zbrani, ob 5.25 naj bi imeli let. po vseh pripetljajih, ki so vam večinoma že znani, smo vstopili v letalo letalske družbe Blue line (o kvaliteti letala ne bi izgubljala besed) ob 16.45 in točno ob 17.00 poleteli proti Djerbi. V hotel smo prispeli ob 21.30. Na pobudo posredniške agencije, kjer smo plačali počitnice, sva z možem ravno včeraj pisala pritožbo. V tem času pa me iz agencije pokličejo po telefonu in mi sporočijo, da je Adria vsem, ki so tisti dan bili na tem letu že nakazala denarno odškodnino v višini 70 eurov po osebi. V našem primeru je to zneslo 280 eurov. Ta poteza Adrie se mi zdi na mestu, saj so brez kakršnekoli pritožbe sami odreagirali in s tem nekako izenačili strasti na obeh straneh. Ne morem pa mimo dejstva, da je bil njihov odnos na samem letališču (kar se tiče informiranja) zelo mačehovski.
Drugače pa smo na Djerbi preživeli rasen dopust v hotelu Miramar Palace.
70 eurov smo dobili nakazano od Adrie Arways in sicer direktno na agencojo preko katere smo plačali počitnice. Agencija nam je denar dala na roko.
Kar se tiče pa hotela lahko podam za naš primer same pohvale. Osebje izjemno prijazno, sploh do otrok, intelekta ima organiziran mini klub s slovenskim animatorjem (ime mu je Peter), kjer se dogajajo razne stvari preko celega dneva. V info mapi Intelekte je napisano popolnoma vse, celoten urnik dogajanja za otroke, razni izleti, ki jih nudi intelekta… Tako, da informativni sestanek, na katerega te povabijo drugi dan po prihodu sploh ni pomemben. Sobe so prijetno opremljene v barbarskem slogu (čedne), klima dela 24 ur na dan, hladilnik v sobi je na razpolago brez doplačila. Imajo tri bazene: manjši s slano vodo, ki je namenjen bolj relaksaciji, večji bazen s sladko vodo, kjer poteka animacija francoskih anomatorjev preko celega dneva in pa manjši bazen z dvema toboganoma oz. toboganom in drčo. Tobogane odprejo dvakrat na dan po dve uri. Plažo smo imeli blizu (100 m). Morje nenormalno toplo. Hrana je bila zelo raznolika in okusna (vsi obroki ruski šank). Vsake dva do tri dni smo pustili čistilki malo”bakšiša”(3 TD) in nas je vsakokrat presenetila z zanimivim postiljanjem. Skratka, to je hotel nemenjen ravno družinam z otroki. Mi smo bili izredno zadovoljni.
A veste kaj bi nam morala inetelkta plačai? en dan izgubljenih počitbic. jaz sem plačala sedem dni AI in ne sedem nočitev. ok, tole je od adrie, samo jaz z inetelekto še nisem zaključila…da ne govorim o samem hotelu tukaj, vodičih, animatorjih…tale otroška animacija in delfin flip…nateg d.o.o. Delfin se pojavi enkrat na teden v mini disku za dve minuti in to je to. Slovenska predstavnica za otroško animacijo je včasih tekaj, včasih je na izletu, včasih ima fraj dan, pol v nedeljo gre na letališče…sej je animacija…v enem prostoru, kjer je klima naštimana na 15 stopinj francozi…na plaži in ob bazenu pa za otroke nič. Sej jaz ne rabim anmicajo, da otroke kam oddam, smo skupaj na dopustu, samo malo preveč obljubljajo, kot je dejansko tu.
No, ampak to je že druga zgodba.
Pa da ne govorim, koliko slovencev je tu zbolelo…cel kup drisk, od majhnih do velikih…žampak, to je že tretja zgodba…
oseba pod “tudi mi”, dobro jutro, če si že zbujen-a. Sam sem se ravnokar vrnil iz tega hotela, res ni nikogar nikjer, ker vsi ležijo podriskani v sobah hahaha…pri moji družini in tudi pri ostalih ni bilo težav,če si pa sam kar najbolj izkoriščal All Inclusive s pitjem vsega mogočega (po možnosti seveda mrzlo) z mešanjem preveč hrane pa driska lahko pride kaj naokoli, ne krivi pa ostalih….glede Intelekte se ne bi spuščal, ker nimam stikov z vodičkami, komur ni jasno, da je njihovo poslanstvo tukaj poleg (OK tudi ukvarjanje z gosti) predvsem trženje in vodenje izletov.Sicer ste pa izbrali napačen način, le teden dni prva napaka, ležanje pred bazenom druga itd.
Sicer bi bil pa še vedno hvaležen za bolj konkretno informacijo o pritožbah potnikov pred dvema tednoma, ker so zgornji komentarji glede tega malo dvoumni…
Kdor bere mnenja takih kot je “tudi mi” dobi res popolnoma popačeno sliko vsega skupaj. Strinjam se s “sun2” in še s kom, ne morem verjet, da se nekdo pritožuje nad prižgano klimo, vsak polpismen jo lahko nastavi na npr. 25 ali pa ugasne. Pa zbolevanje slovencev tam dol, lepo prosim, poznam jih mnogo, pa tudi sam že s familijo večleten gost pa nikoli hujših težav ! Res, da je bila ena familija v preteklih dveh tednih tam, so imeli težave, mož in en otrok, vendar imajo menda redne teževe na dopustih tako da…
…”tudi mi” s tvojimi raznimi strahovi in fobijami si raje zamisli dopust v kaki drugi obliki, kjer se boš lahko varno rekreirala, sonca kot je izgledalo tako ne potrebuješ, animacijo za vse pa si lahko z nekaj volje organiziraš tudi sam, možnosti je bili dovolj…
“tudi mi” ter razne presranke kazijo realno sliko, sicer sem pa že navajena podobnih še posebno na info uricah agencij, ko se lahko le križaš ob izpadih posameznikov, ki so polni samih sebe, raznih strahov pred nečem novim itd., tudi na info uricah v Djerbi Sun pred 2. tednoma je bilo nekaj takšnih !
Je pač tako, če pristanete na prvi pogoj ali ponudbo ti kasneje ne pripada nič več. Ker ste verjetno že sprejeli ponudbo je zadeva zaključena. Tako da se ne sekirajte in v miru porabite nakazano.Sem pa tudi jaz zgrešila nekaj in sicer kolega je za dvourno zamudo iz Grčije poleg vsega dobil še brezplačno letalsko karto (sicer enosmerno, dvosmerna malo za doplačat) za družino, ki jo mora izkoristiti v dveh letih.
Skratka to so zaključene zgodbe, pozabite in uživajte do naslednje počitniške sezone.
Forum je zaprt za komentiranje.