Najdi forum

Za Silvy

Hej Silvy! Rada bi se ti zahvalila za revijo,ki ima res veliko koristnih idej in receptov. Ste sli potem pobirat oljke? Lep pozdrav Babi

Ojla, Babi!
Joj dva dni se ne priklopim, pa imam za tri ure dela, da vse pregledam.
Me veseli, da ti je revija všeč. Se trudimo pa najboljših močeh, da iz nemških originalov izluščimo tisto, kar se obnese na naših tleh.
Oljk potem nismo šli pobirat, ker ima princeska razširjene zenice. Smo pa rezervirali 20 litrov olja. Zdaj z njim zalagamo večino prijateljev. Lani smo bili žal prepozni, ker so ga že prodali naprej in smo ga dobili samo sorodniki, ene par litrov. Letos ga bo dovolj tudi za prijatelje, čeprav je bera bolj slaba. Bo pa tole oljčno olje tudi božično darilo (za vse tiste, ki ga niso naročili). Smo našli take luštkane stekleničke od približno 1/4 litra. Pa bomo notri dali kakšno vejico rožmarina, ali pa kakšen pekoč čili in darilce je pripravljeno.
Lep pozdrav, Silvy

Hej,v cetrtek imata s puncko pregled,kaj ne?
To darilo z oljem je zelo lepo.Letos je tudi pri nas slabsa bera,bolj za vstopnico za v torkljo,bomo olje se dokupili.
Da,v reviji je veliko uporabnega.Sem ze izbrala dve pecivi:bozicni kolac in
orehova krokantna torta(str.: 32 in 33) Opisa sestavin in sliki prav po mojem okusu in mojih tudi.
Lep pozdrav Babi

Babi, katera revija je to?

Ursa, to je revija Lisa-Čarovnija okusa.
Pozdravček!

Vladka

Ne Babi, pregleda nimamo v četrtek, hvala bogu, smo ga imeli že včeraj. In so ji namerili + 2,5 na obeh očesih. Meni še kar ne gre v glavo, kako to, ker sploh nismo opazili, da bi imela kakršne koli težave z vidom.
No, potem smo šli še izbrat očala, kar je tudi zgodba zase. Naša princeska se je namreč odločila, da bo imela očala z metuljčki. Od kje ji ideja nimam pojma in jasno takih očal seveda ni. No rezervna varianta so bila očala rumene barve, ki jih jasno tudi niso imeli. Tako sem ji nekako vsilila ena modra, za katera pravi, da so smešna. (meni se zdi pa tako luštkana) Narejena bodo v petek in po mojem bo tole z očali pri nas še kako zabavno.

Hej! Takih zabavnih kupovanj ocal je bilo pri nas se in se,potem lece in vse tiste vodice.No,koncno je je ugotovila, tam nekje na faksu,da so ocala se najboljse.Da ti ne povem,kolikokrat smo iskali leco po preprogi,v travi…!
Zdaj pa v glavnem brez,razen pri branju.
Ko smo sli kupit ocala po prvem pregledu(dobro leto), ni bilo problema z izbiro,ker se ni vedela za kaj gre. Ampak,kako jo pripraviti do tega,da bi jih nosila.Ocala dobila julija,oktobra se vedno samo 5 minut ,ko smo vsi trije plesali ringaraja in sta bili rokici zasedaeni in se okluzijo naj bi imela.
Nekega popoldneva sva sli skozi vrata in je revica vtaknila prstek v spranjo pri tecajih.Jaz zapiram in seveda se vrata ne zaprejo.V tem zaslisim grozen krik.Prstek cisto moder in strasno bolec. Ne bos verjela;
tisto popoldne je bila z njim toliko zaposlena,da je do vecera pozabila,da ima na nosku ocala. Ob novem letu jih je ze iskala,takoj ko je vstala.Tudi otroci znajo presoditi,kako je bolje.Imela je leto in pol.

Pohvali jo,kako ji pasejo.Drugi pa naj ne polagajo prevec pozornosti.
Lep pozdrav Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close