Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za samske

Za samske

Če bi še kdo šel, jaz bom tam 😉

http://med.over.net/clanek/brezplacna-delavnica-samski-a-ne-sami/

Po mojem se splača it.
Jaz sem že bila na podobnih delavnicah in zanimivo je predvsem to, da moški sploh ne pridejo na take zadeve. Same ženske :).

No, to je pa minus, sem mislila da bom koga spoznala :)) Hvala za feedback, bom šla vseeno pogledat.

No, ni čisto pravi feedback, ker nisem bila prav na teh delavnicah,a mapk na nečem podobnem.
Bi pa na tole z veseljem šla, samo mi je malce predaleč.

Mogoče, če povem, da na take zadeve skoraj vedno pridejo samo ženske, mogoče tu in tam kak moški, je to v bistvu reklama :). Mogoče bodo moški zaslutili kam iskat ženske in bodo navalili.

Najprej bom zunaj, po eni uri pa pridi pome.

jaz sem prijavljena … sem zasledila že na FB strani: http://www.facebook.com/vezal.si?fref=ts

nikoli ne veš … kakšno znanje potrebuješ za premik naprej … ali drugam …

se vidimo.

Sveža kost, a si moški al ženska? 😀

Ne vem, če je smisel teh delavnic ravno spoznavanje drugih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem omenjala, da je namen parčkanje. Si kje to zasledil?
Omenjala sem, da je zanimivo, kako ta tema moških ne zanima. Ali so vsi vezah ali pa jim za te stvari dol visi ali pa so taki zapečkarji, da se nočejo kaj novega naučit… ne vem.

Ti ne. Ja pa “jaz grem” potem omenjal(a), da je upal(a), da tam spozna kakega moškega. Veliko ljudem je na take stvar enostavno naredno it, ker bi s tem priznali svoje pomanjkanje znanja ali pa priznanje, da ne znajo živet sami. Oziroma bojijo se, da bi jih drugi tako dojemali.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Smisel teh delavnic ni spoznavanje drugih, če gre kdo samo s tem namenom tja, bo verjetno res razočaran.
Je pa tudi družabni dogodek, za nekoga, ki nima izkušenj s tem, naj gre, naj poskusi, bo se sigurno kaj več naučil o sebi, o drugih…

Preveč sramežljiva ženska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close