za primorke, tiste z obale
Pozdrav vsem na obalo. Baje ste imeli v Strunjanu, ali pa tam nekje, čez vikend praznik kakijev, ali nekaj podobnega. Ob tej priložnosti je društvo TD Solinar izdalo knjižico receptov s kakiji (pa še nekaj z bučami), recepte so prispevale Strunjanske gospodinje in pa gospod Slavko Adamlje. Knjižico mi je v službi danes pokazala koligica in se skoraj nisem mogla ločiti od nje, tako njam izgledajo recepti.
No in potem sem hotela tole knjižico naročiti in sem poklicala na TD Solinar in tam niso nič vedeli, so mi dali telefonsko številko od ene gospe, ki pa se na mobitel ne javi. Jaz bi pa knjižico res rada imela, pa ne vem kako do nje. Sicer jo lahko fotokopiram, ampak se mi nekako ne zdi fer do ustvarjalcev.
Torej, a mi lahko katera pomaga.
Vse tiste, ki bi mi lahko spravili v kontakt za želeno knjižico, vas prosim, če me kontaktirate na mail: silvy.1@email.si
Najlepša hvala.
DODO, moj mail: sabrina@email.si
Plačam po povzetju. Hvala in lp, sabrina
dodo, moj mail je taskad@yahoo.com
Uauuu, kakšen link zgoraj od bince1, tisti za Živila Kranj. Namreč Živila ne obstajajo več, ker jih je že pred časom kupil Merkator, na tem ostanku njihove spletne strani ne dela več nobena povezava, ažurirano ni od leta 2002 oz. 2003.
Nekako je notri ostala zataknjena stran z recepti, dostopna je samo, če poznaš direktni naslov za naslovno vrstico. Malo sem ugibala in prišla do zbirne strani za opise ter jedi iz sadja in zelenjave, 37 jih je. Klikajte in poglejte – dokler lahko, saj se bo prej ali slej eden spomnil in vrgel tole dol iz strežnika. Mogoče se bo pojavilo kje na Merkatorjevi spletni strani?
Kakorkoli, tole je link:
LP Mimi
Forum je zaprt za komentiranje.