Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za poznavalca srbske genetike

za poznavalca srbske genetike

Torej moj ded je bil po očetu srb, po mami slovenec, moj oče je bil že 3/4, slovenec, jaz sem pa že 7/8 slovenec. A je sbrska kri izvodenela, ali sem jaz še vedno srbinja?

Srbinja ne obstaja, to zihr nisi!

Lahko pa imas genetsko popolnoma srbskega otroka.
Tako kot crnci, ko po vec generacijah dobi belski par crnega otroka, pa ugotovijo, da je bila neka prapra babica mesana.

Aja, da imajo srbi, ki so ista rasa kot slovenci drugačne gene?
A ti ločiš raso od narodnosti?
Ne se smešit no, tudi če bo moj otrok kopija kakega prednika iz juga bo on slovenec pa če se na glavo fliknete, tako kot jaz, ki sploh ne vem odkod je bil tisti srbski prednik!
Srbinja, je bolj pravilno, manj uporabno, kot bi bilo bolj pravilno Hrvatinja…. in tako naprej in dalje 😉

Ne se smešit no, tudi če bo moj otrok kopija kakega prednika iz juga bo on slovenec pa če se na glavo fliknete, tako kot jaz, ki sploh ne vem odkod je bil tisti srbski prednik!
Srbinja, je bolj pravilno, manj uporabno, kot bi bilo bolj pravilno Hrvatinja…. in tako naprej in dalje ;)[/quote]
Ti si če.f.urka.

Srbinja, je bolj pravilno, manj uporabno, kot bi bilo bolj pravilno Hrvatinja…. in tako naprej in dalje ;)[/quote]
Ti si če.f.urka.[/quote]

Ja in, živžga se mi, v RL mi piše da sem Slovenka, tvoje mnenje pa ne šteje 😉

Kri je rdeča povsod. Ni važno od kod si prišel ampak kam greš.

Itak da, kot da imamo vpliv na to, komu se rodimo!
No očitno vsi ne mislimo tako, kolikor berem ta forum, eni so namreč mnenja, da če je srb samo zraven gledal, ko so te delali, pol si itak še srb 😉

No očitno vsi ne mislimo tako, kolikor berem ta forum, eni so namreč mnenja, da če je srb samo zraven gledal, ko so te delali, pol si itak še srb ;)[/quote]
Ti si srbkinja!!!!!

No očitno vsi ne mislimo tako, kolikor berem ta forum, eni so namreč mnenja, da če je srb samo zraven gledal, ko so te delali, pol si itak še srb ;)[/quote]
Človeka najbolj oblikuje kultura in tradicija v kateri odrašča. Recimo posvojis Angleža kot dojenčka. Če mu ne privzgojis ali približas tudi angleške kulture torej jezik, zgodovina, tradicija, vera itd.. On nima pojma da je sploh kdaj bil Anglež. Govori samo slovensko, pozna slovensko tradicijo, ce so starši verni bo že kot otrok vzgajan v kataloškem duhu. Znal bo speči potico ne bo pa znal recimo kake angleške tradicionalne jedi itd..

Se bo treba sprijaznit z izbiro slovenk

Pohotne slov babe

Ti si če.f.urka.[/quote]

Ja in, živžga se mi, v RL mi piše da sem Slovenka, tvoje mnenje pa ne šteje ;)[/quote]

Ne, pa ti ne piše. Piše, da si državljanka R Slovenije.

Hmm, samo v moje primeru so se srbi zgleda da slabo obnesli, razen pra -babice se več nobena ni odločila za srba!
Le zakaj?

Ja in, živžga se mi, v RL mi piše da sem Slovenka, tvoje mnenje pa ne šteje ;)[/quote]

Ne, pa ti ne piše. Piše, da si državljanka R Slovenije.[/quote]

Ja imaš prav ;), spet ne vem ali sem zaradi tiste 1/8krvi bolj srbinja ali slovenka, hmmmm;).

napiše se SrbKinja, ne pa ” Srbinja”, budalo nepismeno

A res al kaj?
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=srbkinja&hs=1

v glavnem sprejmi dejstvo, da imamo slovenke raje južnjake in tud črnce, pa kaj potem

pa še malo da se izobraziš
http://bos.zrc-sazu.si/c/SP/neva.exe?name=sp&expression=Srbija&hs=1

Nobene take ne poznam, razen ene, ki itak ni mogla dobiti normalnega dedca pa je srbjanca vzela.

Srbijanci delajo otroke v Slo, v tem je stvar, in to slovenca boli.

ker delate otroke samo “slabi robi”, nobena Slovenka se za vami niti ne ozre, ne pa da bi se z vami pečale, saj zato pa dobite odbir tipa Gajšek, Ribič..

Tanja Ribič je najlepša in izbrala si je Đurota. Super!

slovenska pevka Natalija Verboten ima, ne boste verjeli, tudi moža Srba, Bojić Dejana….haha , a kaj boli? http://www.mediaspeed.net/fotografije/medium/62908-natalija-verboten-pevka-in-njen-fant-dejan-bojic.jpg

Srbi + Slovenke, tko pač je, kaj čmo 🙂

in Tanja se je rodila dan preden je spoznala đurota iz top lista nadrealista a ne?
Če bi njen takratni poročeni lover tako želel to “lepotico”, ta ženska đurota niti pogledala ne bi, tako pa iz obupa…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close