za poznavalca srbske genetike
Aja, da imajo srbi, ki so ista rasa kot slovenci drugačne gene?
A ti ločiš raso od narodnosti?
Ne se smešit no, tudi če bo moj otrok kopija kakega prednika iz juga bo on slovenec pa če se na glavo fliknete, tako kot jaz, ki sploh ne vem odkod je bil tisti srbski prednik!
Srbinja, je bolj pravilno, manj uporabno, kot bi bilo bolj pravilno Hrvatinja…. in tako naprej in dalje 😉
Ne se smešit no, tudi če bo moj otrok kopija kakega prednika iz juga bo on slovenec pa če se na glavo fliknete, tako kot jaz, ki sploh ne vem odkod je bil tisti srbski prednik!
Srbinja, je bolj pravilno, manj uporabno, kot bi bilo bolj pravilno Hrvatinja…. in tako naprej in dalje ;)[/quote]
Ti si če.f.urka.
Srbinja, je bolj pravilno, manj uporabno, kot bi bilo bolj pravilno Hrvatinja…. in tako naprej in dalje ;)[/quote]
Ti si če.f.urka.[/quote]
Ja in, živžga se mi, v RL mi piše da sem Slovenka, tvoje mnenje pa ne šteje 😉
Itak da, kot da imamo vpliv na to, komu se rodimo!
No očitno vsi ne mislimo tako, kolikor berem ta forum, eni so namreč mnenja, da če je srb samo zraven gledal, ko so te delali, pol si itak še srb ;)[/quote]
Človeka najbolj oblikuje kultura in tradicija v kateri odrašča. Recimo posvojis Angleža kot dojenčka. Če mu ne privzgojis ali približas tudi angleške kulture torej jezik, zgodovina, tradicija, vera itd.. On nima pojma da je sploh kdaj bil Anglež. Govori samo slovensko, pozna slovensko tradicijo, ce so starši verni bo že kot otrok vzgajan v kataloškem duhu. Znal bo speči potico ne bo pa znal recimo kake angleške tradicionalne jedi itd..
pa še malo da se izobraziš
http://bos.zrc-sazu.si/c/SP/neva.exe?name=sp&expression=Srbija&hs=1
slovenska pevka Natalija Verboten ima, ne boste verjeli, tudi moža Srba, Bojić Dejana….haha , a kaj boli? http://www.mediaspeed.net/fotografije/medium/62908-natalija-verboten-pevka-in-njen-fant-dejan-bojic.jpg
Forum je zaprt za komentiranje.