Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za pinko – smrekice

Za pinko – smrekice

Živjo!

Kok so eni hitr piskrček pristavli…

Jaz sem že napisala naslov, tako da bi te lepo, lepo prosila, če jih lahko pošlješ meni – sicer pa – sama presodi in se odloči. Ti bom pa iz vsega srca hvaležna…..

Hvala ti in lep pozdravček!
Bojana

Porkaduš, kolegica, meni reci in ti jih kar osebno predam!!!

;))))))))))))))))))))))))))))))))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Zdej mi je pa tole dalo mal mislit….

Verjamem ;))))))))))))))))

Reci, še rabiš točke? Itak grem jutri oz. pojutrišnjem v Trbovlje nahranit papagaja mojih staršev in ti jih mimogrede predam :)))

Sej ti bo hitro jasno, kdo sem ;))))))))))))))))))

Pazi na bebico :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Točke seveda še rabim, sam me pa glih v sredo in pa v četrtek najbrž ne bo v Trbovljah. Še nisem čist zihr. Če ti ni prav težko, a bi mi jih rajš poslala?

Sej, zdej pa ne bom mogla spat, tolk me ma, katera si. A mi vsaj namigneš? Sem tečna, a??? Pa če pošinem, ti pošljem kuverto z znamko, da se ne bomo lovile… Mamo zdejle tolk enga skakanja… Al pa če se mi na bojana.kirn@email.si javiš.

Pa, pa,
B.

Ti pišem na mail, boš vidla, da se že dolgo poznamo, čeprav se zadnje čase (zadnja leta!) izredno poredko srečamo 😉

Nočko

Ok, komi čakam…

LPB

Živijo. Šele danes sem odprla forum. Vidim, da si vmes dobila nov kontakt. SRečno in lp.

Sem ti kar po posti poslala, na mail ti pa tudi pišem, samo imela sem nekaj tehničnih težav…

čao

Vredi, najlepša ti hvala. Se bereva po e-pošti!

Pa lahko noč!
Bojana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close