za petro j.
ojla, s bivšim sva se dobila, in se lepo pogovorila. Pogovor je bil zelo lep in umirjen, povrh pa še poln smeha. Ves čas me je tko nežno gledal ter okice so se mu zelo svetile, na kopncu sem ga tudi prosila naj mi v obraz reče da me ne ljubi in tega ni storil rekel je da ne more, in okce so mu kar solzne postale. Rekel je tudi kaj bi bilo če bi skupaj prišla, češ da kaj bi pri meni doma rekli. Povedal mi je tudi vzrok, oz. še ga sam nene ve, je rekel, češ da mu je hudo, pa da ni vse tko kot je pravil z njegovo punco. Češ da njegova še vedno ljubi bivšega.- In da mojga ex ful to boli, ker pač nism znala kuhat pa se nism hotla potrudit ipd…pa rekel je če bi šla z njim v soboto ven, ipd., pa rekel je da lepo da še nosim prstane pa zapestnico, pa da on še tud ma vse doma, čeprav je vedno pravil da več nima.
nevem kaj naj… imam občutek da še zmeraj čuti nekaj do mene…
super suzi!!!!!
glede tega kako se je odzval sigurno še goji čustva do tebe!!! nič še ni izgubljeno!!!! predvsem to je tako ponavadi, da prva zveza po prejšnji resni skoraj nikoli ne uspe, fant je verjetno mislil, da te bo tako prebolel, ampak v srcu še vedno ljubi tebe, čeprav si tega ni hotel priznati!!!!
glede tega kako se je odzval sem 100% da te ljubi in da bosta skupaj, ampak daj mu čas, dolgo tako ne bo mogel zatreti čustev ki jih ima do tebe!!!!!
želim ti vse najlepše, počakaj še malo, ljubezen BO zmagala!!!!!
javi če bo kaj novega
Forum je zaprt za komentiranje.