Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style za Petro Ivančič

za Petro Ivančič

Pozdravljeni in na pomoč!
Kot najstnica nisem nikoli imela težav s kožo, le tu pa tam se je našel kakšen majhen mozoljček, zadnje leto pa mi kožo prekriva polno majhnih belih pikic, ki se spreminjajo v trdovratne podkožne mozolje ali v krasne bele kraterje na površju kože. Trenutno sem en mesec pred poroko in sem zaradi tega precej obupana! Majhne mozoljčke dobivam tudi po ramenih in hrbtu- kjer jih prej nikoli ni bilo! Poskusila sem že marsikatero kozmetiko, bila sem pri kozmetičarki, pa se mi zdi, da je od takrat še slabše, zdravnica pravi, da so to najbrž hormoni… Ok, s tem sem se nekako sprijaznila, a me zanima, katera kozmetika je res vrhunska oz. resnično pomaga (cena me že dolgo ne zanima več!) in kaj naj si kupim (mleko, tonik, vodico, vse…)! Se v mesecu dni vsaj malo lahko spravim v red? Žev naprej hvala…

Pozdrav!

Svetovala bi vam obisk dermatologa, kajti uporaba še tako dobrih izdelkov brez ugotovive pravega vzroka za nastanek take kože ne bo prinesla rezultatov!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close