za ogled stolpa v Pisi + ? denarja za Benetke
Mene pa tole zanima…za ta pinoccio park smo se letos zanimali pa nisem bila prepričana, če bi bil našim zanimiv. Sta tvoja poznala pravljico? Kakšne so kaj zadeve notri?
Tudi mi bomo pomoje redni gosti Toskane, ker je super! Se pa povsem strinjam s teboj glede gužve.
Da Vinccija smo pa mi letos spustili, ker nismo vedeli, če bi bil otrokom zanimiv. Smo jim res zelo prilagajali izlet in moram reči, da so v mestnih središčih zelo uživali. Povsod so mesta brez prometa, lahko so letali naokoli, plezali po stopnicah, imajo čudovita igrala, sladoled je dober, da pice in špagetov sploh ne omenjam. Doma pa še bazen pred hišo. Tudi vožnjo so prenesli brez težav, z enim postankom, kar se mi zdi odlično glede na to, da so vsi še predšolski. 🙂
Benetke se vam pa lahko zaradi gužve res zaserjejo! Ja sem bila tudi poleti v Benetkah. Meni najlepše so spomladi. Ko se greš tja res pregret na sonček. Predvsem pa ne med prazniki dol hodit, ker je noro.
Poglej, če imate takrat dopust in ste se namenili iti v Toskano, pejte! Boste navdušeni.
Samo… bodite potrpežljivi, ker bo velikoooo turistov, vroče bo in morda vam ne bo uspelo pregeldati vsega, kar ste si zadali.
Predlagam, da si spišeš en seznam kaj vse bi lahko videli, potem pa dnevno prilagajate glede na vreme in vaše družinsko razpoloženje. Saj boste imeli skupne večerje in zajtrke pa se pomenite, kaj bi kdo počel. Tako boste vsi imeli nekaj od dopusta in ne boste samo letali od znamenitosti do znamenitosti. Pa večino stvari boste mogoče samo videli, vam ne bo treba iti niti notr, plačat vstopnine in podobno, ker vas bo gneča odgnala. 🙂
Verjamem, da se boste imeli fajn in da se boste kasneje še kdaj vrnili.
Hvala za vzpodbudo.Šli bomo,ker smo si tako zamislili, ni pa seveda nujno, da se držimo vsega natanko,lahko prilagajamo. Gardaland, Pisa,morda ta Pinnocio park, če ni predaleč s poti, pa muzej Da Vinchija,San Gimignano-Benetke bomo morda le spustili;res ne bi rada da se komu “zagraužajo”, ko pa je tako lepo mesto. In koliko je vožje od Gardalanda do Pise?
Evo, tukaj si lahko poti pregleduješ…tko na hitro
http://maps.google.si/maps?hl=sl&tab=wl
Aja, če boste kdaj “skočili” do benetk http://maps.google.si/maps?hl=sl&tab=wl
da vidiš, kako blizu je to 🙂
Potem pa poročaj, kako se boste imeli.
Forum je zaprt za komentiranje.